• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tabiki zayıflarsın yeterki iste... Ben Şubat ayında 114,8 dim. Bu sabah itibari ile 85,9um.. 100 gram daha verince 30 kilo vermiş olucam ve bir 30 kilo daha vericem allahın izni ile... Azimli ve iradeli olursan hepsi olur. Sonrada sen ona laf edersin :KK70:
Maşallah Muskam sende baya yol katetmişin
30 kiloyu veren gerisini haydi haydi verir
Kız senin hedefin 55 mi
Yok anacım bana 65 yeter
Ahhhh düşünmesi bile çok güzel ,düşünsene 65 olduğumuzu

Ay evet erkekler istiyor e haklılarda. Bende erkek olsam isterim yani çıtı pıtı hatun. Giden 29 kiloyla benimkinin bakışı bile değişti (ki hiç dert etmedi kiloyu hiç yüzüme vurmadı) ona rağmen yani
Benimkide sadece kendini çok saldın derdi
Başka bişey diyemez, sıkar biraz :KK48:
Tabiki ben rahatsızlığını hissediyodum
Zaten ondan önce ben kendimden memnun olmadığım için insanın öz güveni kalmıyor zaten

Canım sabahları 2 dilim kepek ekmeği tiyorum tuzlu tatlı hamur işi yok emzirdiğim için çok canım çekerse bi parça küçücük yiyorum 1 haftada 2 kilo 100 grm yani bence güzel ya
Tatlım kepek ekmeği uzun süreli yenisi kansızlık yapabiliyor
Tam buğday yada çavdar ekmeklerini dönüşümlü yesen daha iyi olur. Zaten onlar daha doyurucu

Maşallah Muskam sende baya yol katetmişin
30 kiloyu veren gerisini haydi haydi verir
Kız senin hedefin 55 mi
Yok anacım bana 65 yeter
Ahhhh düşünmesi bile çok güzel ,düşünsene 65 olduğumuzu
Yok anam 55 olcam hadi belki 60 (Pazarlık payı bırakayım dedim:KK70:)
Benimkide sadece kendini çok saldın derdi
Başka bişey diyemez, sıkar biraz :KK48:
Tabiki ben rahatsızlığını hissediyodum
Zaten ondan önce ben kendimden memnun olmadığım için insanın öz güveni kalmıyor zaten
Ben gezmeye bile gitmek istemezdim çünkü benim adam manken gibi.. Bi gün (Şubat ayında 26sı) arkamızdan iki kız adama bak kadına bak falan diye laf etti... Eşim dönü cevabını verdi kızların ama o gece bana milat oldu.. İşin kötüsü 27 şubat sabahında eşime ben zayıflıcam dediimde hafif bi tebessüm etti (inanmadı ya kız) Oda itekleyici güçoldu...

Hoşgeldin tatlım
Öncelikle verebileceğine inanman gerekiyor
Sonrada azim ve sabırla bu işi başarmaman için bi sebep olamaz.
Tabiki tek istemek yetmiyor
Zaten sen emzirdiğin için avantajlısın. Sadece yağlı tatlı Hamurişi yeme diğer sağlıklı besinlerden doyuncaya kadar yiyebilirsin
Senin için en önemlisi suyunu ihmal etme, süt için en gerekli olan şey su. En az 3 lt içmeye çalış

Bende kilomu çevremde kimseye söylemezdim ilk kk ya yazdım
Bi yerde acı gerçeklerle yüzleşmemiz lazım
Kocanın tavrı tabiki hoş ve doğru değil. Ama sen öncelikle kendin için çaba göster
Bide hangi erkek istemezki yanındaki kadın incecik olsun
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen bize katılabilirsin cnm
Bizim tek ihtiyacımız olan şey motivasyon, onuda burda birbirimize destek olarak hep tavanda tutacaz ki bıkıp pes etmeyelim
Canım kk ya yeni katıldım kullanmayı tam bilmiyorum ama hergün takip etmeye çalışurım

Ben gezmeye bile gitmek istemezdim çünkü benim adam manken gibi.. Bi gün (Şubat ayında 26sı) arkamızdan iki kız adama bak kadına bak falan diye laf etti... Eşim dönü cevabını verdi kızların ama o gece bana milat oldu.. İşin kötüsü 27 şubat sabahında eşime ben zayıflıcam dediimde hafif bi tebessüm etti (inanmadı ya kız) Oda itekleyici güçoldu...
İnsan diyorki niye kendimize bu işkenceyi çektirdik, boğazımızı tutmadık
Bazı zayıf kadınları görüyom yedikleri bi lokma Kilo alcaz diye ödleri kopuyor

Neyse hiç bi zaman hiç bişey için geç değildir
Düşünsene başlamamış olsak, sene başından beri bakalım kaç Kilo daha aldıydık
Bu günümüze çok şükür. Başladık çok güzel devam ediyoruz ve hedefe ulaşmadanda bırakmak yok
Senin boyun kaçtı cnm hedefin 55 olunca merak ettim

Aynen eşim dal gibi 185 boy 68 kilo ama 2 çocuktan sonra oldu veticeğime oda inanmıyo ama vericem ya kafaya koydm

Canım kk ya yeni katıldım kullanmayı tam bilmiyorum ama hergün takip etmeye çalışurım
Öğrenmişin bile tatlım
Günlük buraya menümüzü suyumuzu yaptığımız sporu bi liste olarak yazıyoruz
Sonra birbirimizin menülerine yorum yapıyor tavsiyeler veriyoz
Tek diyette değil cnm İstediğin konu hakkında yazabilirsin dertleşiriz

