Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 12 dışındakiler mükemmelselam kizlar
menumu yazayım
Sabah
1 yumurta 1domates 1 salatalık peynir 1 dilim ekmek 3 hurma
12 gibi 1 tane baklava yedim.kucuk b i dilimdi ama yemis bulundum. Ama itiraf edeyim normalde 1 dilim le yetinmem.sirf buraya yazcam diye utandım .aksam yürüyüş yapip telafi edeceğim kizlar.
Öğlen yogurt ,1 porsiyon patlıcan kavurması
Aksam 6.30 4 kaşık yoğurt ,patlıcan kavurması .aksam yemegi içn bugun kimseyi beklemedim artık.napiim kalkana kadar 9 oluyor.
Hoşgeldin canımBende 78-79 kiloyum ve size katılmak istiyorum sizin olduğu gibi benimde hedefim 65 bana biraz konudan bahsedermisiniz
Ayyy ne oluyor sizlere yaaa. Kuzum yanlış bi hareketmi yaptın ama enfeksiyon var demişlerKizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr
Tüh be yine kaçırdım yıldızı.Saat 12 dışındakiler mükemmel
Nerdeyse 5 yıldızı alıyodun, kaçırdın güzellik
Kizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr
Var varrrrTüh be yine kaçırdım yıldızı.
ama ilerleme var di mi zuhal abla
Git bakalım cnm ne dicekler muhtemelen röntgen çekilecekAslinda kalca icin ggittim idrar da istedi ondada enfksyn cikti. Ysrin iki dr gitcem.gece yediklerimi yaxarim.grsrz
Tatlımmmm çok küçüksün daha ,adın neydi kaça gidiyosun bide boyun kaçBen 15 yaşındayım ama yüzüme bakilmasa kılomdan dolayı yaşım daha büyük gozukuyor ve artık sıkıldım her sene bi sene önce aldığım eteğin/elbisenin içine girememekten dünden itibaren başladım diyete İngiliz karbonatinin faydası olduğunu duymuştum ve ona başladım gunde 3-3.5 litrr içiyorum yememe dikkat ediyorum yarından itibaren akşamları 1 buçuk saat yürüyüşe gideceğim Allah hepimizun yardımcısı olsun ve seneye yaza bomba gibi başlayalım bize gıptayla bakan zayıf kişileri catlatalim