- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
- Konu Sahibi Aysegullerden
Evlilikte maaştan destek çıkmak tabiki farklı ben ne durumdayım şu an onu kavrayamadım halaİnanin anormal. Calismadiginizi bildigi halde ayri ayri odeyecegiz diyen adam evlendikten sonra nelerin bedelini odetir bilemem.desemki hep rahatmissiniz umrunuzda olmamis ama bu oyle birseyde degilki calismissiniz zamaninda suan sadece bir sure olmamis.ben direk sogurdum gercekten belki linclenecegim ama olmaz fitrati bozuyorlar boyle boyle zaten yuvalar yikiliyor. İyi gunde kotu gunde diyerek imza atiyoruz. Suan o calisiyor siz calismiyorsunuz destek olmak zorunda.bende her zaman guclu kadin ayaklari ustunde duran kadindim.sevgiliyken nisanliyken esime hediyler hesap odemeler nelere nelere alistirdim.evlendik calismayacakmisin ise baslamayacakmisin diye sordu. Kendi ailesi acik acik bunu boyle alistirma bizde erkekler boyle degil esine bakmak zorunda sende aldigin maasi vermek zorunda degilsin biz islama gore yasariz dediler acik acik. Hakkaten haklilar. Evlendim bir sure daha calistim. Tartismalarimiz oldu bu konuda. Simdi calismiyorum uzun suredir. Bana baglanan bir maas var hastaliktan sebep.maasimi kendime harciyorum o bile yetmiyor. Ailemde destek oluyor esimde evin tum masraflarini karsiliyor herseyi o hallediyor. Ama yeterli maas almasaydi bende maasimdan destek cikardim. Sizinki oyle birsey degil. Lutfen siz iyi dusunun bu evliligi