Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bb cream önerebilecek?

bende maybelline kullanıp la roche u merak ediyorum.
maybellinede çok kapatıcı değil ama cilt tonunu eşitliyor.beğeniyorum ben.

Maybelline'i sürdükten 5 dakika sonra yüzün çok güzel olmuyor mu? Ben ilk sürdüğümde fark etmiyorum ama bir 5 dk geçtikten sonra cildim pürüzsüz duruyor renk tonu falan çok güzel eşitleniyor. Zaten bence bb kremi fondöten yerine tercih eden bir bayanın fazla kusuru olmaması gerek o yüzden maybelline iyidir iyi :KK16:

Maybelline'i sürdükten 5 dakika sonra yüzün çok güzel olmuyor mu? Ben ilk sürdüğümde fark etmiyorum ama bir 5 dk geçtikten sonra cildim pürüzsüz duruyor renk tonu falan çok güzel eşitleniyor. Zaten bence bb kremi fondöten yerine tercih eden bir bayanın fazla kusuru olmaması gerek o yüzden maybelline iyidir iyi :KK16:

Maybellinide merak ettim:)
Sende bi foto koyarmısın :)

ben de geçenlerde flormarın bb creamini aldım standınında denedikten sonra zaten çalışan kadın beni tuttu yüzüme sürmedik şey kalmadı zor kurtuldum elinden:KK9: neyse gayet memnunum bb creamden 6 saate kadar dayanıyo yüzde ve kapatıcılığını da sevdim ben çok doğal duruyo yüzde sivilce lekelerimi de tamamen kapatmasa da kapatıyo öneriyorum şahsen dene bence standını bulursan:KK34:

Tesekkür ederim bunu da göz önünde bulunduracagım.

Ben Pure Beatynin bb creamini denedim. Renk olarak uyuyor. Mat bir görünümü var. Bir de maybeline demissiniz. O nasıl? Kullananların yorumu nedir?

bi kaç sivilce lekem var onları kapatıcıyla kapatttıktan sonra maybellineyi sürüyorum.
haklısın sürdükten sonra o renk düzensizlkleri gitmiş bi güzelleşmiş oluyor cilt

la roche un 20spf , ton eşitleme açısriyo:KK14:ından gayet iyi ama kapatıcılığı yok, bide parlama yapıyo bende üstüne pudra sürüyorum hep, burnumu filan silince peçeteye çıkıve

bb cream sanki kuru tenliler için..çünkü yağlı tende hep parlamaya sebep oluyorlar :KK31:

garnierin bb kremini kullanan var mı kızlar? bide bb kremlerin fondötenden farkı ne? benim cildimde çok minik sivilce izleri ve biraz da olsa lekeler var.be de işe yarar mı?

maybelline bb krem, gratis mağazalarında %25 indirimde şu anda ( 1 - 4 aralık arası )
indirimli almak isteyenler bugün veya yarın son gün, koşun alın derim ben.

BB kremler farklı cilt tiplerine göre yağlı ya da normal durabiliyor.Benim karma bir cildim var,yanaklarım kuru, T bölgem ise hafif yağlıdır.Beyaz tenliyim.The Body shop'ın bb kremini aldım,1 numarasını.zaten 3 numarası var.ben çok beğendim.kıvamı güzel,cilde sürüldükten 1 dk sonra teninizle muhteşem bir renk uyumu oluşturuyor.cildi çok canlı gösteriyor.Tek eksi yönü bence,güneş koruma özelliği olmaması ama onun dışında hoşuma gitti benim.

maybelline bb krem, gratis mağazalarında %25 indirimde şu anda ( 1 - 4 aralık arası )
indirimli almak isteyenler bugün veya yarın son gün, koşun alın derim ben.

kaçırdııııııım:KK25:
buğday tenliyim en açığım bi koyusu olur mu ki bana?:26: medium koyu geldi çamur gibi durdu çünkü

BB kremler farklı cilt tiplerine göre yağlı ya da normal durabiliyor.Benim karma bir cildim var,yanaklarım kuru, T bölgem ise hafif yağlıdır.Beyaz tenliyim.The Body shop'ın bb kremini aldım,1 numarasını.zaten 3 numarası var.ben çok beğendim.kıvamı güzel,cilde sürüldükten 1 dk sonra teninizle muhteşem bir renk uyumu oluşturuyor.cildi çok canlı gösteriyor.Tek eksi yönü bence,güneş koruma özelliği olmaması ama onun dışında hoşuma gitti benim.

tebrik ediyorum seni:KK9: 1 numarasını nasıl buldun yaaaaa? ankara da hiç bi body shop ta çıktığının ilk haftasında kalmamıştı, ingiltere den bekleniyo tüm türkiyeye dağıtım için bb ler deneme amaçlı çıkartıldı ama çok tutuldu demişti satıcı

üç gündür la roche posay kullanıyorum çok memnunum, daha pahalı olan clinique marka olandan bu kadar memnun kalmamıştım.

Son düzenleme:
BB cream Missha'dır arkadaşlar. Direkt bb cream olayının kaynağıdır, doğduğu ana vatandan gelmektedir, bu işin uzmanıdır.

BB cream Missha'dır arkadaşlar. Direkt bb cream olayının kaynağıdır, doğduğu ana vatandan gelmektedir, bu işin uzmanıdır.

en ıyısı mıssha ama onu da bulmak cok zor galıba ...ınternette bırsuru sahte satıcı var..alanlar nerden alıyorlar orjınalını paylasırlarsa sevınırız...

misshashop siye bir site var. türkiyedeki satış sitesi. Ben ordan sipariş ettim 2 gün önce, hala gelmedi. Bekliyorum sabırsızlıkla :)

pure beauty bulgarian rose aldım la roche uma ilaveten. yarın denicem bakalım:KK9:

X