İnsan diyorki niye kendimize bu işkenceyi çektirdik, boğazımızı tutmadık
Bazı zayıf kadınları görüyom yedikleri bi lokma Kilo alcaz diye ödleri kopuyor

Neyse hiç bi zaman hiç bişey için geç değildir
Düşünsene başlamamış olsak, sene başından beri bakalım kaç Kilo daha aldıydık
Bu günümüze çok şükür. Başladık çok güzel devam ediyoruz ve hedefe ulaşmadanda bırakmak yok
Senin boyun kaçtı cnm hedefin 55 olunca merak ettim
Heh heh 130a vurduydum heralde acayip yiyodum çünkü. Boyum 167 canım

Aynen eşim dal gibi 185 boy 68 kilo ama 2 çocuktan sonra oldu veticeğime oda inanmıyo ama vericem ya kafaya koydm
Tamam..... Olmuşsun sen.. Bundan sonra geri dönmezsin . Zaten eksileri görüp görüp bide artı çıkınca insan dünya yanmış gibi üzülüyo.. Tekrar eksi görmekiçin çabalıyo...

Heh heh 130a vurduydum heralde acayip yiyodum çünkü. Boyum 167 canım
Boyumuz aynı sayılır benimde 68 -70 arası
123 görmüş biri olarak ben katlara çıkardım Allah bilir
Genç kızlarda boydan 10 eksik olması iyi duruyoda bizlerde sanmıyorum
Neyse o günler bi gelsinde inşallah

Tamam..... Olmuşsun sen.. Bundan sonra geri dönmezsin . Zaten eksileri görüp görüp bide artı çıkınca insan dünya yanmış gibi üzülüyo.. Tekrar eksi görmekiçin çabalıyo...
Aynen zaten insan verdikçe hevesleniyor yeni rakamlar görmek istiyor
Bak ben 1 aydır yerimde sayıyorum çok sıkıldım bu hafta yeni bişey görünce çok mutlu oldum
Pıtır pıtır o sayılar düşecek tartıda

Cnm bnm boy 1
Öğrenmişin bile tatlım
Günlük buraya menümüzü suyumuzu yaptığımız sporu bi liste olarak yazıyoruz
Sonra birbirimizin menülerine yorum yapıyor tavsiyeler veriyoz
Tek diyette değil cnm İstediğin konu hakkında yazabilirsin dertleşiriz
Tmm cnm yazarım hergün ben çocuklar küçük olduğu için sporu öyle ağır yapmıyorum pilates topuyla göbek hareketi kalça zıplama falan 15 20 dk yapıyorum suyı 3 litre içiyorum yediklerimde işte tavuğuma etime sebze meyve yoğurda dikkat ediyorum çok acıkırsam kuru leblebi atıyorum ağzıma işte bir hafta bu şekil yaptm 2100 ver
aYnen cnm valla ama başlayalı 3 günde bir tartıldm artı olmadım çok şükür

Boyumuz aynı sayılır benimde 68 -70 arası
123 görmüş biri olarak ben katlara çıkardım Allah bilir
Genç kızlarda boydan 10 eksik olması iyi duruyoda bizlerde sanmıyorum
Neyse o günler bi gelsinde inşallah
Amiiin...
Aynen zaten insan verdikçe hevesleniyor yeni rakamlar görmek istiyor
Bak ben 1 aydır yerimde sayıyorum çok sıkıldım bu hafta yeni bişey görünce çok mutlu oldum
Pıtır pıtır o sayılar düşecek tartıda
Eeee hani liste nerede eklememişsin tatlım.
Cnm bnm boy 1

Tmm cnm yazarım hergün ben çocuklar küçük olduğu için sporu öyle ağır yapmıyorum pilates topuyla göbek hareketi kalça zıplama falan 15 20 dk yapıyorum suyı 3 litre içiyorum yediklerimde işte tavuğuma etime sebze meyve yoğurda dikkat ediyorum çok acıkırsam kuru leblebi atıyorum ağzıma işte bir hafta bu şekil yaptm 2100 ver

Yine iyi ben sabah akşam tartılırım durduramıyorum kendimi..

Cnm bnm boy 1

Tatlım youtube da leslie 1 mil yaz
15 dak. O nunla başlıyabilirsin
Senin yağ yakmak için efor harcanan sporlardan yapman gerekiyor
Plates falan sonraki işler
Zamanla kademe kademe artırırsın
O videoların devamıda var 2-3-4-5 diye

Kız seninkide çok zayıfmış
Sende onun zayıflığına laf et
Ne bu iskeletor gibisin biraz kas yap falan de
Kız bnm koca çokkötü :)) hayırdır kaslılaramı bakıyon der bi defa küsmüştük onun için hazırlandım falan barışalım diye geldi zayıflasan ii olr diyo bende sende kilo al saçların döküldü onu ektir falan dedim 3 gün küstü bana

Kız bnm koca çokkötü :)) hayırdır kaslılaramı bakıyon der bi defa küsmüştük onun için hazırlandım falan barışalım diye geldi zayıflasan ii olr diyo bende sende kilo al saçların döküldü onu ektir falan dedim 3 gün küstü bana
Laf duymaya tahammül edemiyosa laf söylemicek şekercim
Sen bunu şımartmışın heralde

Back