yaaa ama börülce salatasiTatlıcım biliyorum evinde değilsin o yüzden bişey diyemiyorum ama akşam için 8.30 çok geç bi saat bide hem makarna hem patates olmamış
Kahvaltın çok güzel ama aralarda dahil sonrası hep kh olmuş
Onlar iyide, eksiler artıları götürmüş birazyaaa ama börülce salatasi
amq yogurt
b en de iyi oldu diye seviniyoyor dum.
Kötünün iyisi diyelim güzelimGünaydın.Dün akşam kendimi tutup yemediğim puding pastasını kahvaltı öncesi aç karnına yedim:):):) Yatmadan yemektense sabah yemek daha doğru diye düşündüm.Sizin düşünceniz nelerdir?
Kahvaltı:bir bardak şekersiz çay,Karışık tost bir dilim puding pastası :)
Evet ,tatlıyı tamamen çıkartmalıyım sanırım.Şimdi yüzmeye gidiyorum umarım erirler:)tatlı yerine tüketebileceğimiz yiyecek ve içecek tavsiyeniz var mi?
Ben tarcinli sut icmek tatli istegini giderir diye biliyorum kan sekerini duzenliyo diyetisyenim oyle demistiEvet ,tatlıyı tamamen çıkartmalıyım sanırım.Şimdi yüzmeye gidiyorum umarım erirler:)tatlı yerine tüketebileceğimiz yiyecek ve içecek tavsiyeniz var mi?
ne yemeli sasiriyor insan bazenOnlar iyide, eksiler artıları götürmüş biraz
Bi de yemesen nolcakmisBi gunde 700 gr fark eder mi sizce dunden 700 gr az geldim o kadar simidin uzerine hayret ettim
Cok yaaa.otururken bile terliyoruz.ve bu asiri sicaktan dolayi sanirim asiri bocek sinek var.Tarçınlı sütü bugün deniycem teşekkür ederim.Ne kadar sıcak var değil mi bugün
Tatlım ara öğünlerde tarçınlı yoğurdun içine meyve doğruyabilirsinEvet ,tatlıyı tamamen çıkartmalıyım sanırım.Şimdi yüzmeye gidiyorum umarım erirler:)tatlı yerine tüketebileceğimiz yiyecek ve içecek tavsiyeniz var mi?
Aslında şaşıracak bişey yok güzelim kahvaltı dışındaki öğünlerde doyuncaya kadar sebze salata Yoğurt yada et türleri salata Yoğurt yiyebilirsin. Aralardada acıkırsın meyveli yoğurt, kuruyemiş, kuru meyve tüketebilirsinne yemeli sasiriyor insan bazen
Valla ben anlamam şekercik cısssları yiyince ağrı geçiyormu bakemBugun bıraz daha ıyıyım.. kılo konusnda ne yazıkkı aynı seyı soyleyemıcem.. dıkkat etmeye calısıyorm bıseylere saldırmıyorm ama gercekten agrım varken ne yaptıgmı ne yedımı bılmıyorm pek fazla.. yarın yıne bıldırm yapıcam tabı.. pesın pesın soyluyorm + cıkabılırm.. mazur gorun benı bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?