- 20 Ocak 2010
- 46.127
- 166.535
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Nur_banuuu
Bdsm alirım bir dal ama sen alabilir misin bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa akrep kadını nasıl bunu ilk kez duyarsınVay arkadaş 14 yıllık evlilik 36 yaş ilk defa. Duyuyorum böyle seyleri
Sadece belki o kadar da kötü olmaz diye düşünüyorum..Deneyip öğrenmek mi istiyorsun yani
Vallahi ilk defa duydum bdsm yiAaaa akrep kadını nasıl bunu ilk kez duyarsın
Deneyimsizmiş ablasıBdsm alirım bir dal ama sen alabilir misin bilmem
Tuhaf tuhaf fantezileri var, korkmuyor da değilimVay arkadaş 14 yıllık evlilik 36 yaş ilk defa. Duyuyorum böyle seyleri
Sende sadistmi seviyorsun o işler öyle kolay degil sonra pişman olmayasınO biraz sadist de ondan galiba
O zaman sen hırsız ol , sevgilin polis olsun seni kelepçelesin. Hikayenin devamını siz ayarlarsınızSadece belki o kadar da kötü olmaz diye düşünüyorum..
Ben de bilmiyorum, şakasına vuruyorum işin şimdilik biraz ama bigün bağlayıp sikecek diye de yemiyor pekBdsm alirım bir dal ama sen alabilir misin bilmem
Konulu mu oluyor bir deO zaman sen hırsız ol , sevgilin polis olsun seni kelepçelesin. Hikayenin devamını siz ayarlarsınız
Ben biliyorum ki zaten ne olduğunu bana Bdsm testi falan da yaptırdı benim ama bdsm deneyimim yok çakacak bir tane yapışacağım o yüzden burdayım benSen zaten buraya yazmadan gidip açıp bi fırt izlemişsindir araştırmışsındır. Şimdi ayak yapma bize
Sen gene de boyle yazmaBen de bilmiyorum, şakasına vuruyorum işin şimdilik biraz ama bigün bağlayıp sikecek diye de yemiyor pek
Tercihe bağlı evetKonulu mu oluyor bir de
Sen de ateş körüklüyorsun amaSenin kalbini çaldım kalp hırsızıyım ben de ona , polisim ol gel kelepçele beni
Benim göbek adım ateş. Ama baştan söylediğim gibi dayak yemekten beter olursun vazgeç bence Bdsm denSen de ateş körüklüyorsun ama
Test mi yaptırdı geçebildiniz mi testiBen biliyorum ki zaten ne olduğunu bana Bdsm testi falan da yaptırdı benim ama bdsm deneyimim yok çakacak bir tane yapışacağım o yüzden burdayım ben
Ya gerçekten Bdsm denemek istiyor ben dalga geçmiyorum kii ne yapacağımı şaşırdım. Sanırım bdsm esnasında zevk alıyor muyum ne kadar canım acıyor çok umursamaz gibi bir hissim var içimde o beni tedirgin ediyorSen gene de boyle yazma
Hangi bdsm tarzına daha yatkınsın gibi oluyor işte mazoşist misin, rope bunny var mesela bağlanmayı sevenler için gibi gibi öyle bir test değil yoksaTest mi yaptırdı geçebildiniz mi testi