Artık kronik hale gelmiş major depresyondayım. Hemen hemen her günüm ağlamakla geçiyor. 1 buçuk yıl oldu, içten içe ölüyorum. Havalar ısındıkça ne giyeceğim telaşım artıyor. Dolabımdaki artık giymemin hayal olduğu zamanında bin bir hevesle bir sürü para verip aldığım seve seve giydiğim kimini doğru düzgün giyme fırsatı bile bulamadığım güzelim kıyafetlerime bakıyorum, bir zamanlar ne kadar şanslı olup da o halimin kıymetini bilemediğime yanıyorum… Aynaya bakıyorum şu şuraya gelebilse şurayı şöyle yapabilse diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum, vücudum oyun hamuru olsa bile inanın zor düzelirdi. Komple vücudun o kadınsı çizgileri, gölgeleri, kıvrımları, vücudun olması gereken form bozulmuş asla düzelecek bir şeye benzemiyor. Karnımın formu çok tuhaf. Kadın vücudunu falan geçiyorum resmen karnından yumurtlamak üzere olan tuhaf bir canlıya benziyor. Ramazan ilk günü bırakın oruç tutmayı Allahım neden böyle bir şeyin başıma gelmesine izin verdin neden beni korumadın diye Allah’a isyan edip ağlayarak uyudum. Bazen insanlar soruyor hayatında biri var mı bir şey var mı, içimden diyorum ki ben şu an yaşıyor muyum ki bir hayatım var mı
Doktorla anlaşma sürecindeyiz haziranda başka bir doktora ameliyat olacağım eğer olur da ters bir durum olmazsa. Ama asla o eski vücudum geri gelmeyecek
Olanın ne kadar düzelebileceği o da tabi eğer daha kötü olmazsa da düzelebilirse meçhul. Bu adamın bana ameliyatın olabilecek bu korkunç riskleriyle alakalı en ufak bir şeyden bahsetmemesine inanamıyorum. Güzelim vücudumu alıp ameliyat masasında kadavraymış gibi delik deşik mahvedip atmasına inanamıyorum. Nasıl kıydı bedenime? O vücudumun güzelim kıvrımlarını oyuklayıp mahvetti
Benim hayatımı mutluluğumu her şeyimi elimden aldı
Ve bunu biliyordu. Tek bir ameliyat yapmış ve onun sonucunu görmüş birisi bu ameliyatı azıcık vicdanı varsa öyle kafasına göre yapmaz. Vücut çok kompleks bir yapı, bu ameliyat da çok ciddi bir ameliyat, şimdi o derinin, yağların, kıvrımların formu normal bir bedene benzemiyor. Doktorlar kesinlikle çok da ağır yaptırımlarla karşılaşmalı, birisi gelip sizi hafif bıçaklasa en fazla bir yara izi bile kalsa şikayetçi olursunuz ciddi ceza alır, ama bir doktor keyfî sizi bıçak altına alıyor 3 kuruş para için, tüm vücudunuz mahvoluyor, karşı taraf ceza bile almadan kesip biçmeye devam ediyor. İnsanın beden bütünlüğünü bozmak bu kadar ucuz olmamalı.