Canım geçmiş olsun. Benimde 2011 de senin gibi çok ağır geçmişti. 15 gün başımı zor kaldırdım. Sana tavsiyem mineralli sular var. Onlardan günde 2 tane iç. O seni toparlayacak.Bugün ameliyatın 4. günü. Halen kendi kendime yataktan kalkamıyorum. Doktor her tarafımı kanülle deldiği için dikiş yerlerim sızlıyor umarım iz kalmazBugün bel çevremi ölçtüm normalde 63 olan belim şu an dapdar korseye rağmen 70
Çok teşekkür ederim canım tavsiyen içinCanım geçmiş olsun. Benimde 2011 de senin gibi çok ağır geçmişti. 15 gün başımı zor kaldırdım. Sana tavsiyem mineralli sular var. Onlardan günde 2 tane iç. O seni toparlayacak.
Canım eski mesajlarımı bazen okuyorum. 2011 de aynı şeyleri yazmışım seninle. Hafif geçtiğini diyenler ya supermen ya da yalan diyorlar yazmışım. Çok zordu. Eve dönüşte arabada fenalaşmıştım. Karnın inecek bu net. Yağ enjeksiyonu ne kadarı kalıcı bilgim yok canım. İnşallah hiç erimez. Ama güzel olacak. Zaten inceymişsin sonuç muhteşem olur. Belin zaten incecikmiş ❤Çok teşekkür ederim canım tavsiyen içinBazıları hemen kalktım dolaşmaya başladım diyor çok ilginç, ya bünyeleri çok sağlam ya da az bölgeden işlem görmüş olmalılar. Benim de 11. gün bugün hala yatıyorum bütün gün yatakta. Çünkü aşırı halsizlik var. Doktor kan hapı ve vitamin verdi onları kullanıyorum. Kendi kendime bir kaç gündür kalkabiliyorum. Gece çok rahatsız yatıyordum ilk defa dün gece kendi yatağımda yatabildim fazla rahatsızlık çekmeden. Halen ödemler aynı hiç bir inme olmadı, karnım hamile gibi şiş. Yavaş yavaş iner diye düşünüyorum ama bacaklarımın şu anki hali harika umarım erimezler
İnşallah iner, karnım duş için korseye çıkardığımda aşağı düşecekmiş gibi garip bir his varCanım eski mesajlarımı bazen okuyorum. 2011 de aynı şeyleri yazmışım seninle. Hafif geçtiğini diyenler ya supermen ya da yalan diyorlar yazmışım. Çok zordu. Eve dönüşte arabada fenalaşmıştım. Karnın inecek bu net. Yağ enjeksiyonu ne kadarı kalıcı bilgim yok canım. İnşallah hiç erimez. Ama güzel olacak. Zaten inceymişsin sonuç muhteşem olur. Belin zaten incecikmiş ❤
Bacak kırma bildiğiniz kemik kırılması o yüzden iyileşme süreci daha uzundur diye tahmin ediyorum ama sizin tek bölge olduğu için sadece o kısımda sorun yaşarsınız. Benim tüm bölgelerimden işlem olduğu için tüm vücudum ağzı içindeydi ama şu an ağrılar bayağı azaldı çünkü bir aya yaklaştı.Merhaba nasılsınız? Iyilestiniz mi?
Bende buna benzer bir ameliyat olmayı düşünüyorum ama bendeki problem bacak eğriliği.. Yani kırılacak düzeltilecek. Bacağım zaten ince de.. dış cihaz olmadan yapılıyormuş.. bir doktora foto attım.
Ama gözüm korktu suanda ... yağ enjekte etme bu kadar zorsa bacak kırma nasi olur diye
Sonucunuz ne kadar sürede daha iyi oldu? Benim bir ay oldu hemen hemen ama sonuç çok kötü. İncecik belim düz karnım gitti, şimdi belim daha kalın göbeğim var, ameliyat öncesi kilom 56 civarındayken hala 59 gösteriyor tartı. Bana ödemler 2-3 aya inecek diyorlar sizin de öyle mi oldu? Bel oyuntusu falan çok kötü görünüyor. Kalçaları da beğenmedim. Gittikçe pişman olmaya doğru ilerliyorumGecmis olsun bende bir sene once popoya yag enjeksiyonu yaptirmak icin ic bacaklarimdan yag aldilar. Her bacagimdan 500cc. Ilkinde iki sene once gobek bel sirt bolgemi kazidilar resmen ordan yag kalmayinca ikinci ameliyatimi ic bacaklarimindan aldilar ben uyaninda ayni sizin gibi titreye titreye yatakta kivrandim hemsirelere usuyorum diye soyleniyomusumbanyo ucuncu gun yapabilirsin dediler ama banyoya girince tansiyonum dustu ciktim en az iki haftada kendime gelebildim bunun bir haftasi hep yuz ustu uzanarak gecti. bacaklarimda ayni sizin gibi ust taraf komple mosmordu baya bi korkmustum ama sonuc iyi suan ucuncuyu dusunuyorum ama yag kalmadi sanirim
Canim kisiden kisiye degisiyor benim bi kac ay sonra iyilesti diyelim odem falan sizinde muhtemelen oyledir vakit lazim sabir lazim biliyorum kendinizi oyle gorunce uzuluyorsunuz ama biraz daha bekleyin ben memnun kaldim insallah sizde memnun kalirsinizSonucunuz ne kadar sürede daha iyi oldu? Benim bir ay oldu hemen hemen ama sonuç çok kötü. İncecik belim düz karnım gitti, şimdi belim daha kalın göbeğim var, ameliyat öncesi kilom 56 civarındayken hala 59 gösteriyor tartı. Bana ödemler 2-3 aya inecek diyorlar sizin de öyle mi oldu? Bel oyuntusu falan çok kötü görünüyor. Kalçaları da beğenmedim. Gittikçe pişman olmaya doğru ilerliyorum
