bende maybelline kullanıp la roche u merak ediyorum.
maybellinede çok kapatıcı değil ama cilt tonunu eşitliyor.beğeniyorum ben.
Maybelline'i sürdükten 5 dakika sonra yüzün çok güzel olmuyor mu? Ben ilk sürdüğümde fark etmiyorum ama bir 5 dk geçtikten sonra cildim pürüzsüz duruyor renk tonu falan çok güzel eşitleniyor. Zaten bence bb kremi fondöten yerine tercih eden bir bayanın fazla kusuru olmaması gerek o yüzden maybelline iyidir iyi
ben de geçenlerde flormarın bb creamini aldım standınında denedikten sonra zaten çalışan kadın beni tuttu yüzüme sürmedik şey kalmadı zor kurtuldum elindenneyse gayet memnunum bb creamden 6 saate kadar dayanıyo yüzde ve kapatıcılığını da sevdim ben çok doğal duruyo yüzde sivilce lekelerimi de tamamen kapatmasa da kapatıyo öneriyorum şahsen dene bence standını bulursan
Maybelline'i sürdükten 5 dakika sonra yüzün çok güzel olmuyor mu? Ben ilk sürdüğümde fark etmiyorum ama bir 5 dk geçtikten sonra cildim pürüzsüz duruyor renk tonu falan çok güzel eşitleniyor. Zaten bence bb kremi fondöten yerine tercih eden bir bayanın fazla kusuru olmaması gerek o yüzden maybelline iyidir iyi
Maybellinide merak ettim:)
Sende bi foto koyarmısın :)
maybelline bb krem, gratis mağazalarında %25 indirimde şu anda ( 1 - 4 aralık arası )
indirimli almak isteyenler bugün veya yarın son gün, koşun alın derim ben.
BB kremler farklı cilt tiplerine göre yağlı ya da normal durabiliyor.Benim karma bir cildim var,yanaklarım kuru, T bölgem ise hafif yağlıdır.Beyaz tenliyim.The Body shop'ın bb kremini aldım,1 numarasını.zaten 3 numarası var.ben çok beğendim.kıvamı güzel,cilde sürüldükten 1 dk sonra teninizle muhteşem bir renk uyumu oluşturuyor.cildi çok canlı gösteriyor.Tek eksi yönü bence,güneş koruma özelliği olmaması ama onun dışında hoşuma gitti benim.
Kararımı verdim. Yarın gidip Pure beauty alıyorum :)
BB cream Missha'dır arkadaşlar. Direkt bb cream olayının kaynağıdır, doğduğu ana vatandan gelmektedir, bu işin uzmanıdır.
pure beauty bulgarian rose aldım la roche uma ilaveten. yarın denicem bakalım