Maşallah Muskam sende baya yol katetmişinTabiki zayıflarsın yeterki iste... Ben Şubat ayında 114,8 dim. Bu sabah itibari ile 85,9um.. 100 gram daha verince 30 kilo vermiş olucam ve bir 30 kilo daha vericem allahın izni ile... Azimli ve iradeli olursan hepsi olur. Sonrada sen ona laf edersin
Benimkide sadece kendini çok saldın derdiAy evet erkekler istiyor e haklılarda. Bende erkek olsam isterim yani çıtı pıtı hatun. Giden 29 kiloyla benimkinin bakışı bile değişti (ki hiç dert etmedi kiloyu hiç yüzüme vurmadı) ona rağmen yani
Tatlım kepek ekmeği uzun süreli yenisi kansızlık yapabiliyorCanım sabahları 2 dilim kepek ekmeği tiyorum tuzlu tatlı hamur işi yok emzirdiğim için çok canım çekerse bi parça küçücük yiyorum 1 haftada 2 kilo 100 grm yani bence güzel ya
Yok anam 55 olcam hadi belki 60 (Pazarlık payı bırakayım dedimMaşallah Muskam sende baya yol katetmişin
30 kiloyu veren gerisini haydi haydi verir
Kız senin hedefin 55 mi
Yok anacım bana 65 yeter
Ahhhh düşünmesi bile çok güzel ,düşünsene 65 olduğumuzu
Ben gezmeye bile gitmek istemezdim çünkü benim adam manken gibi.. Bi gün (Şubat ayında 26sı) arkamızdan iki kız adama bak kadına bak falan diye laf etti... Eşim dönü cevabını verdi kızların ama o gece bana milat oldu.. İşin kötüsü 27 şubat sabahında eşime ben zayıflıcam dediimde hafif bi tebessüm etti (inanmadı ya kız) Oda itekleyici güçoldu...Benimkide sadece kendini çok saldın derdi
Başka bişey diyemez, sıkar biraz
Tabiki ben rahatsızlığını hissediyodum
Zaten ondan önce ben kendimden memnun olmadığım için insanın öz güveni kalmıyor zaten
Tmm cnm işallah haftayada yazarım verdm diye:)Tabiki harika Küçük bi tüyo vereyim ekmeğini kızart öyle ye Kalorisi düşer çünkü yağsız kızartınca içindeki şeker yanıyo... Ve açlık hissettikçe aralarda salatalık ye...
Canım kk ya yeni katıldım kullanmayı tam bilmiyorum ama hergün takip etmeye çalışurımHoşgeldin tatlım
Öncelikle verebileceğine inanman gerekiyor
Sonrada azim ve sabırla bu işi başarmaman için bi sebep olamaz.
Tabiki tek istemek yetmiyor
Zaten sen emzirdiğin için avantajlısın. Sadece yağlı tatlı Hamurişi yeme diğer sağlıklı besinlerden doyuncaya kadar yiyebilirsin
Senin için en önemlisi suyunu ihmal etme, süt için en gerekli olan şey su. En az 3 lt içmeye çalış
Bende kilomu çevremde kimseye söylemezdim ilk kk ya yazdım
Bi yerde acı gerçeklerle yüzleşmemiz lazım
Kocanın tavrı tabiki hoş ve doğru değil. Ama sen öncelikle kendin için çaba göster
Bide hangi erkek istemezki yanındaki kadın incecik olsun
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen bize katılabilirsin cnm
Bizim tek ihtiyacımız olan şey motivasyon, onuda burda birbirimize destek olarak hep tavanda tutacaz ki bıkıp pes etmeyelim
İnsan diyorki niye kendimize bu işkenceyi çektirdik, boğazımızı tutmadıkYok anam 55 olcam hadi belki 60 (Pazarlık payı bırakayım dedim)
Ben gezmeye bile gitmek istemezdim çünkü benim adam manken gibi.. Bi gün (Şubat ayında 26sı) arkamızdan iki kız adama bak kadına bak falan diye laf etti... Eşim dönü cevabını verdi kızların ama o gece bana milat oldu.. İşin kötüsü 27 şubat sabahında eşime ben zayıflıcam dediimde hafif bi tebessüm etti (inanmadı ya kız) Oda itekleyici güçoldu...
Aynen eşim dal gibi 185 boy 68 kilo ama 2 çocuktan sonra oldu veticeğime oda inanmıyo ama vericem ya kafaya koydmYok anam 55 olcam hadi belki 60 (Pazarlık payı bırakayım dedim)
Ben gezmeye bile gitmek istemezdim çünkü benim adam manken gibi.. Bi gün (Şubat ayında 26sı) arkamızdan iki kız adama bak kadına bak falan diye laf etti... Eşim dönü cevabını verdi kızların ama o gece bana milat oldu.. İşin kötüsü 27 şubat sabahında eşime ben zayıflıcam dediimde hafif bi tebessüm etti (inanmadı ya kız) Oda itekleyici güçoldu...
