- Konu Sahibi missmickey
-
canım bende kullanmayı düşünüyorum 2 gündür onu araştırıyorum hiç olumsuz yorum gormedim sadece 21 numarasını cok cok beyaz tenliler alırsa daha iyi olur hortlak gibi yapıyo diye yorumlarla karşılaştım normal bi ten için 23 numarası öneriliyo bir de sürdükten bikaç dk sonra tam oturuyomus cilt emiyomuş bastan hemen önyargılı cümleler geçirmemek lazımmış aklımızdan =)
bende senin gibi düşünüyorum 23 no aldım buğday tenliyim.ebayden aldım hemde iki kez ama ikiside elime geçmedi Allah tan paypal ile aldım paramı iade ettiler benimde hevesim kursağımda kaldı ama yılmak yok yine alcam
canım sen missha mı aldın halbuki onda cilt yağlıysa veya karmaysa parlama yaptığı o yüzden pudrayla birlikte kullanılsa daha iyi sonuc alınacağı yorumunu yapmıslar yabancı kullanıcılar bende bu yuzden lovely girl olanı almayı dusnuyodum açıklamasında matlaştırıcı özelliği olduğu yazıyodu çünkü şaşırdım oyleyse bende missha 21 alıcam
Canım missha perfect cover 23 aldım.pudra filan kullanmıyorum.yağlanma filan yapmıyor bende valla sabah sürüyorum akşam 5 kadar dayanıyor.memnunum ama biraz daha aydınlık görünüm tercihim bu durumda çeşidiyle alakalı galiba.bende skin79 un ufak olanlardan deneme amaçlı alcam.küçük küçük 4 5 tane aynı paketin içinde.
Kızlar sevil'den falan mı aldınız??
Bak heyecan oldum hemen
princess canım yazmayı unuttuğum en önemli ayrıntı.t bölgem biraz yağlı diğer bölgem kuru karma anlayacağın.aslında arkadaşlardan biri bb boomer kullandığını yazmış .merak ettim bak şimdi.çok pembelik vermiyorsa daha hoş,canlı bi görüntü verebilir.eğer mümkünse bi boomer kullandığı sadece ildini görebileceğimiz bi resim ekleyebilrmi acaba???:92:
aa aynıymış o zaman cilt yapımız bende missha alıyım o zaman çok teşekkürler verdiğin bilgiler için =) ha aklıma gelmişken sen hangi siteden aldın canım bunu kargo ödedin mi ?
tatlım ben ebay den rubyruby adlı satıcıdan aldım.kargo ödemedim.ayrıca yanında 21 numara iki küçük numune gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?