• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ınsallah canım benım.. 700 gr bısey var aslında umarım 75lı rakamlarıda gorucem hafta btmedenn
Tabii göreceksin vücut biraz dirensede çare yok yakıt az girince mecbur depodan kullanıyo.. Kaçarı yok gidecek kilolar.
Kız şöyle elini falan bana sürde gazın banada bulaşsın :KK48:
Ben bu gazları KKdan aldım gülüm sizden yani. Uzat elini :KK5:
Kıskandım şimdi amaaaa
Benimde ilk hedefim 75
Eeee ik hedefe az kalmış zaten en fazla iki haftalıkişi var.
3 tepsi börek yaparım bi parça bile yemem :KK12:
3 tepsi börek yaparım sabah erkenden bir dilim mutlaka yerim Akşam kaç ağır karbonhidrattan Sabah erkenden hiçbişey olmaz. Ben geçen haftalarda kahvaltıda canavarlaşıp 6 dilim (yanlış okumadınız) yedim ama saat 7-8 gibi. Sonra normal diyete devam ettim günlük yürüyüşümü yaptım. Ertesi gün -200 gördüm. Arada olur ve sen bunu tolare edersin bide emziriyorsun bir dilimde olsa ye. ama sabah ye.

Kizlar iyi aksamlar. İste menum bakalim nasil yorumlayacaksiniz

Yemekten 30 dk once 1 armut

SABAH -OGLE 1 kk b.peynir 2 tbe 1 h.yumurta 5 zeytin cok az patates haslama cay bir sekerli

SAAT 17 : 1 kase mercimek corbasi 1 tbe

SAAT 18:30 : 1 Dilim kiymali pide (ev yapimi ve inceydi)

AKSAM : Yemek 20 :00 gibi yenilecek ben yemeyi dusunmuyorum eger acikirsam coban salata yerim.

3 lt su

Tabii göreceksin vücut biraz dirensede çare yok yakıt az girince mecbur depodan kullanıyo.. Kaçarı yok gidecek kilolar.

3 tepsi börek yaparım sabah erkenden bir dilim mutlaka yerim Akşam kaç ağır karbonhidrattan Sabah erkenden hiçbişey olmaz. Ben geçen haftalarda kahvaltıda canavarlaşıp 6 dilim (yanlış okumadınız) yedim ama saat 7-8 gibi. Sonra normal diyete devam ettim günlük yürüyüşümü yaptım. Ertesi gün -200 gördüm. Arada olur ve sen bunu tolare edersin bide emziriyorsun bir dilimde olsa ye. ama sabah ye.
Herkesin bünyesi aynı değilki güzelim valla böyle yiyip verebiliyosan Süperrrrrr
Ama bu benim için geçerli değil

Ya allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim:KK43:12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim oldu

İşte menüm kahvaltıdan yarım saat önce 2 kuru kayısı SABAH 2 yumurta 2dilim kepek ekmeği 2 zeytin 1 tatlı kaşığı bal
ÖĞLE 2 tabak haşlanmış uağsız tuzsuz semiz otu maydonoz kabak karışımı yarım kase yoğurt 2.3 dilim karpuz
AKŞAM 3 dilim börek
3.5 litre su

Ya allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim:KK43:12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim oldu
Bidaha cısss yiyeceğin zaman sabahtan yersen kötünün iyisi olur en azından

meraba herkese :) ben de aranıza yeni katıldım forumda gezinirken bu konuyu gördüm ve gelmek istedim. Ben de şuan 94 kiloyum(yani en son öyleydim en azından korkuyorum da biraz ben de herkes gibi tartıya çıkmaya) :KK61: yarın başlayacağım ben de diyete, spor salonuna da gideceğim sabahtan. 30-35 kilo vermem lazım. Umarım başarabilirim.

Benim menüm gelsinnnnn
Yazması çok uzun sürecek ama :KK48:

10.00 1 armut

13.00 1 bar kefir

18.00 baharatlı yoğurt

Su 3 lt olur
Spor leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler

abla cok cok az degılmııı.. nasıl ayakta duruyosun boyle.. gercı yogurt tok tutuyo derler ama benım mıdemı yakıyo tek basına tuketemıyorm baharatlıda denedm hıc yıyemedım.. boyle dınc hıssedıyosan ne mutlu sana.. :KK37:

Back