- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
senin survivor nagihanla bi akrabalığın var mı tatlış?Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)
Valla korkunun ölüme faydası yok,yöneticilere alıntı yaptım çünkü bayağı kişi sizin o mikemmel kişiliğinizden olağanüstü hayatınızdan,marjinal kendine güvenen ve harika vicudunuzdan dolayı komplekse girecek...Feminen düşünmek adına hemcinslerimin ruh sağlığını düşünüyorum...Çok ağır gelebilir evet altınızda ezilmek istemem istemezler,bildiğim tek şey de kendimden değil apaçık konularınızda ki bu kadın düşmanlığındanEn büyük korkunuz da bu değil mi? Banlanmakçünkü tüm dünyanız buradan ibaret ve gerçekler neden bu kadar ağır geldi size? Kişi kendinden mi biliyor işi
Belki kiskanmiyolardir. Onlarda sizinle egleniyolardir. Verdiğiniz cevaplara gülüp geciyolardir.Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)
Kabul etsen de etmesen de çatlıyorsun şu an tatlım iyi çatlamalar bunları okudukça öyle keyifleniyorum kipassi baby bu işsizlik neden? can sıkıntısından durup durup site kadınlarına sarmak neden? kim senin güzelliğini gördü ki kıskansın? kim senin paranı pulunu kariyerini biliyoki kıskansın? Ahh passi ahhsenin bu polemik yaratma çaban nolcak be gülüm ?? Hayatında atraksiyon yok zaar sana da kolay değil ne diyim Allah yardımcın olsun
Iyi de burda kimse sizin goruntunuzu ya da mesleginizi bilmiyor, neden kiskansinlar?
Ben guzelim diyen elma sekeri tipli kadinlardan, ya da 3 kisilik ofise mudur oldu diye kendini coca cola nin ceo su sananlardan olmadinizi nerden bilelim?
Bi de biliyor musunuz, ben hayatimda hic cok zenginim diyen zengin, cok guzelim diyen guzel, kariyerimin zirvesindeyim diyen kaliteli is adami gormedim. Bu insanlar biseyleri sindirmis olduklari gibi, ayni zamandasurekli baskalarindan ovgu aldiklari icin kendilerini ovme gereksinimi duymazlar.
Bir insanda ne eksikse o diline vurur genelde.
Buradaki insanlar sizi nereden tanıyor da kıskanıyor anlamadım. Veya siz, sizi kıskandığını düşündüğünüz kişinin hangi statüde, hangi imkânlarda olduğunu nereden biliyorsunuz?
Sanal ortamı neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım.
Bence biraz gerçeğe dönün.
Gerçek yaşantınızda sizi kıskanıp bunu bir güç savaşına dönüştüren kişiler varsa, onlarla ilgili önlemlerinizi alın.
Eğer burada çok tepki alıp da bundan rahatsız oluyorsanız o zaman buraya çok fazla girmeyin veya aktif olmayın.
Ben sizde zayıf bir karakter seziyorum açıkçası. Normalde kim ne konu açmış çok dikkat etmem, sadece konuya elimden geldiğince faydalı yorum yapmaya çalışırım.
Ama konuyu okuyunca aa sanırım o kişi diyorum. Çünkü kendinizi belli ediyorsunuz. İşim, güzelliğim, param, mevkim vb. Bırakın sizi başkaları övüp beğensin, siz kendinizi övüp durmayın. Naçizane tavsiyem.
Konunuzla ilgili asıl yorumum ise, kadınlar daha maddesel ve şekilsel olduğu için, var olan duruma çok takılıyorlar. Kıskançlık ek olarak karakter meselesi. Kadına erkeğe de pek bakmıyor. Çok kıskanç erkekler de görüyorum çevremde.
Önemli olan kişinin kendi duruşu ve insanlara yaklaşımıdır bence.
Boş başak dik durur. Boş teneke çok ses çıkarır gibi gibi çok söz var konunuzla ilgili.
Valla korkunun ölüme faydası yok,yöneticilere alıntı yaptım çünkü bayağı kişi sizin o mikemmel kişiliğinizden olağanüstü hayatınızdan,marjinal kendine güvenen ve harika vicudunuzdan dolayı komplekse girecek...Feminen düşünmek adına hemcinslerimin ruh sağlığını düşünüyorum...Çok ağır gelebilir evet altınızda ezilmek istemem istemezler,bildiğim tek şey de kendimden değil apaçık konularınızda ki bu kadın düşmanlığından
AZCIK DÖNÜP OKUYUN KONULARINIZI YAZIK VALLAHİ ÜZÜLÜYORUM SİZİN ADINIZA....
