• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdsm?

Bence akıl ve ruh sağlığı yerinde olan hiçbir kadın böyle bir ilişki türünden, şiddet görerek, kırbaçla vurularak zevk alamaz diye düşünüyorum. Libidom yüksek ama yine de Bdsm denemem niye dayak yiyimki , güzelce zevk almak varken 🙄
Ben galiba biraz obsessed olabilirim azıcık ucundan bu beye

bu müdür kaç yașında yașıt olduğunuzu varsayıyorum. bdsm öyle bir tokat iki tüylü kırbaç gibi bir șey değil. kendi içinde bir felsefesi var.
sizin yașlarınızda ve tecrübesizken bunu deneyimlemek çok tehlikeli olabilir.
ama kıyamaz ki o bana romantikliğinde bir kafayla deneme ve hatta kaçarak uzaklaș.
muhtemelen o da tecrübesiz ve özenti içinde. hal böyle olunca daha da tehlikeli.
bu tür ergrnlikte uç fantaziler kuran gençler genellikle sorunlu kișiler oluyorlar. bazılarının sonucunun nereye gittiğini gördük.
yok illa deneyimlemek istiyorsanız karșılıklı net konușun. ilk deneme için sınırlar belirleyin.
ama șunu unutma ki gercek bdsm sınır bilmeyecektir.

bu müdür kaç yașında yașıt olduğunuzu varsayıyorum. bdsm öyle bir tokat iki tüylü kırbaç gibi bir șey değil. kendi içinde bir felsefesi var.
sizin yașlarınızda ve tecrübesizken bunu deneyimlemek çok tehlikeli olabilir.
ama kıyamaz ki o bana romantikliğinde bir kafayla deneme ve hatta kaçarak uzaklaș.
muhtemelen o da tecrübesiz ve özenti içinde. hal böyle olunca daha da tehlikeli.
bu tür ergrnlikte uç fantaziler kuran gençler genellikle sorunlu kișiler oluyorlar. bazılarının sonucunun nereye gittiğini gördük.
yok illa deneyimlemek istiyorsanız karșılıklı net konușun. ilk deneme için sınırlar belirleyin.
ama șunu unutma ki gercek bdsm sınır bilmeyecektir.
Benden iki yaş büyük.
Hiç böyle o bana kıyamaz gibi düşünmüyorum aslında. Ben ona kıyamam da o bayıltsa durmaz devam eder sanırım. Aslında normalde çok sakin biri. Çok uzun süredir birlikte değiliz ama 5 senedir tanıyoruz gibiyimsi. Ben onun hoşuna gidecek bir şey yapmak istiyorum, onun da hoşuna böyle şeyler gidiyormuş.. Bu sınırları konuşursak olur herhalde, o istese ben kendimi köle yaptırmam o kadar değil tabi ama gene de çok korkunç işler

Bdsm nedir 🤔

onun hoșuna gidecek diye yapmak istemeni anlıyorum. ama bu gencin yașam tarzı buysa ise sürekli böyle bir ilișki isteyecek bunu biliyorsun değil mi.
ve uzun soluklu bir ilișkiniz olduğunda, eğer seninle bu dürtüsünü tatmin edemezse bunu dıșarda arayacak. bu da aklının bir köșesinde dursun. konuyu bilmediğini varsayarak yazıyorum.
bdsm yönelimi olup çok kariyerli, üst segment insanlar dahi normal evliklerini sürdürürken bdsm yi gizli yașamayı tercih ediyorlar mesela.
ve eșlerinin ruhu dahi duymuyor.

hem belki sen de seversin :KK53: çik istiyorsan dene yaa.

Bondage (bağlama), Dominant, Submissive, Mazoşizm. Alt kategorilere ayrılarak extrem bir ilişki şeyi gibi bişeymiş
Bişey anlamadım. Olsun Google den baktım. Özetle işkenceymiş 😆

onun hoșuna gidecek diye yapmak istemeni anlıyorum. ama bu gencin yașam tarzı buysa ise sürekli böyle bir ilișki isteyecek bunu biliyorsun değil mi.
ve uzun soluklu bir ilișkiniz olduğunda, eğer seninle bu dürtüsünü tatmin edemezse bunu dıșarda arayacak. bu da aklının bir köșesinde dursun. konuyu bilmediğini varsayarak yazıyorum.
bdsm yönelimi olup çok kariyerli, üst segment insanlar dahi normal evliklerini sürdürürken bdsm yi gizli yașamayı tercih ediyorlar mesela.
ve eșlerinin ruhu dahi duymuyor.

hem belki sen de seversin :KK53: çik istiyorsan dene yaa.
Ben yeterim niye öyle dedin ki şimdi 🥹

Back