• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ben kimsenin sahip olduklarını ben sahip değilim diye kıskanmam, aksine Allah daha çok versin derim ki zaten böyle fesatlıklar kişinin kendi kendisini yiyip bitirmesine sebep olur..
Herkesten daha iyi birşeye sahipsem, senin gibi kimsenin gözüne gözüne sokup aklımca aşağılayıp kendimi küçük düşürmem.

Yaşını hatırlamıyorum ama kendini o kadar havadan görüyorsun ki, abla tavsiyesi sana, çok ucuz görünüyor uzaktan.

Herkesten daha iyi birşeye sahipsem, senin gibi kimsenin gözüne gözüne sokup aklımca aşağılayıp kendimi küçük düşürmem.

Yaşını hatırlamıyorum ama kendini o kadar havadan görüyorsun ki, abla tavsiyesi sana, çok ucuz görünüyor uzaktan.
Tamam abla ama sende sanaldan biraz çık dışarda nefes al emin ol gerçek hayattan bu kadar kopuk yaşamaktan çok ucuz duruyor

Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)

Kusura bakma canim, belki gercekdende cok güzel bir işin vardir ( bu konu aslinda ucu acik bir durum, benim ablam mesela hemşire ve işine aşık ben uluslararasi bir firmada orta yöneticiyim ama işimi sevmiyorum )

Ama mecbur eski konularina bakdim. Sen mutlu olduğuna eminmisin?
Evliliğin berbat, cocuk olmuyor...
Evet mutluyum diyorsan nasil başarıyorsun?

Siz kimsiniz ki? Ben sizi tanımıyorum. Umursanmak istiyorsanız başka yöntemler daha doyurucu sizi geliştiren şeyler bulun. Yani ben tanımıyorum sizi,siz kendinizi herkesin gözünün içine sokmak için burda gelip konu açmaya cesaret ediyorsunuz.Komik. İnsan ilişkilerinde hani olur ya sohbet arasında konular size uymaz, durduk yerde kendinizi aşağılanmış hissedersiniz ve muhabbete dahil olmak için saçmalarsınız.Hah işte aynı bu konu böyle olmuş. Yani durduk yere herkes beni kıskanıyor çekemiyor falan filan. Yani siz kimsiniz cidden? Bu sitede basit bir üye herkesle eşit haklara sahip. Kimsiniz siz?
Bu arada kıskanmıyorum sizi tanımıyorum ciddiyim. Ama kimsiniz siz?

Ben şahsen sizi tanımıyorum ve konulariniza rastlamadım.
Yani sizi kiskananlardan değilim :)
Bir sorum var: insanlar sizin mesleginizi, statünüzü, pretijinizi, guzelliginizi nerden biliyorlar??
Yani, bende herşeyi acik acik yaziyorum ve gerçekçi olmak gerekirse cok güzel bir hayatim var, 3 uni bitirdim, 5 dil konuşuyorum, yurtdışında yaşıyorum, her sene en az 4 kere tatil filan, güzelim (yani cirken diyen insan cikmadi), gelirim tr standartlarına göre aşırı yüksek, bomba gibi bir ilişkim var vs. Ama daha beni KISKANAN cikmadi. Belkide sizin alginizdir bu...
Misal verseniz
Hey maşallah.:nazar: Müsaitseniz sizi kıskanabilir miyim? :KK53:

Bir sorum var: insanlar sizin mesleginizi, statünüzü, pretijinizi, guzelliginizi nerden biliyorlar??
Yani, bende herşeyi acik acik yaziyorum ve gerçekçi olmak gerekirse cok güzel bir hayatim var, 3 uni bitirdim, 5 dil konuşuyorum, yurtdışında yaşıyorum, her sene en az 4 kere tatil filan, güzelim (yani cirken diyen insan cikmadi), gelirim tr standartlarına göre aşırı yüksek, bomba gibi bir ilişkim var vs. Ama daha beni KISKANAN cikmadi. Belkide sizin alginizdir bu...
Misal verseniz
canım böyle bomba konular bekliyoruz senden eminim bu kadar sıkıcı , tutrsız ve aptalca olmayacaktır konularınız bari biz vavalılar (aliye bacak acamaynlar yani ) hayatımaza heyecan katarız not: tavsiye arkadaşın bir konu başlıklarına göz gezdir :)))

Önce sen kendi hayatına eksilerine ve hatalarına dön bir bak ardından başkalarının hayatını yargıla :KK66: burası sanal dünya tatlım istediğimi istediğim kadar yansıtırım ve sen oradan küçük beyninle bunları diyemezsin hiçbir şeyi tam olarak bilmeden.. kıskançlığını bu şekilde ört bas etmeye çalışma istersen :KK66:
Yazık, umarım bir gün sen de mutlu olursun cidden tüm kalbimle diliyorum, belki bir gün sana beddua etmeyen bir eşin olur da hırsını, kinini gelip buradaki hiç tanımadığın insanlardan çıkarmazsın.
Şu an ne kadar yalnız ve üzgün olduğunu görebiliyorum ve sadece üzülüyorum.

Siz kimsiniz ki? Ben sizi tanımıyorum. Umursanmak istiyorsanız başka yöntemler daha doyurucu sizi geliştiren şeyler bulun. Yani ben tanımıyorum sizi,siz kendinizi herkesin gözünün içine sokmak için burda gelip konu açmaya cesaret ediyorsunuz.Komik. İnsan ilişkilerinde hani olur ya sohbet arasında konular size uymaz, durduk yerde kendinizi aşağılanmış hissedersiniz ve muhabbete dahil olmak için saçmalarsınız.Hah işte aynı bu konu böyle olmuş. Yani durduk yere herkes beni kıskanıyor çekemiyor falan filan. Yani siz kimsiniz cidden? Bu sitede basit bir üye herkesle eşit haklara sahip. Kimsiniz siz?
Bu arada kıskanmıyorum sizi tanımıyorum ciddiyim. Ama kimsiniz siz?
Siz kimsiniz den başka cümle kuramıyor musunuz? Asıl siz kimsiniz acaba ? Bu kadar üstünüze alınmasaydınız kendinizce boş bir ego tatmini yapmazdınız ;) benim değil de sizin kim olduğunuz ortada

Misal verseniz
Sen bu saydıklarını neden yaptın ki canım? Yani övünmek için değil miydi bunlar.

Bak konu sahibi ağzını her açtığında ilk bunu der biz saygı duruşuna geçeriz.

canım böyle bomba konular bekliyoruz senden eminim bu kadar sıkıcı , tutrsız ve aptalca olmayacaktır konularınız bari biz vavalılar (aliye bacak acamaynlar yani ) hayatımaza heyecan katarız not: tavsiye arkadaşın bir konu başlıklarına göz gezdir :)))
Tavsiyenizi kendi zihniyetinizdeki herkes fazlasıyla dikkate alıyor zaten teyzecim yine mi sen yaa hayır benim umrumda değilsiniz neden bu kadar takiptesiniz :D ali konusunu da baya bi dikkate almış ya la işsizlik ve yaşlılıktan sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back