• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdsm?

Şimdi bu safe word falan işi yalan mı oluyor, myth gibi bir şey mi. Mesela ne bileyim çilek dediğimde dur desem çilek dediğimde durmaz mı?
eğer tecrubeliyse durur. ayni zamanda çok centilmenlerdir. ve komut demek onlar için yașam tarzı olduğundan partnerine bu durumda saygı göstericektir.
fakat eğer çömezse ve sadist ruhlu psikolojik sıkıntıları olan biriyse. safe word filan iplemez.
Çünkü tamamen dürtüsel davranacaktır, oto kontrolünü sağlayamaz. beyin devre dıșı kalabilir. sonucları seni üzmesin.

Grinin elli tonu hımm izlemedim . Koçişle izlemeye uygun mu ?
İkizlere gebesin kocişinle izlemeye uygun değil. Yakışıklı bir oyuncu sürekli bir hatunu seks kölesi yapıyor işkence edip duruyor, konu hep yatakta geçiyor. Yemek yedikleri bir sahnede kadın masa altında kıvranıyordu. Vajinasına bir şey koymuştu.

Bir kadın anlatmıştı, artık evleneceklermiş ev dizmeye başlamışlar. Kız annesiyle beraber çocukla evlenip oturacakları evin yatak odasına gitmiş, çocuk yatak odasına komple işkence aletleri koymuş hatta tabut bile almış. Kız ayrılmıştı. Bu olay sana sıcak gelmiyorsa ilişkiye devam etme çünkü gözünü boyamak için hafif işkence seviyorum diyip evlenince ağır işkenceler yapabilir haberin olsun.
Bu hikayeyi türkiyede bilmeyen yok sanırım masal tadında bütün kızlara anlatılıyor 🤣

eğer tecrubeliyse durur. ayni zamanda çok centilmenlerdir. ve komut demek onlar için yașam tarzı olduğundan partnerine bu durumda saygı göstericektir.
fakat eğer çömezse ve sadist ruhlu psikolojik sıkıntıları olan biriyse. safe word filan iplemez.
Çünkü tamamen dürtüsel davranacaktır, oto kontrolünü sağlayamaz. beyin devre dıșı kalabilir. sonucları seni üzmesin
Nasıl bir şey olacağını ben tahmin edemiyorum ama böyle bir şey yaşarsak sonrasında update yaparım birlikte bakarız olur mu 🥹

Bu konuyla ilgili nasıl hissettiğimi bilmiyorum. Bildiğim tek şey onu mutlu etmek istiyorum..
Ölmenizden mutluluk duyacaksa ölür müsünüz de? Yaşınız daha küçük, çocuk sayılırsınız. Kendinizi kullandırtmayın. Başkalarını niye mutlu etmek için kendinizden feragat ediyorsunuz?

İkizlere gebesin kocişinle izlemeye uygun değil. Yakışıklı bir oyuncu sürekli bir hatunu seks kölesi yapıyor işkence edip duruyor, konu hep yatakta geçiyor. Yemek yedikleri bir sahnede kadın masa altında kıvranıyordu. Vajinasına bir şey koymuştu.
🤣🤣 Temem not alayım şunun şurasında doğuma ne kaldı 🤣7 ay göz açıp kapayana kadar geçer 🤣🤣🤣

Öyle tabi de benim kalbim onda olduktan sonra.. Benim derdim çük bile değil alsam da olur almasam da ama o bundan mutlu olup zevk alacak
Kendınızı bu kadar değersizleştirmeyin . Siz bu şekilde onun gözünde sadece yatakta kalırsınız kendınıze biraz saygınız olsun

Ama niye kullanıp atsın öyle enerjileri çekmeyelim lütfen
Adam ne yapsa razıyım diyorsun. Biz de bir günde bu yaşa gelmedik. Bu kafada olan hiçbir kızın günün sonunda mutlu edildiğini, kıymet gördüğünü görmedim ben. Ama bazı tecrübeler yaşanmadan anlaşılmıyor. Yaşa, gör sonra dersini alırsın umarım.

Öyle tabi de benim kalbim onda olduktan sonra.. Benim derdim çük bile değil alsam da olur almasam da ama o bundan mutlu olup zevk alacak
Hiç öyle şey olur mu ya? İstemediğin şeyi sırf o zevk alacak diye yapacaksın zevk almayacak üstelik acı çekeceksin. Kendine değer ve önem versen bence böyle düşünmezdin. Bu sağlıklı bir ilişki değil. Sen de kendi isteğinle zevk almak için yapicam deseydin yine okey derdim. Ama bu deneyim sonrasında ilk ve son cinsel ilişkin olabilir. Her ihtimal olabilir yani. Hakkında hayırlısı.

Back