• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlıcım biliyorum evinde değilsin o yüzden bişey diyemiyorum ama akşam için 8.30 çok geç bi saat bide hem makarna hem patates olmamış
Kahvaltın çok güzel ama aralarda dahil sonrası hep kh olmuş
yaaa ama börülce salatasi:KK57:
amq yogurt
b en de iyi oldu diye seviniyoyor dum.

Günaydın.Dün akşam kendimi tutup yemediğim puding pastasını kahvaltı öncesi aç karnına yedim:):):) Yatmadan yemektense sabah yemek daha doğru diye düşündüm.Sizin düşünceniz nelerdir?
Kahvaltı:bir bardak şekersiz çay,Karışık tost bir dilim puding pastası :)

Günaydın.Dün akşam kendimi tutup yemediğim puding pastasını kahvaltı öncesi aç karnına yedim:):):) Yatmadan yemektense sabah yemek daha doğru diye düşündüm.Sizin düşünceniz nelerdir?
Kahvaltı:bir bardak şekersiz çay,Karışık tost bir dilim puding pastası :)
Kötünün iyisi diyelim güzelim
Aslında pasta yediysen ekmek yemesende olurmuş

Evet ,tatlıyı tamamen çıkartmalıyım sanırım.Şimdi yüzmeye gidiyorum umarım erirler:)tatlı yerine tüketebileceğimiz yiyecek ve içecek tavsiyeniz var mi?

Evet ,tatlıyı tamamen çıkartmalıyım sanırım.Şimdi yüzmeye gidiyorum umarım erirler:)tatlı yerine tüketebileceğimiz yiyecek ve içecek tavsiyeniz var mi?
Ben tarcinli sut icmek tatli istegini giderir diye biliyorum kan sekerini duzenliyo diyetisyenim oyle demisti

C citirkiz canım muhtemelen tuvaletle alakalıdır.. sımıtın masumlugu yok yanı tartı uzernde.. :KK45:
L Lawyer-2006 asırı sıcak hemdee :KK43:

tatlı ıstegını bastırmak ıcın ben kahve ıcıyorum.. uzmanlarda dıyo zaten bı fıncan turk kahvesı tatlı ıstegını bastırırms.. tarcında baya etkılı ama gercekten.. yesılcayınıza da bı tane cubuk tarcın atarak ıcebılırsınz sut yerıne :KK54:

Bugun bıraz daha ıyıyım.. kılo konusnda ne yazıkkı aynı seyı soyleyemıcem.. dıkkat etmeye calısıyorm bıseylere saldırmıyorm ama gercekten agrım varken ne yaptıgmı ne yedımı bılmıyorm pek fazla.. yarın yıne bıldırm yapıcam tabı.. pesın pesın soyluyorm + cıkabılırm.. mazur gorun benı bu hafta o_O

Merhaba kızlar cuma gecesi dönüyorum inşallah, sizleri özledim valla. Yeni katılanlar hoşgelmişler sefa getirmişler..
Benimkiler yemeğe gitti bugünkü menüye dayanamadığımiçin ben gitmedim. Yerdim yoksa.. :)
Bu arada zeyas tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin canım.

Tatlım ara öğünlerde tarçınlı yoğurdun içine meyve doğruyabilirsin
Tatlı ihtiyacı için kuru kaysı erik hurma incir, bunlarda iyi seçenek tabi ölçüyü kaçırmadan
Arkadaşların dediği gibi tarçınlı sütte olabilir ama ben tarçınlı yoğurdu tercih ederim o daha doyurucu

ne yemeli sasiriyor insan bazen:KK43:
Aslında şaşıracak bişey yok güzelim kahvaltı dışındaki öğünlerde doyuncaya kadar sebze salata Yoğurt yada et türleri salata Yoğurt yiyebilirsin. Aralardada acıkırsın meyveli yoğurt, kuruyemiş, kuru meyve tüketebilirsin

Bugun bıraz daha ıyıyım.. kılo konusnda ne yazıkkı aynı seyı soyleyemıcem.. dıkkat etmeye calısıyorm bıseylere saldırmıyorm ama gercekten agrım varken ne yaptıgmı ne yedımı bılmıyorm pek fazla.. yarın yıne bıldırm yapıcam tabı.. pesın pesın soyluyorm + cıkabılırm.. mazur gorun benı bu hafta o_O
Valla ben anlamam şekercik cısssları yiyince ağrı geçiyormu bakem
Hemen arkandayım sana nerdeyse yetişiyom ayağını denk al

Back