Öğrenmişin bile tatlımCanım kk ya yeni katıldım kullanmayı tam bilmiyorum ama hergün takip etmeye çalışurım
Heh heh 130a vurduydum heralde acayip yiyodum çünkü. Boyum 167 canımİnsan diyorki niye kendimize bu işkenceyi çektirdik, boğazımızı tutmadık
Bazı zayıf kadınları görüyom yedikleri bi lokma Kilo alcaz diye ödleri kopuyor
Neyse hiç bi zaman hiç bişey için geç değildir
Düşünsene başlamamış olsak, sene başından beri bakalım kaç Kilo daha aldıydık
Bu günümüze çok şükür. Başladık çok güzel devam ediyoruz ve hedefe ulaşmadanda bırakmak yok
Senin boyun kaçtı cnm hedefin 55 olunca merak ettim
Tamam..... Olmuşsun sen.. Bundan sonra geri dönmezsin . Zaten eksileri görüp görüp bide artı çıkınca insan dünya yanmış gibi üzülüyo.. Tekrar eksi görmekiçin çabalıyo...Aynen eşim dal gibi 185 boy 68 kilo ama 2 çocuktan sonra oldu veticeğime oda inanmıyo ama vericem ya kafaya koydm
Boyumuz aynı sayılır benimde 68 -70 arasıHeh heh 130a vurduydum heralde acayip yiyodum çünkü. Boyum 167 canım
Aynen zaten insan verdikçe hevesleniyor yeni rakamlar görmek istiyorTamam..... Olmuşsun sen.. Bundan sonra geri dönmezsin . Zaten eksileri görüp görüp bide artı çıkınca insan dünya yanmış gibi üzülüyo.. Tekrar eksi görmekiçin çabalıyo...
Tmm cnm yazarım hergün ben çocuklar küçük olduğu için sporu öyle ağır yapmıyorum pilates topuyla göbek hareketi kalça zıplama falan 15 20 dk yapıyorum suyı 3 litre içiyorum yediklerimde işte tavuğuma etime sebze meyve yoğurda dikkat ediyorum çok acıkırsam kuru leblebi atıyorum ağzıma işte bir hafta bu şekil yaptm 2100 verÖğrenmişin bile tatlım
Günlük buraya menümüzü suyumuzu yaptığımız sporu bi liste olarak yazıyoruz
Sonra birbirimizin menülerine yorum yapıyor tavsiyeler veriyoz
Tek diyette değil cnm İstediğin konu hakkında yazabilirsin dertleşiriz
aYnen cnm valla ama başlayalı 3 günde bir tartıldm artı olmadım çok şükürTamam..... Olmuşsun sen.. Bundan sonra geri dönmezsin . Zaten eksileri görüp görüp bide artı çıkınca insan dünya yanmış gibi üzülüyo.. Tekrar eksi görmekiçin çabalıyo...
Kız seninkide çok zayıfmışAynen eşim dal gibi 185 boy 68 kilo ama 2 çocuktan sonra oldu veticeğime oda inanmıyo ama vericem ya kafaya koydm
Amiiin...Boyumuz aynı sayılır benimde 68 -70 arası
123 görmüş biri olarak ben katlara çıkardım Allah bilir
Genç kızlarda boydan 10 eksik olması iyi duruyoda bizlerde sanmıyorum
Neyse o günler bi gelsinde inşallah
Eeee hani liste nerede eklememişsin tatlım.Aynen zaten insan verdikçe hevesleniyor yeni rakamlar görmek istiyor
Bak ben 1 aydır yerimde sayıyorum çok sıkıldım bu hafta yeni bişey görünce çok mutlu oldum
Pıtır pıtır o sayılar düşecek tartıda
Yine iyi ben sabah akşam tartılırım durduramıyorum kendimi..Cnm bnm boy 1
Tmm cnm yazarım hergün ben çocuklar küçük olduğu için sporu öyle ağır yapmıyorum pilates topuyla göbek hareketi kalça zıplama falan 15 20 dk yapıyorum suyı 3 litre içiyorum yediklerimde işte tavuğuma etime sebze meyve yoğurda dikkat ediyorum çok acıkırsam kuru leblebi atıyorum ağzıma işte bir hafta bu şekil yaptm 2100 ver
aYnen cnm valla ama başlayalı 3 günde bir tartıldm artı olmadım çok şükür
Tatlım youtube da leslie 1 mil yazCnm bnm boy 1
Tmm cnm yazarım hergün ben çocuklar küçük olduğu için sporu öyle ağır yapmıyorum pilates topuyla göbek hareketi kalça zıplama falan 15 20 dk yapıyorum suyı 3 litre içiyorum yediklerimde işte tavuğuma etime sebze meyve yoğurda dikkat ediyorum çok acıkırsam kuru leblebi atıyorum ağzıma işte bir hafta bu şekil yaptm 2100 ver
aYnen cnm valla ama başlayalı 3 günde bir tartıldm artı olmadım çok şükür
Kız bnm koca çokkötü :)) hayırdır kaslılaramı bakıyon der bi defa küsmüştük onun için hazırlandım falan barışalım diye geldi zayıflasan ii olr diyo bende sende kilo al saçların döküldü onu ektir falan dedim 3 gün küstü banaKız seninkide çok zayıfmış
Sende onun zayıflığına laf et
Ne bu iskeletor gibisin biraz kas yap falan de
Birazdan bakıcam tatlımAmiiin...
Eeee hani liste nerede eklememişsin tatlım.
Yine iyi ben sabah akşam tartılırım durduramıyorum kendimi..
Laf duymaya tahammül edemiyosa laf söylemicek şekercimKız bnm koca çokkötü :)) hayırdır kaslılaramı bakıyon der bi defa küsmüştük onun için hazırlandım falan barışalım diye geldi zayıflasan ii olr diyo bende sende kilo al saçların döküldü onu ektir falan dedim 3 gün küstü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?