- 26 Ocak 2025
- 84
- -10
- 3
- Konu Sahibi Nur_banuuu
-
Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi?Cinsellik açısından bir denemeyiniz yok, karşı tarafın beklentileri konusunda ve tatmin konusunda bilginiz yok ancak sırf sevgiliniz istedi diye bdsm istiyorum diyorsunuz. Açıkçası siz böyle bir şeye hazır değilsiniz. Belki ruhunuzda bir yara açacak farkında değilsiniz. Cinsellik her iki tarafın da doyuma ulaştığı bir şey olmalı. Sizin kendinizi tatmin etmeniz için karşı taraf bir sey yapıyor mu?
Eğer içinden geliyorsa yap ne diyebilirim ki. Profildeki yaş doğru mu? (24)Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi?
Bu ne böyle grinin elli tonu mu? Sevgilin oradaki baş rol gibi yakışıklı zengin kibar falan değilse kendini telef ettiğine değmezSevgilim Bdsm denemek istediğini ve beni ağlarken görmek istediğini söyledi, bilmiyorum bu tarz şeyleri seviyor ve ben de onu mutlu etmek istiyorum. Şunu şunu yap kesin çok hoşuna gider diyebileceğiniz şeyler var mı? Cinsellik bakımından çok bir deneyimim yok ve onu nasıl tatmin ederim çok bilmiyorum.
Genelde kollar bağlanır daha sonra kırbaç ve çatır patırBdsm ne
Cahilliğime verin
Abooo fantezi değil bildiğin iskenceGenelde kollar bağlanır daha sonra kırbaç ve çatır patır
Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi?Cinsellik açısından bir denemeyiniz yok, karşı tarafın beklentileri konusunda ve tatmin konusunda bilginiz yok ancak sırf sevgiliniz istedi diye bdsm istiyorum diyorsunuz. Açıkçası siz böyle bir şeye hazır değilsiniz. Belki ruhunuzda bir yara açacak farkında değilsiniz. Cinsellik her iki tarafın da doyuma ulaştığı bir şey olmalı. Sizin kendinizi tatmin etmeniz için karşı taraf bir sey yapıyor mu?
Alnıma etiket gibi yapıştırılacağını düşünmediğim için gerçek yaşımı girmedim hayır rast gele girmiştim 20 yaşındayımEğer içinden geliyorsa yap ne diyebilirim ki. Profildeki yaş doğru mu? (24)
Benim için gayet yakışıklı niye öyle diyorsunuzBu ne böyle grinin elli tonu mu? Sevgilin oradaki baş rol gibi yakışıklı zengin kibar falan değilse kendini telef ettiğine değmez
Aralarındaki farkı biliyorum lakin dediğiniz gibi altından kalkabilir miyim emin değilim, bilmiyorum böyle safe word gibi bir şeyler koyduğumuzda sanırım durması gerektiği yeri bilir diye düşünüyorum ayrıca hiç deneyimim olmadığını da biliyor bu yüzden direkt saldırıyor gibi pata küte girmez ki sanırımSiz soft seviyorum derken karşınızdaki kişi sizi ağlarken görmek istediğini söylüyor. Hard seks ile bdsm i birbirine karıştırıyorsunuz. Altından kalkabileceğinizden emin misiniz gerçekten dayak yemiş gibi olacaksınız ? Gerçekten vuracak ve vurmayı istiyor bunu tam algılayamamışsınız gibi görünüyor. Tabi siz karşıdakini mutlu edeyim o da beni eder derken seks sizde travma bile bırakabilir. Bdsm de hayır demek hayır anlamına gelmiyor siz dur deseniz de durmayabilir baştan konuşmanız lazım. Yerinizde olsam bu tecrübesizlikle böyle sert fantezileri olan biriyle sevişmezdim.
Bunun için biraz geç kaldım galibaOna BDSM'den anladığınızın burger-drinks & salsa music olduğunu söyleyin, işiniz kolaylaşsın
Kaç yaşındasınız? Ne zamandır tanışıyorsunuz? Sevgiliniz sizi köle kendisini patron gibi görmek istiyor. Bdsm sevenler kırbaçla gezmeyi çok sever hatta bazılarının gizli seks odası var içinde seks malzemeleri dolu.sjskskdkfk Nerden biliyorsun diye sormayın çok film izledimSevgilim Bdsm denemek istediğini ve beni ağlarken görmek istediğini söyledi, bilmiyorum bu tarz şeyleri seviyor ve ben de onu mutlu etmek istiyorum. Şunu şunu yap kesin çok hoşuna gider diyebileceğiniz şeyler var mı? Cinsellik bakımından çok bir deneyimim yok ve onu nasıl tatmin ederim çok bilmiyorum.
O hard sen soft seviyorsun bir orta yolu bulmak lazım.Birbirimizi tatmin ediyoruz, o da benim hoşuma giden şeyleri yapıyor yani ben ona göre biraz daha soft takılıyorum. Ne bileyim böyle ilişki esnasında güzel ve nazik, tatlı sözler söylemesi beni daha çok tatmin ediyor, bana nazik dokunuşlarını çok seviyorum ama o sert şeyleri seviyor ve bilmiyorum sanki dengesini kurabiliriz gibi, onu iyi hissettirirsem o da beni iyi hissettirir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?