• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

selam kizlar:KK23:
menumu yazayım :kk77:
Sabah
1 yumurta 1domates 1 salatalık peynir 1 dilim ekmek 3 hurma

12 gibi 1 tane baklava yedim.kucuk b i dilimdi ama yemis bulundum. Ama itiraf edeyim normalde 1 dilim le yetinmem.sirf buraya yazcam diye utandım :oops: .aksam yürüyüş yapip telafi edeceğim kizlar.

Öğlen yogurt ,1 porsiyon patlıcan kavurması

Aksam 6.30 4 kaşık yoğurt ,patlıcan kavurması .aksam yemegi içn bugun kimseyi beklemedim artık.napiim kalkana kadar 9 oluyor.
Saat 12 dışındakiler mükemmel
Nerdeyse 5 yıldızı alıyodun, kaçırdın güzellik :KK66:

Kizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr :(

Bende 78-79 kiloyum ve size katılmak istiyorum sizin olduğu gibi benimde hedefim 65 bana biraz konudan bahsedermisiniz:KK56:
Hoşgeldin canım
Konumuz çıtır olmak :KK48:
Öncelikle sağlıklı beslenip sporumuzu yapıyoruz burdada birbirimizi motive ediyoruz, hatalarımızı eksiklerimizi birbirimizi uyararak doğru yolu bulmaya çalışıyoruz
Sende devamlılık gösterebileceksen tabiki bize katılabilirsin
Kabul edersen işe kendini tanıtmayla başlıyabilirsin

Kizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr :KK43:
Ayyy ne oluyor sizlere yaaa. Kuzum yanlış bi hareketmi yaptın ama enfeksiyon var demişler
Onun için idrar testi yaptılarmıki
Yarın git bakalım ne dicek dr. Bizide haberdar et merak ederiz
Çok geçmiş olsun tatlım

Kizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr :KK43:

canım dıkkat et kendıne.. noluyo bıze boyle hıc anlamadm.. :63: fılm fılan cektıler mı kırık fılan degıl dımı.? yuksekte tut ayagını sısmesın... o_O

Benim menüm gelsinnn

8.15 __1 mozerallalı tost salatalık 2 zeytin,yarım biber

13.15 __1 tabak etli türlü, yoğurt

18.00 __1 derisiz tavuk budu ,bol salata

Su 2lt . devam..

Spor jillian level 1 ilave hareketler yapılacak

Tüh be yine kaçırdım yıldızı. :KK51:
ama ilerleme var di mi zuhal abla:KK48:
Var varrrr :KK9:
Sabahı okuyunca çok sevindim, heralde dedim bugün güzel gidecek. Saat 12 yi hatırlamak istemiyom :KK43:
Tatlım sabah yumurtanı peynirini zeytini istediğin kadar yeşillik salatalık domates ye
Eğer 1 dil Ekm doymuyosan ki ben genelde doymam 2 dil Ekm ye ama sucuk gibi işlenmiş gıdalar yemiyoz hele sucuk çok yağlı, içinde bütün hayvan artıkları var (Bee Bee)

Ben 15 yaşındayım ama yüzüme bakilmasa kılomdan dolayı yaşım daha büyük gozukuyor ve artık sıkıldım her sene bi sene önce aldığım eteğin/elbisenin içine girememekten dünden itibaren başladım diyete İngiliz karbonatinin faydası olduğunu duymuştum ve ona başladım gunde 3-3.5 litrr içiyorum yememe dikkat ediyorum yarından itibaren akşamları 1 buçuk saat yürüyüşe gideceğim Allah hepimizun yardımcısı olsun ve seneye yaza bomba gibi başlayalım bize gıptayla bakan zayıf kişileri catlatalim:KK24:

Aslinda kalca icin ggittim idrar da istedi ondada enfksyn cikti. Ysrin iki dr gitcem.gece yediklerimi yaxarim.grsrz
Git bakalım cnm ne dicekler muhtemelen röntgen çekilecek
İnşallah önemli bişey yoktur bikaç güne geçer

Ben 15 yaşındayım ama yüzüme bakilmasa kılomdan dolayı yaşım daha büyük gozukuyor ve artık sıkıldım her sene bi sene önce aldığım eteğin/elbisenin içine girememekten dünden itibaren başladım diyete İngiliz karbonatinin faydası olduğunu duymuştum ve ona başladım gunde 3-3.5 litrr içiyorum yememe dikkat ediyorum yarından itibaren akşamları 1 buçuk saat yürüyüşe gideceğim Allah hepimizun yardımcısı olsun ve seneye yaza bomba gibi başlayalım bize gıptayla bakan zayıf kişileri catlatalim:KK24:
Tatlımmmm çok küçüksün daha ,adın neydi kaça gidiyosun bide boyun kaç
Sen gelişme çağında olduğun için çok dikkatli beslenmelisin. Sakın diyet yapıyorum diye aç kalma
Sadece yağlı tatlı hamurişi yeme. Zaten bunların kimseye faydası yok
Sağlıklı bi kahvaltı sonrasında sebze salata et türleri yoğurt süt meyve yiyebilirsin
Daha önce hiç spor yapmadıysan baştan 1.5 sa.Çok gelir önce yarım saatle başla hafta hafta artırırsın

@smyr38 Canımm çok geçmiş olsun kendine dikkat et..

Z zeyas Canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim..

* Kaan için duacı olan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kaan bugün beyin ameliyatı oldu bütün tümörü kazıdık iyi geçti demiş doktorlar ama şu an yoğun bakımda, patoloji sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış inşallah kötü huylu tümör değildir.

* Diyete gelirsek doğru düzgün bir şey yapamıyorum malum durumlar hastane filan derken ama çok fazla yemediğim halde tartıda + gördüm bu da benim moralimi tamamen bozuyor spor da yapıyordum üstelik. Yolunda gitmeyen bir şeyler var herhalde anlamadım. Bu gidişle sizden bir süreliğine izin isteyip kendimi bir kaç gün toparlayıp gelebilirim bilmiyorum kafam çok karışık ayrıca ailecek çok üzüntülü ve bitkiniz. Hepinizi çok öpüyorum..

Back