- 26 Ocak 2025
- 84
- -10
- 3
- Konu Sahibi Nur_banuuu
-
Gerçekten dayanılamayacak bir acıya dönüşür mü ki, hiç o kadar ileri gideceğini düşünmedimKaç yaşındasınız? Ne zamandır tanışıyorsunuz? Sevgiliniz sizi köle kendisini patron gibi görmek istiyor. Bdsm sevenler kırbaçla gezmeyi çok sever hatta bazılarının gizli seks odası var içinde seks malzemeleri dolu.sjskskdkfk Nerden biliyorsun diye sormayın çok film izledimKonuya gelecek olursam istemediğiniz, hoşunuza gitmeyen bir şey yapmayın derim. Sırf sevgiliniz zevk alıyor o istiyor diye yapmanız kendinize olan saygınızı zedeleyebilir. O zevk alırken siz neden acı çekesiniz? Cinsellik açısından deneyimim yok demişsiniz. Eğer bdsm denerseniz belki de bu ilk ve son deneyiminiz olacak ve cinsellikten soğuyacaksınız.
Bir tane çakıp sonra "çok güzelsin tatlım" dese bence hallolur gibiO hard sen soft seviyorsun bir orta yolu bulmak lazım.
Sende onu ağlat iki tarafli zevk olsunSevgilim Bdsm denemek istediğini ve beni ağlarken görmek istediğini söyledi, bilmiyorum bu tarz şeyleri seviyor ve ben de onu mutlu etmek istiyorum. Şunu şunu yap kesin çok hoşuna gider diyebileceğiniz şeyler var mı? Cinsellik bakımından çok bir deneyimim yok ve onu nasıl tatmin ederim çok bilmiyorum.
Sen bence Bdsm ne , bir aç Googlea bak araştır canım. Daha 20 yaşındasın. Dayak yemekten daha beter olabilirsin.Gerçekten dayanılamayacak bir acıya dönüşür mü ki, hiç o kadar ileri gideceğini düşünmedim
O dedikleriniz nedir hiç bir fikrim yokDeneyimim yok diyorsun CEO, CFO, COO pozisyonlara gitmeye çalışıyorsun. 20 yaşında o işlere girersen attan düşürürler
Tabi bu fikir kimseyi bağlamaz herkesin kendi hayatı kendi kararı, bdsm yapayım mı diyene kimse yap ya da yapma diyemez bize ne ki
Ben kıyamam ona kiiSende onu ağlat iki tarafli zevk olsun
Sanırım sen de şiddeti seviyorsun , acı çekmek hoşuna gidiyor gibi. Ama bu bildiğin gibi değil. Bir iki vurayım çok güzelsin tatlım diyeyim falan. Bdsm böyle bir şey değil.Bir tane çakıp sonra "çok güzelsin tatlım" dese bence hallolur gibi
O sana kıyıyor amaBen kıyamam ona kii
Çok çok extrem şeylerini gördüm ve o kadar da abartmaz yahu diyorum kendi kendime. Max böyle iki kemerle vurur bir kaç tokat atar gibi hissediyorumSen bence bir Bdsm ne , bir aç Googlea bak araştır canım. Daha 20 yaşındasın. Dayak yemekten daha beter olabilirsin.
Extrem ne gördün mesela ?Çok çok extrem şeylerini gördüm ve o kadar da abartmaz yahu diyorum kendi kendime. Max böyle iki kemerle vurur bir kaç tokat atar gibi hissediyorum
Bilmediğim için burdayım bilsem burda ne gezerimSanırım sen de şiddeti seviyorsun , acı çekmek hoşuna gidiyor gibi. Ama bu bildiğin gibi değil. Bir iki vurayım çok güzelsin tatlım diyeyim falan. Bdsm böyle bir şey değil.
O dedikleriniz nedir hiç bir fikrim yok
Ama sorum sevgilimi nasıl mutlu ederimdi, teşekkür ederim
Kadının vjnasına pano iğnesi falan sokuyorlardıExtrem ne gördün mesela ?
Ben de cinsel bir şey sandım diyorum bunlar ne ola kişirketteki yönetim sevıyeleri sio falan derler ya öyle düşünün
Deneyip öğrenmek mi istiyorsun yaniBilmediğim için burdayım bilsem burda ne gezerimbabam bile vurmamış bana ben nerden bileyim acı seviyor muyum sevmiyor muyum
Deneyimim yok dediğiniz için o şekilde örnekleme yaptıBen de cinsel bir şey sandım diyorum bunlar ne ola ki
Salıvirin dadına bakmadan rahat etmicekDeneyip öğrenmek mi istiyorsun yani
Bence akıl ve ruh sağlığı yerinde olan hiçbir kadın böyle bir ilişki türünden, şiddet görerek, kırbaçla vurularak zevk alamaz diye düşünüyorum. Libidom yüksek ama yine de Bdsm denemem niye dayak yiyimki , güzelce zevk almak varkenBilmediğim için burdayım bilsem burda ne gezerimbabam bile vurmamış bana ben nerden bileyim acı seviyor muyum sevmiyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?