Hayır canım kilo almamla alakalı değil; vücutta yağ depolayan çeşitli bölgelerimiz var, bunlar 1. ameliyatta yanlış yerlerden kilo alımıyla yanlış yerlere dağılmıştı öncesinde. Zaten yaşadığım en büyük sorun buydu. Liposuction ile yağları alınan bölgelerde tekrar yağ depolanmıyor, ben bunlardan alınan yağların tekrar geri verilmesini istemiştim fakat bu mümkün olmadı. 2. ameliyatta da yanlış depolayan yerlerdeki yağlar da alındı. Böylece geride yağ depolama alanı kalmadı. Sadece kalça, göğüsler, kollar ve bacaklar var. Unutmayın diyelim 60 kilosunuz, bu 60 kilonun yağ olan kısmı vücutta çeşitli alanlarda bir şekilde depolanmak zorunda. Diyelim göbeğinizde ve yan yağlarınızda var, oraları aldınız başka alanlara kayıyor aynı kilodaki yağlar. Zaten bu sebeple liposuction için kilo verme ameliyatı değildir deniyor. Vücut şekillendirme ameliyatı, öyle yerlerden akıllıca yağlar alınmalı ki vücudunuz yağları saçma sapan yerlerde depolamamalı. Belki sen kiloluydun 10 kilo vermişsin, ben zaten boyuma göre zayıfım 10 kilo verecek kilom yok 10 kilo versem vefat ederim. Ameliyata 57-57,5 kiloyla girdim, üstelik kilo almaya çalışıyordum olmadı. Şu anki şişkinliğin ne kadarı ödem ne kadarı yağ bilemiyorum, üst kısmımda aşırı genişleme var, bakalım ödem tam inince anlaşılacak. Anlayışın ilgin için teşekkür ederim, mutlaka süreci paylaşacağım.