Canım ne Güzel bi konu açmışsın ben kilomu kimseye söyleyemiyorum bile 2.doğumdan sonra soğum çıkışı 89 olmuştum sonra tatlı krizleriyle 97ye kadar çıktım emziriyorum o yüzden aç kalmadan diyet yapıyorum bebeğimde doyuyo şuan 8 gün falan oldu 94.9 u gördm bnm boy ii sayılır bi 70 e düşersem süper olacak ama çok moralim bozuluyo eşimde hep kilo alma diyodu şimdi bu kiloyla 5 aydır yüzüme bile bakmıyoSelam güzellerrrrr
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz
Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım
Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ?????
BASLANGIC KILOLARI
mefkurem 78.8
Storperde 78.4
Srgn avc 82.2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
boomdada 98.6
Lorinem 85.3
Canan456 - 71
Dunyadamisafir 75
Hayırlı olsun canım..evet kizlar ben ilk kilo bildirimimi yapiyorum bugunku kilom : 76.9
Aaa o niyeymiş ki.. Zayıfken iyi kilo olunca böööğğk.. Ben bu erkeklerin bazılarını hiç anlayamyorum arkadaş!Canım ne Güzel bi konu açmışsın ben kilomu kimseye söyleyemiyorum bile 2.doğumdan sonra soğum çıkışı 89 olmuştum sonra tatlı krizleriyle 97ye kadar çıktım emziriyorum o yüzden aç kalmadan diyet yapıyorum bebeğimde doyuyo şuan 8 gün falan oldu 94.9 u gördm bnm boy ii sayılır bi 70 e düşersem süper olacak ama çok moralim bozuluyo eşimde hep kilo alma diyodu şimdi bu kiloyla 5 aydır yüzüme bile bakmıyo
Ne biliyim canım ya sinir ediyo beni 97 .2den 1 haftada 94.9 oldu bilmiyorum iradem çok güçlü ama zayıflar mıyııım bilmemHayırlı olsun canım..
Aaa o niyeymiş ki.. Zayıfken iyi kilo olunca böööğğk.. Ben bu erkeklerin bazılarını hiç anlayamyorum arkadaş!
Tabiki zayıflarsın yeterki iste... Ben Şubat ayında 114,8 dim. Bu sabah itibari ile 85,9um.. 100 gram daha verince 30 kilo vermiş olucam ve bir 30 kilo daha vericem allahın izni ile... Azimli ve iradeli olursan hepsi olur. Sonrada sen ona laf edersinNe biliyim canım ya sinir ediyo beni 97 .2den 1 haftada 94.9 oldu bilmiyorum iradem çok güçlü ama zayıflar mıyııım bilmem
İnşallah canım tebrik ederim valla sen süper vermişsinTabiki zayıflarsın yeterki iste... Ben Şubat ayında 114,8 dim. Bu sabah itibari ile 85,9um.. 100 gram daha verince 30 kilo vermiş olucam ve bir 30 kilo daha vericem allahın izni ile... Azimli ve iradeli olursan hepsi olur. Sonrada sen ona laf edersin
Kız olsn ya 30 olmasa bile 29 bile çok ciddi bi rakam eskiden kıyafet bulamazken şimdi buluyosundur mesela çok rahatAy yanlış hesap kııııız. 1,100 verince 30 kilo olacaaaak
Teşekkür ederim canıım. Seninki daha kolay. Emzirdiğin için spora bile gerek kalmaz valla. Sağlıklı şeyler yesen ekmeği azaltsan yeter..İnşallah canım tebrik ederim valla sen süper vermişsin
Ah geçen bi kot eteğim vardı giyeyim dedim yere düşüverdi. Sevinçten deliriyodum çünkü o eteği giyince zor nefes alırdım...Kız olsn ya 30 olmasa bile 29 bile çok ciddi bi rakam eskiden kıyafet bulamazken şimdi buluyosundur mesela çok rahat
Allahım ne güzel ya inşallah şöyle çıtı pıtı olrsn cnm ya bn şu an kumaş pantalonu 50 52 beden giyiyorum bi 5 beden gitse 40Teşekkür ederim canıım. Seninki daha kolay. Emzirdiğin için spora bile gerek kalmaz valla. Sağlıklı şeyler yesen ekmeği azaltsan yeter..
Ah geçen bi kot eteğim vardı giyeyim dedim yere düşüverdi. Sevinçten deliriyodum çünkü o eteği giyince zor nefes alırdım...
Gider tatlım sen yeterki hep böyle istekli ol. Ben hala yeni elbise almıyorum 30 daha vereyim öyle alıcam.. Hedefim 55 kilo olup evlendiğim kiloya ulaşabilmek..Allahım ne güzel ya inşallah şöyle çıtı pıtı olrsn cnm ya bn şu an kumaş pantalonu 50 52 beden giyiyorum bi 5 beden gitse 40
Tabiki harika Küçük bi tüyo vereyim ekmeğini kızart öyle ye Kalorisi düşer çünkü yağsız kızartınca içindeki şeker yanıyo... Ve açlık hissettikçe aralarda salatalık ye...Canım sabahları 2 dilim kepek ekmeği tiyorum tuzlu tatlı hamur işi yok emzirdiğim için çok canım çekerse bi parça küçücük yiyorum 1 haftada 2 kilo 100 grm yani bence güzel ya
Hoşgeldin tatlımCanım ne Güzel bi konu açmışsın ben kilomu kimseye söyleyemiyorum bile 2.doğumdan sonra soğum çıkışı 89 olmuştum sonra tatlı krizleriyle 97ye kadar çıktım emziriyorum o yüzden aç kalmadan diyet yapıyorum bebeğimde doyuyo şuan 8 gün falan oldu 94.9 u gördm bnm boy ii sayılır bi 70 e düşersem süper olacak ama çok moralim bozuluyo eşimde hep kilo alma diyodu şimdi bu kiloyla 5 aydır yüzüme bile bakmıyo
Ay evet erkekler istiyor e haklılarda. Bende erkek olsam isterim yani çıtı pıtı hatun. Giden 29 kiloyla benimkinin bakışı bile değişti (ki hiç dert etmedi kiloyu hiç yüzüme vurmadı) ona rağmen yaniHoşgeldin tatlım
Öncelikle verebileceğine inanman gerekiyor
Sonrada azim ve sabırla bu işi başarmaman için bi sebep olamaz.
Tabiki tek istemek yetmiyor
Zaten sen emzirdiğin için avantajlısın. Sadece yağlı tatlı Hamurişi yeme diğer sağlıklı besinlerden doyuncaya kadar yiyebilirsin
Senin için en önemlisi suyunu ihmal etme, süt için en gerekli olan şey su. En az 3 lt içmeye çalış
Bende kilomu çevremde kimseye söylemezdim ilk kk ya yazdım
Bi yerde acı gerçeklerle yüzleşmemiz lazım
Kocanın tavrı tabiki hoş ve doğru değil. Ama sen öncelikle kendin için çaba göster
Bide hangi erkek istemezki yanındaki kadın incecik olsun
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen bize katılabilirsin cnm
Bizim tek ihtiyacımız olan şey motivasyon, onuda burda birbirimize destek olarak hep tavanda tutacaz ki bıkıp pes etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?