Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii göreceksin vücut biraz dirensede çare yok yakıt az girince mecbur depodan kullanıyo.. Kaçarı yok gidecek kilolar.ınsallah canım benım.. 700 gr bısey var aslında umarım 75lı rakamlarıda gorucem hafta btmedenn
Ben bu gazları KKdan aldım gülüm sizden yani. Uzat eliniKız şöyle elini falan bana sürde gazın banada bulaşsın
Eeee ik hedefe az kalmış zaten en fazla iki haftalıkişi var.Kıskandım şimdi amaaaa
Benimde ilk hedefim 75
3 tepsi börek yaparım sabah erkenden bir dilim mutlaka yerim Akşam kaç ağır karbonhidrattan Sabah erkenden hiçbişey olmaz. Ben geçen haftalarda kahvaltıda canavarlaşıp 6 dilim (yanlış okumadınız) yedim ama saat 7-8 gibi. Sonra normal diyete devam ettim günlük yürüyüşümü yaptım. Ertesi gün -200 gördüm. Arada olur ve sen bunu tolare edersin bide emziriyorsun bir dilimde olsa ye. ama sabah ye.3 tepsi börek yaparım bi parça bile yemem
Kıskandım şimdi amaaaa
Benimde ilk hedefim 75
Maşallah güzelime çalışkan arı gibisin
ınan hıccc bısey kaybetmedın orana burana yapısıcak yagdan baskaa.. tebrıkler3 tepsi börek yaparım bi parça bile yemem
Buda senin ne kadar azimli ve sabırlı olduğunu gösterir tatlımStoreperde allah kolaylik versin canim meslegin zor. İraden icin de tebrikler. Ben bu yaz agzima bi kasik dondurma almadim bugune kada yedik de noldu sadece kilo oldu :)
Herkesin bünyesi aynı değilki güzelim valla böyle yiyip verebiliyosan SüperrrrrrTabii göreceksin vücut biraz dirensede çare yok yakıt az girince mecbur depodan kullanıyo.. Kaçarı yok gidecek kilolar.
Ben bu gazları KKdan aldım gülüm sizden yani. Uzat elini
Eeee ik hedefe az kalmış zaten en fazla iki haftalıkişi var.
3 tepsi börek yaparım sabah erkenden bir dilim mutlaka yerim Akşam kaç ağır karbonhidrattan Sabah erkenden hiçbişey olmaz. Ben geçen haftalarda kahvaltıda canavarlaşıp 6 dilim (yanlış okumadınız) yedim ama saat 7-8 gibi. Sonra normal diyete devam ettim günlük yürüyüşümü yaptım. Ertesi gün -200 gördüm. Arada olur ve sen bunu tolare edersin bide emziriyorsun bir dilimde olsa ye. ama sabah ye.
Tartıda göreceğin eksiler eminim seni o börekten daha çok mutlu edecektir3 tepsi börek yaparım bi parça bile yemem
Ya allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim olduTabii göreceksin vücut biraz dirensede çare yok yakıt az girince mecbur depodan kullanıyo.. Kaçarı yok gidecek kilolar.
Ben bu gazları KKdan aldım gülüm sizden yani. Uzat elini
Eeee ik hedefe az kalmış zaten en fazla iki haftalıkişi var.
3 tepsi börek yaparım sabah erkenden bir dilim mutlaka yerim Akşam kaç ağır karbonhidrattan Sabah erkenden hiçbişey olmaz. Ben geçen haftalarda kahvaltıda canavarlaşıp 6 dilim (yanlış okumadınız) yedim ama saat 7-8 gibi. Sonra normal diyete devam ettim günlük yürüyüşümü yaptım. Ertesi gün -200 gördüm. Arada olur ve sen bunu tolare edersin bide emziriyorsun bir dilimde olsa ye. ama sabah ye.
Sen bu hızla olursun şekercimoyle bı sevk varkı ıcımde. erkek arkadasm eylulun ılk yada ıkıncı haftası gelıcek.. o zamana kadar 70 olsam daha ne ısterm kııı..
Bidaha cısss yiyeceğin zaman sabahtan yersen kötünün iyisi olur en azındanYa allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim oldu
Sen bu hızla olursun şekercim
Oooo arkadaşınada büyük süpriz olacak
Benim menüm gelsinnnnn
Yazması çok uzun sürecek ama
10.00 1 armut
13.00 1 bar kefir
18.00 baharatlı yoğurt
Su 3 lt olur
Spor leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler
ABla menü nerdeBenim menüm gelsinnnnn