cogunlukla duzensiz beslenme kola cips cikolata... hormon bozuklugu ihtimali hic aklima gelmemisti asiri tuylenme yasadigim icin doktora basvurmustum biraz problem cikti doktor sadece senden zayiflamani istiyorum demisti yarin bidaha gitcem bakalim ne cikcak pko hastaligindan supheleniyorumDüzensiz beslendiğini içinmi Kilo aldın yoksa hormon bozukluğu falan mı vardı
En azından dur diyebilmişin tatlım
Şimdi başlamasan seneye belki 10 Kilo daha almış olacaktın. Hem zaman geçtikçe vermeside zorlaşıyor
Benimkide bazen sapıtıyo dün bi mesajı zorla yazdım.klavye kayboluyor geri gelmiyorBen artik kircam bu tlfonu ya yaziyorum en az onkez basiyorum gitmiyoooo
Zuhal abla simdilik hersey yolunda :)
Aslında ikiside benim yemediğim şeylerkizlar sizce aksam yemegi icin kisir mi patates salatasi mi daha dogru tercih
Ben olsam soyle yapardımkizlar sizce aksam yemegi icin kisir mi patates salatasi mi daha dogru tercih
KISIRIMSI sevdim bu fikri :) tamam o zaman oyle yapayimBen olsam soyle yapardım. Iki kasik kadar kisir koyup icine domates soğan biber marul falan ekkerdim .bir de yagini tuzunu koymadan evvek ayirip kendime göre koykoyardim.ben iyi kilo verdiim donemde bundan da cok yemistim yağ koym a dan doyurucu oluyor..bunun adi KISIRIMSI olsun
pist yılmak yok. ben de pko yum. 85 lerden 67 lere inip şimdi 71 küsürlerdeyim. pko kilo için neden degil. doktorumun bana dedikleri şu: pko dogustan gelen bi durum. ölene kadar seninle. 40 yasından sonra şeker, tansiyon gibi hastalıklara normal kişilerden daha fazla yakalanma riskin var... ama pko kiloya sebep olsaydı ben hamileliklerimden önce hep 48-49 kg idim. o nasıl oluyo o zaman?ha şu da bir gerçek ki kilo aldıktan sonra pkoluysan daha zor veriyosun kiloyu.
Bunu demiştim tatlımMesajlarin tamamini okudum ama hangisi ablacigim acaba?
Küçük Kaan a çok geçmiş olsun cnmMerhaba ben geldim ama hiç hoş gelmedim.
Aldığımız bir telefonla şok olduk. Kuzenimin 10 yaşındaki çocuğunun beyninde tümör çıkmış.
Apar topar hastaneye gittik ve bu saate kadar oradaydık. Birazdan uçakla İstanbul'a götürecekler. Ve hemen ameliyata alınacak. Sizlerden ricam onun için dua edip YA ŞAFİ çeker misiniz?
Daha çok küçük hepimiz perişan olduk.. Allah yardımcımız olsun. Adı; Kaan..
Feyzacım tekrar geçmiş olsun en azından şimdi ne olduğu belliBraveness cokk gecmıs olsun canım benım allah acıl sıfalar versın tabıkı dua ederız bızde..
Damlacım hosgeldn canım
bugun doktora gıttım fılm cektıler tekrardan kan-ıdrar tahlılı verdım.. bobregmde tas varmıs..ınanılmaz sancı yapıyo.. neyse suyumu ıcmeye devam edıcem.. bı sure ıp atlayamıcam zıpladıkca hııcc ıyı hıssetmıyorum.. yedıklerıme gelırsek tahlıl verıcegm ıcın kkahvaltı yamadım.. oglen dısarda yedık babamla annemle beraber kofte yedım yarım porsıyon corba ıctm (kırmızı mercımek) salata cacık acılı sos fılan mezelerden atıstırdm ıste.. eve gelınce de sadece meyve yedım canım da bısey ıstemıyo zaten.. mıde bulantısı fılan fılan.. anlatıp sıkmıym yıne canınızı.. haftaya duzelıcem umarm..
Sabah ve araların güzel cnmArkadaslar bugun ki menum
SABAH 1 kk peynir domates 2 dlm tb ekmegi yumurta, 2 sekerli cay.(saat11)
SAAT 4Te 2 hurma 1 sekersiz cay
SAAT 6 DA 3 K.Kayisi
AKSAM 8 DE 1 Kepce yayla corbasi 4 yk manti susuz 1 dlm borek
3 lt su 200 zipladim 40 bacak basen hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?