Ya size ne benim hayatımdan sizi ne ilgilendiriyor siz kimsiniz beni yargılayacak ? Gündelik hayatta 2 lafı biraraya getiremeyecek insanlar gelip burada ahkam kesiyor boş vaktinizin olduğu boş ve ezik birisi olduğunuz çok belli ve istediğiniz kadar alıntı yapın inanın benim en büyük korkum banlanmak filan değilValla korkunun ölüme faydası yok,yöneticilere alıntı yaptım çünkü bayağı kişi sizin o mikemmel kişiliğinizden olağanüstü hayatınızdan,marjinal kendine güvenen ve harika vicudunuzdan dolayı komplekse girecek...Feminen düşünmek adına hemcinslerimin ruh sağlığını düşünüyorum...Çok ağır gelebilir evet altınızda ezilmek istemem istemezler,bildiğim tek şey de kendimden değil apaçık konularınızda ki bu kadın düşmanlığından
AZCIK DÖNÜP OKUYUN KONULARINIZI YAZIK VALLAHİ ÜZÜLÜYORUM SİZİN ADINIZA....
keyiflen tabi tatlış başka keyiflenecek neyin var şu hayatta keyiflenmek senin de hakkınKabul etsen de etmesen de çatlıyorsun şu an tatlım iyi çatlamalar bunları okudukça öyle keyifleniyorum ki
nereden biliyorlar biliyor musunuz? tek tek geçmişe dönük tüm konularımı tüm sorularımı yüzlerce defa okuyup açık arıyorlar, o kadar boş vakitleri var ki..
bir sürü konuYa size ne benim hayatımdan sizi ne ilgilendiriyor siz kimsiniz beni yargılayacak ? Gündelik hayatta 2 lafı biraraya getiremeyecek insanlar gelip burada ahkam kesiyor boş vaktinizin olduğu boş ve ezik birisi olduğunuz çok belli ve istediğiniz kadar alıntı yapın inanın benim en büyük korkum banlanmak filan değil
Önce sen kendi hayatına eksilerine ve hatalarına dön bir bak ardından başkalarının hayatını yargılaCiddi ciddi yorum yazıcam, eşinle mutsuzsun, güvenmediğin ve sana güvenmeyen her şeyine karışan bir eşin var, fikirlerini sormuyor bile, kıyafetine karışıyor sana beddua ediyor. Ve sen de bunların acısını burda kendini farklı göstererek çıkartmaya çalışıyorsun. İnsanlara hakaret ediyorsun çünkü sen hakaret yediğin için seni hiç görmeyen kişilere hakaret etmek ve olmadığın biri gibi görünmek egonu tatmin ediyor.
Diğer konunda da demiştim, üzülüyorum sana diye. Kendini sev, aşk güzel bir şey ve kendini asla kandırma. Kimse seni kıskanmıyor çünkü kimse seni tanımıyor sadece konularına bakarak sana üzülüyoruz çünkü mutsuzsun, mutsuz olduğun bir evliliği yürütmeye çalışmak seni o kadar yormuş ve psikolojini bozmuş ki burada havadan vakit geçirip insanlara saldırıyorsun.
Mutsuz olduğun hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin, insanlara kendini kanıtlamak zorunda da değilsin.
Güzel olan insan güzelleğini görmez bile çünkü arkadaşın da dediği gibi sindirmiştir, olgunlaşmıştır, aynısı zengin biri için de geçerli.
Var sen kendine mutlu bir hayat çiz, belki bir gün hayallerin gerçek olur ama herkes beni kıskanıyor fikrinden de acilen çık. Çünkü kıskanılacak hiçbir şeyin yok.
Ha paranı yardım için vs kullansaydın ben kıskanırdım ama sen sadece hava atmak için kullanıyorsun, üzülüyorum.
Allah yardımcın olsun bu kafayla daha çok ezik hissedip buralarda kendini tatmin etmeye çalışırsın senEziklik ?kendi içinizde sürekli yaşadığınız ruh halini çok güzel betimlediniz tebrik ederim
Ay şu yorum ve bu konu ne çelişkili değil mi?Ya size ne benim hayatımdan sizi ne ilgilendiriyor siz kimsiniz beni yargılayacak ? Gündelik hayatta 2 lafı biraraya getiremeyecek insanlar gelip burada ahkam kesiyor boş vaktinizin olduğu boş ve ezik birisi olduğunuz çok belli ve istediğiniz kadar alıntı yapın inanın benim en büyük korkum banlanmak filan değil
Biliyorum ondan kuşkum yok zatenEn çok ben kıskanıyorum ennnn.
Kabul etsen de etmesen de çatlıyorsun şu an tatlım iyi çatlamalar bunları okudukça öyle keyifleniyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?