Canım üzülme. Daha erken. Ben sonucu hemen görmüştüm. Ama bence sende ödem var. Yemene dikkat et. Kilo alma . Kalçandan neden memnun değilsin? Karın biraz geç iniyor. Sertlikler vardır. Onlar geçecek. Ben 2011 de oldum. 58 kiloydum. 5.5 litre yağ alındı. Alınan yağın kiloya yansıması bir kaç ayı buluyor.Sonucunuz ne kadar sürede daha iyi oldu? Benim bir ay oldu hemen hemen ama sonuç çok kötü. İncecik belim düz karnım gitti, şimdi belim daha kalın göbeğim var, ameliyat öncesi kilom 56 civarındayken hala 59 gösteriyor tartı. Bana ödemler 2-3 aya inecek diyorlar sizin de öyle mi oldu? Bel oyuntusu falan çok kötü görünüyor. Kalçaları da beğenmedim. Gittikçe pişman olmaya doğru ilerliyorum
Kalçam küçüktü ama sıfır değildi, ben hafif bir dolgunluk verir diye düşündüm ama bir kilo yağ koymuş kocaman ve şekilsiz duruyorCanım üzülme. Daha erken. Ben sonucu hemen görmüştüm. Ama bence sende ödem var. Yemene dikkat et. Kilo alma . Kalçandan neden memnun değilsin? Karın biraz geç iniyor. Sertlikler vardır. Onlar geçecek. Ben 2011 de oldum. 58 kiloydum. 5.5 litre yağ alındı. Alınan yağın kiloya yansıması bir kaç ayı buluyor.
Hangi doktora oldunuz acabaKalçam küçüktü ama sıfır değildi, ben hafif bir dolgunluk verir diye düşündüm ama bir kilo yağ koymuş kocaman ve şekilsiz duruyor( yağ tulumu gibi, baktıkça sinirlerim bozuluyor. Yağları kalçaya geniş koymuş, yani ta kalçanın üstünden başlıyor sağı solu her taraf yağ, bir de bu kadar selülit yoktu yağdan mı bilmiyorum aşırı selülitli kilolu bir görüntü var. Tek umudum erimesi ama o kadar şekilsiz ki neresinden eriyecek Bakın bu eski vücudum. Bacağım kalınlaşsın hafif de kalçam dolsun diye düşünürken vücudumu sanırım mahvettim
Doktoru eğer nihai süreçte (ödemler indiğinde) paylaşacağımHangi doktora oldunuz acaba
Canım bu resim ameliyat öncesi .Popon hiç küçük değil. Bacaklarda fıstık gibi. Neden yaptırdın ya.... Popon süpermiş. Hele bacaklarının neresi ince ? Dur bakalım yağ eriyecek. Bacakların nasıl oldu .Kalçam küçüktü ama sıfır değildi, ben hafif bir dolgunluk verir diye düşündüm ama bir kilo yağ koymuş kocaman ve şekilsiz duruyor( yağ tulumu gibi, baktıkça sinirlerim bozuluyor. Yağları kalçaya geniş koymuş, yani ta kalçanın üstünden başlıyor sağı solu her taraf yağ, bir de bu kadar selülit yoktu yağdan mı bilmiyorum aşırı selülitli kilolu bir görüntü var. Tek umudum erimesi ama o kadar şekilsiz ki neresinden eriyecek Bakın bu eski vücudum. Bacağım kalınlaşsın hafif de kalçam dolsun diye düşünürken vücudumu sanırım mahvettim
Benim asıl derdim bacaklardı, kendisi popo da yapalım dedi tamam dedim, az bir şey de popoya koyar diye düşündüm. Gitmiş bir kilo yağı popoya koymuşCanım bu resim ameliyat öncesi .Popon hiç küçük değil. Bacaklarda fıstık gibi. Neden yaptırdın ya.... Popon süpermiş. Hele bacaklarının neresi ince ? Dur bakalım yağ eriyecek. Bacakların nasıl oldu .
Bacakların hiiiç ince değil. İyi ki fazla yağ koymamış. Popunda çok güzel. Popuna konan yağ zaten azalacak.Benim asıl derdim bacaklardı, kendisi popo da yapalım dedi tamam dedim, az bir şey de popoya koyar diye düşündüm. Gitmiş bir kilo yağı popoya koymuşbacaklarım biraz inceydi onlar da şu an eskisinden çok farklı değil.. kızlar çok mutsuzum şu an bu vücut nasıl düzelir?
Popomun eski hali çok güzeldi şekli falan, son hali patates çuvalına benziyor. Umarım yağlar erir tek umudum buBacakların hiiiç ince değil. İyi ki fazla yağ koymamış. Popunda çok güzel. Popuna konan yağ zaten azalacak.
İşte bazen güzelliğimizin farkına varmıyoruz. Kusur arıyoruz. Bende hatalar yaptım. Bazen geri dönüş de olmuyor. Ama daha popon inecek. Gelişmeleri yazarsan sevinirim. ❤Popomun eski hali çok güzeldi şekli falan, son hali patates çuvalına benziyor. Umarım yağlar erir tek umudum buçok teşekkür ederim canım ilgin için gerçekten zor bir zaman geçiriyorum, doktorun asistanı da ödem inecek diyor ama şekil nasıl düzelir onu bilemiyorum..