• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Saat 3 te de 2 yk yogurt 2 dlm tb ekmegi yedim

Yaz yaz bitmedi cok da yemedim ama :)
Eğer ana öğünlerde doyurucu şeyler yersen ara öğüne gerek kalmaz
Aslında iki ögün arasında 4 -5 saat olduğu zaman yağları yakan leptin hormonu harekete geçer

Merhaba ben geldim ama hiç hoş gelmedim.
Aldığımız bir telefonla şok olduk. Kuzenimin 10 yaşındaki çocuğunun beyninde tümör çıkmış.
Apar topar hastaneye gittik ve bu saate kadar oradaydık. Birazdan uçakla İstanbul'a götürecekler. Ve hemen ameliyata alınacak. Sizlerden ricam onun için dua edip YA ŞAFİ çeker misiniz?
Daha çok küçük hepimiz perişan olduk.. Allah yardımcımız olsun. Adı; Kaan..

allah acil sifalar versin, yavrum kücück daha ya. allah insani evlatlariyla sinamasin yarabbim, cok zor.
allah anasina babasina sabir versin

yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum

insallah hep beraber zayiflariz

bugünki menüm

1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
kahve
2 kk bal
1 yk labne peyniri
5 yasil zeytin
yesillik domates

ara
nektarin

oglen

1 tabak corba
6 yk pilav
az tavuk
1 dilim ekmek az yogrt
domates salatasi

aksam
koca bir tabak yagsiz tavuk salatasi
yarim litre kadar ayran

az sonra kahve icicem
bide az karpuz yerim

yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum

insallah hep beraber zayiflariz

bugünki menüm

1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
kahve
2 kk bal
1 yk labne peyniri
5 yasil zeytin
yesillik domates

ara
nektarin

oglen

1 tabak corba
6 yk pilav
az tavuk
1 dilim ekmek az yogrt
domates salatasi

aksam
koca bir tabak yagsiz tavuk salatasi
yarim litre kadar ayran

az sonra kahve icicem
bide az karpuz yerim
Tatlım menülerine toplam kaç puan aldığını yazarsan bizde bilmiş oluruz :KK66:

Zuhal abla galiba benim yedigim seyler cok doyurucu degil baya aciktim aksam. Ama cok asirida yemedim :) valla bak.az kaldi bi 25 gun sonra evimdeyim. :(

kizlar ben de menumu yazayim bugun tam bi sacmalik oldu
sabah : simit peynir domates salatalik zeytin
oglen : 1 kucuk armut 5 kiraz
aksam: gene 1 simit peynir domates salatalik zeytin cok az karpuz
biliyorum tuhaf ama boyle oldu maalesef bugun 45 dk leslie 3 mil yaptim 1.5 saatlik yuruyuume cikcam simdi 2.5 litre de su ictim

Merhaba ben geldim ama hiç hoş gelmedim.
Aldığımız bir telefonla şok olduk. Kuzenimin 10 yaşındaki çocuğunun beyninde tümör çıkmış.
Apar topar hastaneye gittik ve bu saate kadar oradaydık. Birazdan uçakla İstanbul'a götürecekler. Ve hemen ameliyata alınacak. Sizlerden ricam onun için dua edip YA ŞAFİ çeker misiniz?
Daha çok küçük hepimiz perişan olduk.. Allah yardımcımız olsun. Adı; Kaan..
Allah sifa versin dualarimiz Kaanla

Zuhal abla galiba benim yedigim seyler cok doyurucu degil baya aciktim aksam. Ama cok asirida yemedim :) valla bak.az kaldi bi 25 gun sonra evimdeyim. :KK43:
Sende canan da bi evinize dönünde ben sizi ozaman göreyim
Bakalım elimden kurtulabiliyonuzmu :KK48:

@smyr38
Bide diyonki yediklerim heralde doyurucu değil
Tabi güzelim mantı börek bunlar basit karbonhidrat hem doyurucu değil hemde fos kalori

kizlar ben de menumu yazayim bugun tam bi sacmalik oldu
sabah : simit peynir domates salatalik zeytin
oglen : 1 kucuk armut 5 kiraz
aksam: gene 1 simit peynir domates salatalik zeytin cok az karpuz
biliyorum tuhaf ama boyle oldu maalesef bugun 45 dk leslie 3 mil yaptim 1.5 saatlik yuruyuume cikcam simdi 2.5 litre de su ictim
Sporun süper tatlım
1 simit 4-6 dil ekmeğe eşdeğer biliyosun dimi

Bak gor o zaman sen beni zuhal abla. ben distan gudulu bir insanim sizin de desteginizle halledecem insallahhhh :)
Hadi Inşallah güzelim
Kız ben okadar pis boğaz biriyimki ben yapabiliyorsam sen haydi haydi yaparsın

biliyorum abla da bugun cok kosusturmali gecti yemek yapamadik sabah annemin cani simit cekmis aksam da babamin denk geldi iste yarin telafi edicem
Kız senin göbeğin annen babanınkiyle bitişikmi :KK70:
Bahane yoook

Benimde tek zaafim ekmek. Ekmek olmazsa sanki doymuyo gibiyim ama azalttim sukur.emzirincede cok acikiyorum haliyle burada zamansizlikta eklenince dayanilmaz oluyo ama buna ragmen cidden col az yiyirum.dusunun artik oncekini.

p atlamak için özel araç gereçlere büyük mekana da gerek yoktur. Evin bahçesinde de salonunda da ip atlayabilirsiniz.

İp atlamayı diğer egzersiz türlerine nazaran avantajlı kılan bu özellikleri nedeniyle büyük, küçük, genç yaşlı herkes tercih edebiliyor.

İp atlama esnasında pek çok kasımız aktif olarak çalışır. Genel anlamda kalori yakılmasının dışında kol, göğüs, karın, bacak kasları çalışır. Bu kasların belli bir süre tempolu olarak çalıştırılması sonucu sıkılaşarak fit bir görünüm sağlanır. İp atlama farklı spor dallarına hazırlık için ısınma hareketi olarak da uygulanır.

İp atlamak karın kaslarını çalıştırdığı için bölgesel yağ yakımını hızlandırır. Bu nedenle göbek yağlarının eritilmesinde yardımcı olur.

İp atlamak kaç kalori yaktırır?

İp atlamanın temposu ile kalori yakılması orantılı olarak değişir. Hızlı tempo ile it atlamak 15 dak 200 kalori olarak hesaplanmıştır. Ancak nefes nefese kalmadan daha sakin olarak ip atlarsanız bu oran düşer.

İp atlamak kilo verdirir mi?

Tabi ki ip atlamanın kilo vermeye çok etkisi vardır. İp atlamanın faydaları arasında kalıcı incelme ve kilo verme de bulunuyor. Ancak kilo vermek amaçlı ip atlarken haftanın en az üç günü düzenli olarak süreyi arttırarak yaklaşık 1 saate varan oranda ip atlamak

İp atlamanın yararları

• İp atlamak her şeyden önce Sağlıklı ve zinde olmanızı sağlar.
  • Kardiyovasküler sistemi güçlendirir ve kalp damar hastalıkları riskini azaltır.
  • Vücutta büyük oranda enerji harcanmasına neden olan ip atlamak vücudun metabolizmasını hızlandıran bir etki yaratır.
İp atlamanın bilinen hiç bir zararı ve yan etkisi yoktur. Ancak ip atlamadan önce basit ısınma hareketi yapmanız gerekmektedir

Back