• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdsm?

Kaç yaşındasınız? Ne zamandır tanışıyorsunuz? Sevgiliniz sizi köle kendisini patron gibi görmek istiyor. Bdsm sevenler kırbaçla gezmeyi çok sever hatta bazılarının gizli seks odası var içinde seks malzemeleri dolu.sjskskdkfk Nerden biliyorsun diye sormayın çok film izledim 😂😂 Konuya gelecek olursam istemediğiniz, hoşunuza gitmeyen bir şey yapmayın derim. Sırf sevgiliniz zevk alıyor o istiyor diye yapmanız kendinize olan saygınızı zedeleyebilir. O zevk alırken siz neden acı çekesiniz? Cinsellik açısından deneyimim yok demişsiniz. Eğer bdsm denerseniz belki de bu ilk ve son deneyiminiz olacak ve cinsellikten soğuyacaksınız.
Gerçekten dayanılamayacak bir acıya dönüşür mü ki, hiç o kadar ileri gideceğini düşünmedim

Sevgilim Bdsm denemek istediğini ve beni ağlarken görmek istediğini söyledi, bilmiyorum bu tarz şeyleri seviyor ve ben de onu mutlu etmek istiyorum. Şunu şunu yap kesin çok hoşuna gider diyebileceğiniz şeyler var mı? Cinsellik bakımından çok bir deneyimim yok ve onu nasıl tatmin ederim çok bilmiyorum.
Sende onu ağlat iki tarafli zevk olsun🤣

Deneyimim yok diyorsun CEO, CFO, COO pozisyonlara gitmeye çalışıyorsun. 20 yaşında o işlere girersen attan düşürürler

Tabi bu fikir kimseyi bağlamaz herkesin kendi hayatı kendi kararı, bdsm yapayım mı diyene kimse yap ya da yapma diyemez bize ne ki 😌
O dedikleriniz nedir hiç bir fikrim yok 🥹
Ama sorum sevgilimi nasıl mutlu ederimdi, teşekkür ederim

Bir tane çakıp sonra "çok güzelsin tatlım" dese bence hallolur gibi 😂😂
Sanırım sen de şiddeti seviyorsun , acı çekmek hoşuna gidiyor gibi. Ama bu bildiğin gibi değil. Bir iki vurayım çok güzelsin tatlım diyeyim falan. Bdsm böyle bir şey değil.

Sanırım sen de şiddeti seviyorsun , acı çekmek hoşuna gidiyor gibi. Ama bu bildiğin gibi değil. Bir iki vurayım çok güzelsin tatlım diyeyim falan. Bdsm böyle bir şey değil.
Bilmediğim için burdayım bilsem burda ne gezerim 🥹 babam bile vurmamış bana ben nerden bileyim acı seviyor muyum sevmiyor muyum

Bilmediğim için burdayım bilsem burda ne gezerim 🥹 babam bile vurmamış bana ben nerden bileyim acı seviyor muyum sevmiyor muyum
Bence akıl ve ruh sağlığı yerinde olan hiçbir kadın böyle bir ilişki türünden, şiddet görerek, kırbaçla vurularak zevk alamaz diye düşünüyorum. Libidom yüksek ama yine de Bdsm denemem niye dayak yiyimki , güzelce zevk almak varken 🙄

Back