• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba kızlar cuma gecesi dönüyorum inşallah, sizleri özledim valla. Yeni katılanlar hoşgelmişler sefa getirmişler..
Benimkiler yemeğe gitti bugünkü menüye dayanamadığımiçin ben gitmedim. Yerdim yoksa.. :)
Bu arada zeyas tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin canım.
Muskam senin haberin yoktur geçen hafta sen birinci oldun kızz
Hadi çabuk gelde yarış devam etsin

Muskam senin haberin yoktur geçen hafta sen birinci oldun kızz
Hadi çabuk gelde yarış devam etsin
Hadi ya vallamı? Ayyy çok sevindim inanki...
Geliyom aşkitom geliyom az kaldı acıcık daha özleyin beni sonra buradayım. Bende sizleri özledim ama öyle acıcık falan değil. Kocamaaaan....

Hadi ya vallamı? Ayyy çok sevindim inanki...
Geliyom aşkitom geliyom az kaldı acıcık daha özleyin beni sonra buradayım. Bende sizleri özledim ama öyle acıcık falan değil. Kocamaaaan....
Aynennn tatlım yaaa
Tatilde inşallah kilolar artmamıştır
Valla ben bayramda bi bozdum dengemi daha yeni toparlıyom
B

Aynennn tatlım yaaa
Tatilde inşallah kilolar artmamıştır
Valla ben bayramda bi bozdum dengemi daha yeni toparlıyom
B
Artmadı artmadı.. Dikkatli ve iradeliyim şükür ekside görüyorum. Sende toparlan bacım en zoru ramazandı onda bile salmadın şimdimi salıyon?
Benim Zühalim boşlamaz zayıflamanın tadını aldık bikere artı görmek doğal afet gibi üzüyo valla..

Bir adet köfte büyüklüğünde et yerine neler yenilebilir?

*1adet avuç içi kadar pirzola(kemiksiz)
*1köfte kadar kıyma
*1orta büyüklükte biftek
* 3tane hamsi
*1 orta boy sosis
*1dilim(1cm.)salam
*3dilimsucuk
*1kibritkutusu beyaz peynir
*2/3kibrit kutusu kaşar peynir
*1yumurta
*4yemek kaşığı kuru fasulye
*4yemek kaşığı nohut
*4yemek kaşığı barbunya
*4 yemek kaşığı bakla
*1su bardağı kıyılmış mantar
*3 yemek kaşığı lor
*2 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
*1baget=2 köfte---1 but =4 köfte

1 dilim ekmek yerine neler yenilebilir?

*2adet tuzlu bisküvi
*1kase (15 grlık) tarhana çorbası
*1kase(15 grlık)şehriye çorbası
*1 kase(15grlık)pirinç çorbası
*1kase(25grlık)mercimek çorbası
*2yemek kaşığı pirinç pilavı(haşlama)
*2yemek kaşığıbulgur pilavı
*2 yemek kaşığı makarna
*2 kibrit kutusu kadar böreklik yufka
*1 küçük boy patates
*2 orta boy kestane
*1/2 koçan haşlanmış mısır
*1/3 simit-1.5 grisini
*1 su bardağıpatlamış mısır

Diğer Besinlerin Değişimi:

*1 tabak mantı=2 ekmek+1 et+1çay bardağı yoğurt
*pizza(orta boy çeyrek)=2ekmek+2 et
*etli pide 1 adet=4 ekmek+2 et
*hamburger(rus salatasız)= 4 ekmek+2 et
*sandviç =4 ekmek+2 et
*poğça 1 adet = 2 ekmek
*peynirli börek(4 kib.kutusu kadar)=2 ekmek+1 et
*kısır 2 yemek kaşığı =1 ekmek
*mercimek köfte 2 adet = 1 ekmek
*patates salatası yağsız 2 yemek kaş.=1 ekmek
*z.yağlı sarma 2 adet= 1 ekmek
*etli sarma 12 adet küçük = 1 ekmek+2 et
*etli biber dolma 2 orta boy = 2 ekmek+2 et
*etli kabak dolma 2 orta boy= 2 ekmek+1 et+1 sebze
*sütlaç(tatlandırıcılı)= 1 ekmek+1 süt
*muhalllebi(tatlandırıcılı) =1ekmek+1 süt
*aşure(tatlandırıcılı) =2 ekmek
*lahmacun orta boy az yağlı =2 ekmek+1 et
*nohut leblebi 1 çay bardağı =1 ekmek
*karnıyarık(közleme patlıcan) =1 sebze+1 et
*menemen 1 yumurtalı =1 sebze+1 et
*yağsız tost2 dilim tost ekmeğinden = 2 ekmek+1 et
*döner çeyrek içi alınmış ekmekle =2ekmek+2et
*diyabetik reçel 1yemekkaşığı= 1 meyve
*üçgen peynir 2 adet =1 et
*üçgen light peynir 3 adet= 1et
*uno light ekmek 2 dilim =1 dilim normal ekmek ekmek
*eti form4 adet bisküvi şeklinde olan = 1 ekmek
*patates kızartması 10 adet = 1ekmek

Tatlım ara öğünlerde tarçınlı yoğurdun içine meyve doğruyabilirsin
Tatlı ihtiyacı için kuru kaysı erik hurma incir, bunlarda iyi seçenek tabi ölçüyü kaçırmadan
Arkadaşların dediği gibi tarçınlı sütte olabilir ama ben tarçınlı yoğurdu tercih ederim o daha doyurucu

Aslında şaşıracak bişey yok güzelim kahvaltı dışındaki öğünlerde doyuncaya kadar sebze salata Yoğurt yada et türleri salata Yoğurt yiyebilirsin. Aralardada acıkırsın meyveli yoğurt, kuruyemiş, kuru meyve tüketebilirsin

Valla ben anlamam şekercik cısssları yiyince ağrı geçiyormu bakem
Hemen arkandayım sana nerdeyse yetişiyom ayağını denk al

yok agrı gecsın dıye degıl de spor yapamıyorum malum.. ayaga bıle pek kalkmıyorum.. annem de bussuru sey getırıyo onume.. saglıksız olarak degıl ama cabuk toparlanmam ıcın.. normalde ekmek yemem mesela ben bı dılım de ekmek yedırıyo gucsz dusmesn dıye dırencım.. bu tıp seyler.. bılıncım acık yoksa hala kararlıym da zayıflama konusnda :KK68:

Artmadı artmadı.. Dikkatli ve iradeliyim şükür ekside görüyorum. Sende toparlan bacım en zoru ramazandı onda bile salmadın şimdimi salıyon?
Benim Zühalim boşlamaz zayıflamanın tadını aldık bikere artı görmek doğal afet gibi üzüyo valla..
Ne güzel söyledin cnm yemeyi sapıtınca zaten çok huzursuz oldum ama çok şükür yola geldim biraz. Artık hedefe kadar durmak yok

yok agrı gecsın dıye degıl de spor yapamıyorum malum.. ayaga bıle pek kalkmıyorum.. annem de bussuru sey getırıyo onume.. saglıksız olarak degıl ama cabuk toparlanmam ıcın.. normalde ekmek yemem mesela ben bı dılım de ekmek yedırıyo gucsz dusmesn dıye dırencım.. bu tıp seyler.. bılıncım acık yoksa hala kararlıym da zayıflama konusnda :KK68:
Cnmmmm eğer yediklerine dikkat ediyosun sorun yok
Ekmeğide zaten 1-2 dilim yiyebilirsin
Sen biraz dinlen sporu sonrada yaparsın

Cnmmmm eğer yediklerine dikkat ediyosun sorun yok
Ekmeğide zaten 1-2 dilim yiyebilirsin
Sen biraz dinlen sporu sonrada yaparsın

cıddı manada cok merak edıyorum kılomu.. haftasonu yıne dugun var bu arada kuzenımn.. yarın aksam oraya gıdıcez cumartesı gece ya da pazar sabah donucem.. pazartesı tartılcagımz ıcın tabıkı yıne dıkkat edıcem kı ben.. o_O:KK23:

Tatlım ramazanın son haftası bende taş düşürdüm annene söyle zorlamasın yemeğe yediğin herşey böbreklerini daha çok çalıştıyo daha çok yoruyo. Bol bol su ve acıktıkça yoğurt ye ekmek ve proteini daha az al çünkü onlar hazmedilince böbrekten süzülüyü sancını artırır. Bide bu sıcaklarda çok zor biliyorum ama suyu ılık iç sakın soguk içme..
Ta şı daha az ağrı ile düşürmek içinde ısırgan otu çayı iç sabah akşam 1er fincan..

Tatlım ramazanın son haftası bende taş düşürdüm annene söyle zorlamasın yemeğe yediğin herşey böbreklerini daha çok çalıştıyo daha çok yoruyo. Bol bol su ve acıktıkça yoğurt ye ekmek ve proteini daha az al çünkü onlar hazmedilince böbrekten süzülüyü sancını artırır. Bide bu sıcaklarda çok zor biliyorum ama suyu ılık iç sakın soguk içme..
Ta şı daha az ağrı ile düşürmek içinde ısırgan otu çayı iç sabah akşam 1er fincan..

ayy cok tesekkur ederm canım benım.. soguk su yuznden burnum da akıyo bogazmda agrıyo zaten bu yaz gununde hhasta oldm bussuru.. :63: suyumu gercekten cok ıcıyorum dedıgın gıbı ılık olmasına dıkkat edıyorm ayrıca.. suan 2 lt bıttı aksama kadar 3 cok rahat olur..
ısırgan otu cayı derken.? aktarlarda fılan varmıdır tadı nasıl bısey..

ayy cok tesekkur ederm canım benım.. soguk su yuznden burnum da akıyo bogazmda agrıyo zaten bu yaz gununde hhasta oldm bussuru.. :63: suyumu gercekten cok ıcıyorum dedıgın gıbı ılık olmasına dıkkat edıyorm ayrıca.. suan 2 lt bıttı aksama kadar 3 cok rahat olur..
ısırgan otu cayı derken.? aktarlarda fılan varmıdır tadı nasıl bısey..
Aktarlarda var canım çokta ucuzdur çünkü memleketmizde yer gök ısırgan otu..
Bifincan suyu kaynat içine büyük bir tutam ısırgan at iki dk daha kaynat süz ve sıcak sıcak iç. Tadı kötü değil korkma (kız zayıflama uğruna ne feci caylar içtik) ama günde iki kupayı geçme.. Çok idrara çıkarır yeşilçaydan bile çok...

Aktarlarda var canım çokta ucuzdur çünkü memleketmizde yer gök ısırgan otu..
Bifincan suyu kaynat içine büyük bir tutam ısırgan at iki dk daha kaynat süz ve sıcak sıcak iç. Tadı kötü değil korkma (kız zayıflama uğruna ne feci caylar içtik) ama günde iki kupayı geçme.. Çok idrara çıkarır yeşilçaydan bile çok...

tesekkur ederm cok sagol denıcem canım benım.. :KK68::KK37:

Nasrettin Hoca demiş ya bana eşekten düşeni getirin diye.... Tabi yaşayan tecrübe eden bilir

selam kizlar:KK23:
menumu yazayım :kk77:
Sabah
1 yumurta 1domates 1 salatalık peynir 1 dilim ekmek 3 hurma

12 gibi 1 tane baklava yedim.kucuk b i dilimdi ama yemis bulundum. Ama itiraf edeyim normalde 1 dilim le yetinmem.sirf buraya yazcam diye utandım :oops: .aksam yürüyüş yapip telafi edeceğim kizlar.

Öğlen yogurt ,1 porsiyon patlıcan kavurması

Aksam 6.30 4 kaşık yoğurt ,patlıcan kavurması .aksam yemegi içn bugun kimseyi beklemedim artık.napiim kalkana kadar 9 oluyor.

Back