Eğer ana öğünlerde doyurucu şeyler yersen ara öğüne gerek kalmazSaat 3 te de 2 yk yogurt 2 dlm tb ekmegi yedim
Yaz yaz bitmedi cok da yemedim ama :)
Feyzacım tekrar geçmiş olsun en azından şimdi ne olduğu belli
Peki taş düşürmek için bişey yapılacakmı
Merhaba ben geldim ama hiç hoş gelmedim.
Aldığımız bir telefonla şok olduk. Kuzenimin 10 yaşındaki çocuğunun beyninde tümör çıkmış.
Apar topar hastaneye gittik ve bu saate kadar oradaydık. Birazdan uçakla İstanbul'a götürecekler. Ve hemen ameliyata alınacak. Sizlerden ricam onun için dua edip YA ŞAFİ çeker misiniz?
Daha çok küçük hepimiz perişan olduk.. Allah yardımcımız olsun. Adı; Kaan..
Tatlım menülerine toplam kaç puan aldığını yazarsan bizde bilmiş oluruzyeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum
insallah hep beraber zayiflariz
bugünki menüm
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
kahve
2 kk bal
1 yk labne peyniri
5 yasil zeytin
yesillik domates
ara
nektarin
oglen
1 tabak corba
6 yk pilav
az tavuk
1 dilim ekmek az yogrt
domates salatasi
aksam
koca bir tabak yagsiz tavuk salatasi
yarim litre kadar ayran
az sonra kahve icicem
bide az karpuz yerim
Allah sifa versin dualarimiz KaanlaMerhaba ben geldim ama hiç hoş gelmedim.
Aldığımız bir telefonla şok olduk. Kuzenimin 10 yaşındaki çocuğunun beyninde tümör çıkmış.
Apar topar hastaneye gittik ve bu saate kadar oradaydık. Birazdan uçakla İstanbul'a götürecekler. Ve hemen ameliyata alınacak. Sizlerden ricam onun için dua edip YA ŞAFİ çeker misiniz?
Daha çok küçük hepimiz perişan olduk.. Allah yardımcımız olsun. Adı; Kaan..
Sende canan da bi evinize dönünde ben sizi ozaman göreyimZuhal abla galiba benim yedigim seyler cok doyurucu degil baya aciktim aksam. Ama cok asirida yemedim :) valla bak.az kaldi bi 25 gun sonra evimdeyim.
Sporun süper tatlımkizlar ben de menumu yazayim bugun tam bi sacmalik oldu
sabah : simit peynir domates salatalik zeytin
oglen : 1 kucuk armut 5 kiraz
aksam: gene 1 simit peynir domates salatalik zeytin cok az karpuz
biliyorum tuhaf ama boyle oldu maalesef bugun 45 dk leslie 3 mil yaptim 1.5 saatlik yuruyuume cikcam simdi 2.5 litre de su ictim
biliyorum abla da bugun cok kosusturmali gecti yemek yapamadik sabah annemin cani simit cekmis aksam da babamin denk geldi iste yarin telafi edicemSporun süper tatlım
1 simit 4-6 dil ekmeğe eşdeğer biliyosun dimi
Hadi Inşallah güzelimBak gor o zaman sen beni zuhal abla. ben distan gudulu bir insanim sizin de desteginizle halledecem insallahhhh :)
Kız senin göbeğin annen babanınkiyle bitişikmibiliyorum abla da bugun cok kosusturmali gecti yemek yapamadik sabah annemin cani simit cekmis aksam da babamin denk geldi iste yarin telafi edicem
Sen götür börekleri mantıları sonra Amaninnn deCuma gunune de az kaldi amaniiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?