BB kremler

Ruba91

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3
0
6
Azerbaycan
Merhaba arkadaslar. Ben bb krem almak istiyorum? malum yaz geliyor. Fondoten cok agir. Zaten her gun kullanmiyorum. Onemli bi yere giderken suruyorum amma yine de bb krem almayi dusundum. 22 yasindayim. Sizce en iyi ve faydali bb hangisi?

Merhaba arkadaslar. Ben bb krem almak istiyorum? malum yaz geliyor. Fondoten cok agir. Zaten her gun kullanmiyorum. Onemli bi yere giderken suruyorum amma yine de bb krem almayi dusundum. 22 yasindayim. Sizce en iyi ve faydali bb hangisi?

maybelline, garnıer ve nıveanınkini kullanıyorum nıveanın kapatıcı özelliği daha iyi gibi canım

canım ben Garnier i de kullandım
Clinique bb kremini de.

ikisi için söyliyeyim. Garnier daha çok fondoten gibi güzel kapatıyor. daha sulu.
Clinique bb kreminin kapatıcılığı Garnier e göre az. ama daha doğal. yine pürüsüzleştiriyor. belki benim sivilcem olmaıdğı için olabilir. daha kremimsi. ve küçük bir parça sürüp işimi görüyorum.

Clinique daha pahalı ama biliyorsun kozmetik ürünü değil. kokusuz ve antialerjik tedavi edici kremler üreten bir marka. Ganier'in için de güneş koruyucu var mı hatırlamıyorum ama Clinique de var.

benim gözlemlerim bunlar seçim senin canım :)

Benim yuzumde akneler var, bi de cok yagli. Hastalanirken de 1-2 yerde sivilce cikiyor. O yuzden kararsiz kaldim. Allerji yapmayan bb almak istiyorum da

canım yaşın genç gerçekten dedğin gibi fondoten kullanma bence cildinin hava almaya ihtiyacı var.Hava aldıran ve aynı zamanda tedavi edici özelliği olan kore markası Missha yı tavsiye ederim.BB kremi ilk çıkaran zaten uzakdoğu sonra dünyaya yayıldı.

Garnier aldım ben de ama çok kötü koydum bi kenarda duruyo

Canım benim de cildi yağlı ve sivilceli ayrıca gözenekler ve lekeler de var 1,5 senedir Missha BB kullanıyorum çok memnunum Diğer BB kremleri hiç denemedim bile lekeleri,gözenekleri, sivilceleri kapatması harika, zaten yağlı olan cildimi yağlandırmıyor,parlamıyor ayrıca Missha nın bu kremi estetik operasyonlardan sonra hem güneş koruması için hem de yaraların çabuk iyileşmesi için üretilmiş Dolayısıyla yenileyici özelliği de var ve 42faktörlü Yani yazın arayıp da bulamadığımız şey hem güneş koruması hem kapatıcı bir arada :46::46:

Ben çok memnunum tek kötü özelliği bizim alt tonumuza uygun olmaması kremlerin O yüzden de ilk sürüldüğünde yüzde belli oluyor krem olduğu ama 10 20 dk içinde cilt tonuyla hemen hemen eşitleniyor bence en iyisi bu kremden sonra cilt tonuna uygun pudra kullanmak ve cildi tamamen eşitlemek Bu özelliği de olmasa 4 4'lük bir krem diyorum Nemlendirici kremden sonra sürüyorum ayrıca o krem kalıcılığını da arttırıyor sabahtan akşama neredeyse hiç yağlanma yapmıyor :nazar:

Kujuum bb cc hepsi hikaye ya.
Mineral içerikli renkli nemlendirici öneririm ben sana, yüzümü yıkamadan bile yatıyorum bazen ağır bir görüntü vermiyor

Kujuum bb cc hepsi hikaye ya.
Mineral içerikli renkli nemlendirici öneririm ben sana, yüzümü yıkamadan bile yatıyorum bazen ağır bir görüntü vermiyor

Yüzü yıkamadan tüm gün cilde bulaşan toz kir ve pislikler maalesef eğer yağlı cilde de sahipseniz gözeneklerin dolmasını ve siyah nokta oluşumuna sebebiyet veriyorlar Her ne krem kullanırsanız kullanın akşam yatmadan mutlaka yüzünüzü temizleyin Ayrıca cilt geceleri kendini yenilemek için uğraşır Gece sürülen kremler buyüzden iki kat daha önem taşıyor :3:

Diadermine bb kullandım beğenmedim. Nivea cc krem kapatıcılık yönünden daha güzel ve muhtesem kokuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Garnier bb kullandim bende ilk surdugumde hep guzel duruyor bir kac saat sonra yuzum paril paril parliyor resmen yaglandiriyor benim yuzumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Garnier bb kremi önerebilirim. Benim en memnun kaldığım drugstore ürünü o oldu şu ana kadar. Çok doğal duruyor.

Bu arada kızlar blogumda çekilişim var. Katılmak isterseniz blog linkimi profilimdeki web sitesi kısmında bulabilirsiniz. :54:
Eki Görüntüle 1083280

Ben garnier bb krem kullandım, fakat cildimde yaklaşık kullanımdan 15-20 gün sonra sivilce yapmaya başladı.kullanmayı bıraktım,karma cilde sahibim.
Arada bir evde kullanıyorum.uzun süre dayanacağını düşünmeyin 3-4 saat sonra yağlandırmaya başlıyor.

Bende misshayi kullaniyorum memnunum kalip gibi durmuyor hem kapaticiligi iyi hemde cildimi tikamiyor tek kusur yani beyaz durusu bende bunu kayisi yagiyla cozdum alttan cok ince kayisi yagi suruyorum

Back