cok tesekkur ederim umarim hepimiz hedefimize ulasirizOoo süper sin maşallah
umarim hedefine ulaşabilirsiny akında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim umarim hepimiz hedefimize ulasirizOoo süper sin maşallah
umarim hedefine ulaşabilirsiny akında
Tatlım Kendini tanıtırmısın birazbelli bi diyet uygulamadim yediklerime dikkat ettim eskiden 3 kisilik yedigim icin normal insan boyutuna indirince o bile bana yetti bi de aksatmadan gunde 1.5 saat tempolu yuruyus yaptim
Adim Damla 19 yasindayim ogrenciyim hukuk okuyoyorum su aralar tatil sebebiyle evdeyim boyum 1.75 ankarada okuyorum yurtta kaliyorum aklima simdilik bunlar geliyo bi arada abla dememin bi sakincasi var mi acabaTatlım Kendini tanıtırmısın biraz
Boyun yaşın ne yapıyon ne ediyon
kahve iyidir arada içilirse hem metoyu hızlandırır hemde tokluk hissi verir ama fazlası tabiki zarar çok asidik bi içecek olduğu için vücuduna asit vermiş oluyorsunYa ben nedense sabahları kahvaltıya karşı çok isteksiz oluyorum sizce ne yapmalıyım aklıma gelen ilk şey sade Türk kahvesi oluyor. Kahvaltı yaparsam da ekmeksiz filan yapamıyorum bu defa. Ama genelde oturup düzenli bir kahvaltı yapmıyorum. Ve şunu fark ettim öğün öğünden çok gidip gelip bir iki parça yemeye meyilliyim sanırım bunu düzene sokmam gerekiyor. Ayrıca kahvaltı yapmamak beni çok etkiler mi bu da moralimi bozuyor ve fazla kahve içmek kilo verimini engeller mi ben bi süredir sürekli kahve içiyorum geceleri bile hamileler aşerir ya onun gibi burnuma kokuyor. Tabiki şekersiz içiyorum ama aklıma takıldı. Mesela bugün de kahvaltı yapmadım canım istemedi. Öğlen de büyük ihtimal bi kase yayla çorbası içerim. Akşama yeşil fasulye var ondan yerim heralde. Yine detaylı bir şekilde yazarım. Birazdan Allah'ın izniyle sporumu da yaparsam suya abanmayı düşünüyorum..
cok tesekkurler :)
kahve metabolizma yı hızlandırır diye aklimda kalmış .hhem de cok sağlıklı günde 1 fincan kahkahve.sen kac fincan iciyorsun canımYa ben nedense sabahları kahvaltıya karşı çok isteksiz oluyorum sizce ne yapmalıyım aklıma gelen ilk şey sade Türk kahvesi oluyor. Kahvaltı yaparsam da ekmeksiz filan yapamıyorum bu defa. Ama genelde oturup düzenli bir kahvaltı yapmıyorum. Ve şunu fark ettim öğün öğünden çok gidip gelip bir iki parça yemeye meyilliyim sanırım bunu düzene sokmam gerekiyor. Ayrıca kahvaltı yapmamak beni çok etkiler mi bu da moralimi bozuyor ve fazla kahve içmek kilo verimini engeller mi ben bi süredir sürekli kahve içiyorum geceleri bile hamileler aşerir ya onun gibi burnuma kokuyor. Tabiki şekersiz içiyorum ama aklıma takıldı. Mesela bugün de kahvaltı yapmadım canım istemedi. Öğlen de büyük ihtimal bi kase yayla çorbası içerim. Akşama yeşil fasulye var ondan yerim heralde. Yine detaylı bir şekilde yazarım. Birazdan Allah'ın izniyle sporumu da yaparsam suya abanmayı düşünüyorum..
Tabiki diyebilirsin damlacım hatta benim çocuklar senden daha büyük küçüğü 25 olacak ortanca 26 büyükde 27 yaşındaAdim Damla 19 yasindayim ogrenciyim hukuk okuyoyorum su aralar tatil sebebiyle evdeyim boyum 1.75 ankarada okuyorum yurtta kaliyorum aklima simdilik bunlar geliyo bi arada abla dememin bi sakincasi var mi acaba
Kız bende sizi seviyommmDamlacigim hos geldin beraberce hallederiz canim insallah arar ara hevesimiz kacsada beraber topluyoruz direncimizi.bu grubu seviyorum yaaa vallaaa.:)
Abla ben 10 yasimdan beri duzenli olarak kilo aldim yani her donemde kiloluydum diyebilirim artik universitede citir kizlari gorunce bi de bazi saglik sorunlarim cikmaya basladi ben de artik bir dur demeye karar verdimTabiki diyebilirsin damlacım hatta benim çocuklar senden daha büyük küçüğü 25 olacak ortanca 26 büyükde 27 yaşında
Kız daha sen bebekmişin ya
Ama maşallah geç olmadan önlemini almışın kurtulmuşun kilolardan
Zaten az kalmış onlarıda beraber veririz
Sonra ohhhhhh gelsin gençlik, güzellik
Sen nasıl Kilo aldın cnm hepmi kiloluydun
cok tesekkur ederim ben de bu grubu seviyorum her ne kadar siz beni gormeseniz de ben sizi hep takipteydim :)Damlacigim hos geldin beraberce hallederiz canim insallah arar ara hevesimiz kacsada beraber topluyoruz direncimizi.bu grubu seviyorum yaaa vallaaa.:)
Düzensiz beslendiğini içinmi Kilo aldın yoksa hormon bozukluğu falan mı vardıAbla ben 10 yasimdan beri duzenli olarak kilo aldim yani her donemde kiloluydum diyebilirim artik universitede citir kizlari gorunce bi de bazi saglik sorunlarim cikmaya basladi ben de artik bir dur demeye karar verdim
Hımmm biri bizi gözetliyor durumu vardı desenecok tesekkur ederim ben de bu grubu seviyorum her ne kadar siz beni gormeseniz de ben sizi hep takipteydim :)
Slm cnmMerhaba.Ben de varım.Benim de hedefim 65 olmak:)