• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

benim bukünki menüm

sabah
1,5 dilim ekmek 3
2 kk bal 0,5
2 kk nutella 1
1 yumurta 2
kahve 1
10 yesil zeytin 1
bol domates

ara
1 nektarin

ögle yemegini hazirlarken
1 armut 0

ögle
az makarna 3
az haslanmis tavuk 1
corba 2
az ayran 1
salata 0

ara
karpuz 0

aksam
1 dilim ekmek 3
arasina cok az tonbaligi 0,5
bol domates ve soganla 0
kahve 1

toplam 20

yani bugün 4 puan kardayim

ama yedigim fazlaliklar var bu hafta
onlardan düsersek
bu hafta toplamda

11 puan fazla yedim

aslinda dün yada bugün de regl olmam gerekiyordu hala tik yok
buda ister istemez siskinlik yapiyor, insallah yarin tartiya yansimaz bu siskinlik.
eger yansirsa hafta daha fazla gider insallah.

güzel olan bu sefer niyese kendimi baya bi kararli gördüm.
insallah hedefime kadarda devam edebilirim.
bu hizla gidersem hic bozmadan, kurban bayramina kadar 88 leri görmek istiyorum

Kizlar iste menum
SABAH 2dlm.tb ekmegi 2 adet parmak sosis domates 2 kk b.peynir 4 zeytin 12.00
SAAT16.00 1 milfoh hamuruna garnitur koyularak yyapilmis borek 2sekerli cay
AKSAM 20.00 hast donusu gec oldu biraz 2tavuk kebap 2dlmtb ekmegi salata 1 s.bardagi ayran
100.zipladim tam basen hareketlwri yapacakken malumunuz kuturt :)
3lt su

benim bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tam b.e 5 zeytin domates salatalik peynir ve sekersiz cay
ara: sade turk kahvesi
ogle : 1 kase kiraz
aksam : 1 porsiyon kofte biraz patates kizartmasi 2 ince dilim kepekli ekmek 1 bardak ayran ve 1 dilim karpuz
yine aksami fazla kacirdim yani
spor olarak 45 dk leslie 3 mile yaptim 1.45 dk orta tempolu yuruyus ve 2.5 litre de su ictim

Kizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr :(
cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda iyilesirsin spor yaparken kendini cok zorlama

Ben 15 yaşındayım ama yüzüme bakilmasa kılomdan dolayı yaşım daha büyük gozukuyor ve artık sıkıldım her sene bi sene önce aldığım eteğin/elbisenin içine girememekten dünden itibaren başladım diyete İngiliz karbonatinin faydası olduğunu duymuştum ve ona başladım gunde 3-3.5 litrr içiyorum yememe dikkat ediyorum yarından itibaren akşamları 1 buçuk saat yürüyüşe gideceğim Allah hepimizun yardımcısı olsun ve seneye yaza bomba gibi başlayalım bize gıptayla bakan zayıf kişileri catlatalim:KK24:
hosgeldin canim ben de grupta yeniyim yaslarimiz da kilolarimizda yakin beraberce vericez insallah bu kilolari

Bu arada 7 ay oldu dogum yapali ama.hala ben regl olamadim. Valla iyice ates basiyooo siskinlik hat safhada sinirde ekleniyoo offfffff ki offffff

emzirince gec olursun canim
bende 12 13 ay sonra olmustum

bebek de istiyoruz aslinda tuttumu acaba diye sevinsemmi
erken aslinda daha yaaaa
1 gün gecti sayilir
sanki hafiften regl belirtileri de var gibi

hayirlisi bakalim beklemedeyim

Kizlar cok kotu bisey oldu ben spor yaparken sol kalcamdan kuturt diye iki uc kez ses geldi nasil bir agri anlatamam.acile gittik pek bisey diyemefi yarin ortopediye git dedi.kortizon igne yapicakti emziriyorum dedim o zaman emzirme dedi yok dedim agri kesici yapti idrar yolu enf var ddedi yarin gitcem.ama muthis agrim varrrr :KK43:

Kizlar iste menum
AKSAM 20.00 hast donusu gec oldu biraz 2tavuk kebap 2dlmtb ekmegi salata 1 s.bardagi ayran
3lt su
cook geçmiş oldun emelcim
Var varrrr :KK9:
Sabahı okuyunca çok sevindim, heralde dedim bugün güzel gidecek. Saat 12 yi hatırlamak istemiyom :KK43:
Tatlım sabah yumurtanı peynirini zeytini istediğin kadar yeşillik salatalık domates ye
Eğer 1 dil Ekm doymuyosan ki ben genelde doymam 2 dil Ekm ye ama sucuk gibi işlenmiş gıdalar yemiyoz hele sucuk çok yağlı, içinde bütün hayvan artıkları var (Bee Bee)[/QUOTE
tmm sucuk hic mi yok .market sucugu almam zaten tanidik kasaptan aliyoruz.

@smyr38 Canımm çok geçmiş olsun kendine dikkat et..

@zeyas Canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim..

* Kaan için duacı olan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kaan bugün beyin ameliyatı oldu bütün tümörü kazıdık iyi geçti demiş doktorlar ama şu an yoğun bakımda, patoloji sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış inşallah kötü huylu tümör değildir.

* Diyete gelirsek doğru düzgün bir şey yapamıyorum malum durumlar hastane filan derken ama çok fazla yemediğim halde tartıda + gördüm bu da benim moralimi tamamen bozuyor spor da yapıyordum üstelik. Yolunda gitmeyen bir şeyler var herhalde anlamadım. Bu gidişle sizden bir süreliğine izin isteyip kendimi bir kaç gün toparlayıp gelebilirim bilmiyorum kafam çok karışık ayrıca ailecek çok üzüntülü ve bitkiniz. Hepinizi çok öpüyorum..
Nesli inşallah kaan için herşey yolunda gider Allah şifasını versin

Bana göre tekrar bi gidip kan testi yaptırsan iyi olur. Kansızlığım var demiştin mutlaka ilacını kullanman lazım. Bence önce bi dr git ona göre ilacına başla

Kizlar iste menum
3lt su
börek dışında menün güzel tatlım zaten milföy çok yağlı biliyorsundur

benim bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tam b.e 5 zeytin domates salatalik peynir ve sekersiz cay
ara: sade turk kahvesi
ogle : 1 kase kiraz
aksam : 1 porsiyon kofte biraz patates kizartmasi 2 ince dilim kepekli ekmek 1 bardak ayran ve 1 dilim karpuz
yine aksami fazla kacirdim yani
spor olarak 45 dk leslie 3 mile yaptim 1.45 dk orta tempolu yuruyus ve 2.5 litre de su ictim
Sporun çok güzel cnm
Akşamki patates yerine salata olsaymış menü daha güzel olabilirdi

Milfoyun icine sadece garnitur koyduk yag hic eklwmedik zuhal abla.allah rahatlik versin hepinize grsrz.
İyi geceler tatlım
Zaten sorun milföyün kendisi cnm içine koyduğun garnitür değil
Milföy hamuru her katına yağ sürülerek hazırlanır. O yüzden pişince kat kat olup şişer

Back