Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bb cream önerebilecek?

fondoten ile bb arasında kaldım kızlar günlük fondöten kullanmam çok nadir kullanırım yüzüm hemen sivilce atar o zamanda küçük sivilcelerim var..ama yağlı cilde sahibim ne dersiniz alsam mı ? pudra pek kullanmam ama az kullanarak yağ sorununu halledebilir miyim ? marka da tereddüt ettim birde

Bu işi ilk başlatan Missha'dır kızlar. BB Kremin anavatanından geliyor, bu işin uzmanı o. SADECE Missha'nın BB kremi hem cildi nemlendiriyor, güneşten koruyor ve pürüzsüzleştiriyor, hem cilde ışıltı veriyor, hem cilt rengini açıyor, beyazlatıyor, hem de fondöten görevi görüyor, hem de cilt lekelerini azaltıp sivilceleri azaltıyor. Batılı taklitler ise sadece renkli nemlendiricidir.

Şu yazıyı okuyun: » garnier miracle skin perfector/BB cream BOYA KÜPÜ

Merhaba,

Bir blog'da okuyup baya bir merak sarmıştım blog'ta garnier in çok kötü olduğu yazıyordu çünkü gerçek bir bb kremin taşıması gereken 5 özelliği olmalıymış okumak isteyenler için aşağıda yazıyor ve bir çok marka bb krem adı altında bildiğimiz korumalı nemlendirici özelliği olan kapatıcı satıyor aslında bb kremın özelliği cildin tonunu açmasıymış ve özellikle bb krem'in kore den çıktığını daha sonra yaygınlaştığı bilgisini veriyordu bir çogunu denemiş (yurt dışında yaşadığı için birçok markanın daha erken çıkıyormuş orda) Missha BB Cream diye bir markayı önermişti içlerinde en iyi olanın o olduğunu söylüyordu ama ben internet sitesine girip renk tonunu tutturamam diye ve fiyatı çok uygun diye güvenmeyip sephora'dan tavsiye üzerine hiç bilmediğim fransız markası korede üretilen tamamen organikmiş falan filan erborian marka bb cream aldım ve bir sürü para verdim,ablama da aldım yaklaşık 1 ay sonra ki hergün kullanmamama rağmen cildim aşırı yağlanma ve sivilcelenme yaptı,sakın olur da biri önerir deneyim demeyin bence.

Bu takip ettiğim blogun yazarı makyaj konusunda işinin ehli ve çok bilgili o yüzden ben denemedim birşey diyemem ama Missha'yı bir araştırın derim.İnternetten sipariş de verilebiliniyor.

1) Nemlendirici krem : En basit ozelligi nemlendirici bir gunduz kremi olmasi.

2) SPF: Icinde gunesten koruma faktoru olmasi, biliyorsunuz, size Mart ayindan beri soyleye soyleye dilimde tuy bitti ( hava kapali ya da acik her zaman gunesten kremi surup te cikiyorsunuz disariya) genellikle 15 faktirun ustu ama tabikii siz 25 faktor ve ustu gorduyseniz onu tercih etmenizi tavsiye edicegim.

3) Sivilce onleyici ozelliginin olmasi : "Blemish" kelimesi sivilceler icin ve ciltteki puruzler icin kullanilir. Adindan anlasilacagi gibi sivilceleri onleyici ozelligi var.

3) Kirisikliklara karsi savasan aktif icerikleri olmasi : Bu krem ayni zamanda kirisiklik onleyici ozellikleri olan ( Q10 gibi) bir krem

4) Fondoten etkisi vermesi : Ayni zamanda renkli bir nemlendiriciler gibi. Fazla renk seceneginiz olmamasi simdilik bir sorun. Su anda sadece acik, orta ve koyu renk olmak uzere satiliyor. Cok tutulan bir krem oldugu icin yakinda farkli tonlari da cikar diye dusunuyorum.... Ciltteki ton farkini ( kirmiziliklari sivilce lekerini etc) ortadan kaldirip guzel bir goruntu, isilti veriyor. ( kapatici ozelligi bir fondioten kadar yogun olmayabilir her kremin. farkli markalar farkli yogunlukta oluyor)

5) Cilt rengini aciyor: evet, yanlis duymadiniz cilt rengi acici malzemeler kullanilmis bir krem ayni zamanda Asyalilarin bu kadar sevmesinin nedeni cok mantikli geliyor simdi

blogtan alıntıdır.

