Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Misha kullanıyorum. Daha önce maybeline kullanıyordum. Fakat yüzümde parlama ve sivilce yaptı. Misha tam tersi sivilce çıkan yere sürünce söndürmeye başlıyor. İlaç tedavisi gibi. Kesinlikle missha derim. Ben esmere yakın kumral tenliyim 31 numarasını kullanıyorum gayet güzel duruyor. Kumrallar için 27 numarasını öneririm. Sakın 23 numara almayın kumrallar açık kalıyor.
Peki beyaz tenliler hangi numara kullanmalı?![]()
Çok beyaz tenli isen en açık rengi 13 var. Onun bir ton koyusu yine beyaz tenliler için 21 numara var.
Merhaba arkadaslar. Ben bb krem almak istiyorum? malum yaz geliyor. Fondoten cok agir. Zaten her gun kullanmiyorum. Onemli bi yere giderken suruyorum amma yine de bb krem almayi dusundum. 22 yasindayim. Sizce en iyi ve faydali bb hangisi?
Tatlim fiyati ne kadar? bi de yagli cilde iyi geliyor mu?Şimdiye kadar tüm firmaların bb kremini kullandım.. ama Farmasi bb Kremi kullandım işte bu dedim kapatıcılığı mükemmel bitkisel ve cildi yumuşacık yapıyor. inanılmaz bişey. farmasi sayfasından al bence. en popüler ürünüymüş firmanın zaten.. diğerlne para verme benim deneyimim. alrsan bana teşekkr için gelebilrsiin :)
Eki Görüntüle 1088303
Çok beyaz tenli isen en açık rengi 13 var. Onun bir ton koyusu yine beyaz tenliler için 21 numara var.
bana da insanlar çok beyaz tenlisin derler. bende 13 numarasını aldım ama 21 alsam daha iyiymiş. bu bitsin 21 alıcam. 13 daha beyaz yapıyor.. tabi arkadaş benden de açık mı bilemem
Tatlim fiyati ne kadar? bi de yagli cilde iyi geliyor mu?
Valla benden daha beyaz şimdiye kadar sadece bir öğrencimde gördümAma 21 alırım bende sanırım