Nihayet biri benim çırpınışlarıma destek oldu. Milletin "Ay şekerim bb krem aldım ivrenç bişeymiş meğer beğenmedim" demesine sinir oluyorum. Missha'yı kullanmadan, gidip garniermiş, maybellinemiş, otmuş püsürmüş marka bb krem alıp da gerçek bb krem kullandığınızı sanmayın.

Asyalı hatunlar bu kremi leke giderici ve cilt rengi açıcı krem olarak kullanıyorlar, çünkü amacı o. İlk olarak ameliyat yaralarını güneşten koruyucu ve iyileştirici, tedavi amaçlı bir ilaç krem olarak piyasaya çıktı BB krem. Sonra Missha bunu piyasaya sürdü ve taklitleri çıkmaya başladı.

Missha içeriğinde renk açıcı, güneşten koruyucu, yara iyileştirici, leke giderici, cilde parlaklık ve pürüzsüzlük verici, nemlendirici, üstelik renk farklılıklarını örtücü bir içeriğe sahip. Missha haricinde hiçbir marka bb kremde bu içerik yok. BB krem yerine gidip kimyasallarla dolu güneş koruyuculu renkli nemlendirici alıyorsunuz yani.

Boya Küpü linki verdim yukarıda, o blogun yazarı biyokimyager idi yanlış anımsamıyorsam. Garnier kremin içeriği(ve Missha gibi bb krem özelliği taşıman bir krem olması) konusunda onun yorumlarına güvenebilirsiniz.

missha bu durumda hasas ciltler için yaz kış sonbahar demeden kullanılması gereken bir bb krem.. yüzde bir tabaka yaratmaması hiç bir sey yokmus gibi uyum sağlaması en iyisi... misshanın tr sitesinden sipariş verenler varmı :44:

Missha'nın artık dagıtımının olmadıgını bir blogda gördüm. Bu arada pure beauty aldım bugün. Yarın kullanmaya baslıyorum.

Ben ilk clinique bb kullandım, e iyiydi ,bende aslında pek öyle iz leke olmadığından kapatıyo kapatmıo diyemem ama hoş aydınlık bir görüntü yaratıyor bence.
Yakın zamanda bitti kremim ve 80 tl me kıyamayıp garnier bb aldım bu sefer. Bence ikisi de aynı performansa sahip. Öyle hokus pokus yok ama beklenen düzeyde iyi.
Doğal duruyor, yüzde fondoten gibi yapay bir maske oluşturmak yerine aydınlatıp pürüzsüzleştiriyor belli bi oranda.
Misshayı burda okudum ve merak ettim, ilk fırsatta bulup denemek istiyorum ama

dr. schrammek blemish balm classic krem ,bb kremlerın atası bu kesınlıkle muhtesem bır urun

ben de Pure Beuty Mutli function BB cream'ı kullananlardanım. Cildim yağlı olmasına rağmen parlama falan yapmıyor :)

kızlar tiara bb krem kullanan varmı çok güzel diye bi laf dönüyo ama googleda araştırınca sadece bir kişinin yorumu çıkıyor oda satış yapılan bir siteyi tavsiye ediyor reklam olabilir oyüzden kullanan ve memnun kalan varsa yazabilirmi lütfen

Teniniz beyazsa tavsiye edicem en çokta esmerde olabilir ama zamanla eşitlediğini söyleyenler çok var,bileymiciğim onun dışındakileri.
fekat ben; Pure beauty soothing*aldım bayıldım ikinci olarak maybeline aldım çok sevdim 3*de sanırım yaGarnier karma ciltler olan içini alıcam yada watsonsdan bulgarian roSe kore menşeili ürünü alıcam,denemiş olcam.

Son düzenleme:
maybelline bb krem in açık olanını aldım. ama,o açık ton bile bana koyu geldi. boynum daha açık kaldı. maalesef tenime olmadı. renk bir süre sonrada tenimle eşitlenmedi. üstüne açık ton pudrayla sürüyorum. yapacak başka şey yok çünkü.

Garnier'nin BB Krem'ini kullanıyorum, reklamı televizyonda ilk çıktığı günden beri.
Çok hassas bir cildim var, biri dokunsa bile kızarır, en en en ufak bir problem yaşamadım BB kremde..
Tavsiye ederim
Okypete gibi olur diye çekincelerle almıştım, bembeyazım çünkü bende, boynum koyu kalmadı, sevdim bu ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…