Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki insanlar sizi nereden tanıyor da kıskanıyor anlamadım. Veya siz, sizi kıskandığını düşündüğünüz kişinin hangi statüde, hangi imkânlarda olduğunu nereden biliyorsunuz?

Sanal ortamı neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım.

Bence biraz gerçeğe dönün.

Gerçek yaşantınızda sizi kıskanıp bunu bir güç savaşına dönüştüren kişiler varsa, onlarla ilgili önlemlerinizi alın.

Eğer burada çok tepki alıp da bundan rahatsız oluyorsanız o zaman buraya çok fazla girmeyin veya aktif olmayın.

Ben sizde zayıf bir karakter seziyorum açıkçası. Normalde kim ne konu açmış çok dikkat etmem, sadece konuya elimden geldiğince faydalı yorum yapmaya çalışırım.

Ama konuyu okuyunca aa sanırım o kişi diyorum. Çünkü kendinizi belli ediyorsunuz. İşim, güzelliğim, param, mevkim vb. Bırakın sizi başkaları övüp beğensin, siz kendinizi övüp durmayın. Naçizane tavsiyem.

Konunuzla ilgili asıl yorumum ise, kadınlar daha maddesel ve şekilsel olduğu için, var olan duruma çok takılıyorlar. Kıskançlık ek olarak karakter meselesi. Kadına erkeğe de pek bakmıyor. Çok kıskanç erkekler de görüyorum çevremde.

Önemli olan kişinin kendi duruşu ve insanlara yaklaşımıdır bence.

Boş başak dik durur. Boş teneke çok ses çıkarır gibi gibi çok söz var konunuzla ilgili.

En büyük korkunuz da bu değil mi? Banlanmak çünkü tüm dünyanız buradan ibaret ve gerçekler neden bu kadar ağır geldi size? Kişi kendinden mi biliyor işi
Valla korkunun ölüme faydası yok,yöneticilere alıntı yaptım çünkü bayağı kişi sizin o mikemmel kişiliğinizden olağanüstü hayatınızdan,marjinal kendine güvenen ve harika vicudunuzdan dolayı komplekse girecek...Feminen düşünmek adına hemcinslerimin ruh sağlığını düşünüyorum...Çok ağır gelebilir evet altınızda ezilmek istemem istemezler,bildiğim tek şey de kendimden değil apaçık konularınızda ki bu kadın düşmanlığından
AZCIK DÖNÜP OKUYUN KONULARINIZI YAZIK VALLAHİ ÜZÜLÜYORUM SİZİN ADINIZA....

Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)
Belki kiskanmiyolardir. Onlarda sizinle egleniyolardir. Verdiğiniz cevaplara gülüp geciyolardir.

Kabul etsen de etmesen de çatlıyorsun şu an tatlım iyi çatlamalar bunları okudukça öyle keyifleniyorum ki

++++
++++

Ciddi ciddi yorum yazıcam, eşinle mutsuzsun, güvenmediğin ve sana güvenmeyen her şeyine karışan bir eşin var, fikirlerini sormuyor bile, kıyafetine karışıyor sana beddua ediyor. Ve sen de bunların acısını burda kendini farklı göstererek çıkartmaya çalışıyorsun. İnsanlara hakaret ediyorsun çünkü sen hakaret yediğin için seni hiç görmeyen kişilere hakaret etmek ve olmadığın biri gibi görünmek egonu tatmin ediyor.
Diğer konunda da demiştim, üzülüyorum sana diye. Kendini sev, aşk güzel bir şey ve kendini asla kandırma. Kimse seni kıskanmıyor çünkü kimse seni tanımıyor sadece konularına bakarak sana üzülüyoruz çünkü mutsuzsun, mutsuz olduğun bir evliliği yürütmeye çalışmak seni o kadar yormuş ve psikolojini bozmuş ki burada havadan vakit geçirip insanlara saldırıyorsun.
Mutsuz olduğun hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin, insanlara kendini kanıtlamak zorunda da değilsin.
Güzel olan insan güzelleğini görmez bile çünkü arkadaşın da dediği gibi sindirmiştir, olgunlaşmıştır, aynısı zengin biri için de geçerli.
Var sen kendine mutlu bir hayat çiz, belki bir gün hayallerin gerçek olur ama herkes beni kıskanıyor fikrinden de acilen çık. Çünkü kıskanılacak hiçbir şeyin yok.
Ha paranı yardım için vs kullansaydın ben kıskanırdım ama sen sadece hava atmak için kullanıyorsun, üzülüyorum.

Ya size ne benim hayatımdan sizi ne ilgilendiriyor siz kimsiniz beni yargılayacak ? Gündelik hayatta 2 lafı biraraya getiremeyecek insanlar gelip burada ahkam kesiyor boş vaktinizin olduğu boş ve ezik birisi olduğunuz çok belli ve istediğiniz kadar alıntı yapın inanın benim en büyük korkum banlanmak filan değil

Bakin eski konularınızı okumadım zira buna vaktim de yok ama şunu söylemek isterim ben oldum olası şöyle iyi isim var şöyle güzelim böyle ulasilmazim diyen insanlara tav olmuşumdur bırakın nasıl biri olduğunuza 3.kisiler karar versin evet kendinizi çok güzel, basarili,nirvanada görebilirsiniz oylesinizdir de belki bilmiyorum ama mütevazı olup diğer kişilerin bunu size söylemelerini bekleyebilirsiniz bilemiyorum bence bu da bir hastalik

Kabul etsen de etmesen de çatlıyorsun şu an tatlım iyi çatlamalar bunları okudukça öyle keyifleniyorum ki
keyiflen tabi tatlış başka keyiflenecek neyin var şu hayatta keyiflenmek senin de hakkın ama biraz daha farklı konular üret de bize de değişiklik olsun biz de keyiflenelim Bize de yazık be hep çatla hep çatla nereye kadar

nereden biliyorlar biliyor musunuz? tek tek geçmişe dönük tüm konularımı tüm sorularımı yüzlerce defa okuyup açık arıyorlar, o kadar boş vakitleri var ki..

Anlamadım tam olarak kıskançlık ve kadın kurdu derdınız bu sıteylemı alakalı? yoksa gerçek hayatınızlamı?
Eger burasıysa çok cıddıye aldınız heralde dıycem, kımse kımseyı tanımıyorkı burda, eski konunu okusa sana laf sokmaya çalışsa ne olur çalışmasa ne olur. nıye cıddıye alıyorsunuzkı?
Yok gercek hayatımda cok kıskanılıyorum dersen onuda etrafındakı ınsanların kalıtesızlıgıne fesatlıgına baglarım ve cevrenı azcık degıstır derım. Genelde aynı yapıya dusunceye sahıp ınsanlar, benzer egıtım duzeyındekı kısıler bırbırını kıskanmakla vakıt harcamaz dıyebılırım. Bende olan hersey mesela arkadaşlarımda da vardır genelde, yada onlarda olan ımkanlar bende vardır, birbirimizi kıskandıgımızı hıc dusunmedım bu gune kadar.

bir sürü konu
ve hep aynı cümleler
birazdan arkadaşın telefon numarasını isteyeceksin demi

Önce sen kendi hayatına eksilerine ve hatalarına dön bir bak ardından başkalarının hayatını yargıla burası sanal dünya tatlım istediğimi istediğim kadar yansıtırım ve sen oradan küçük beyninle bunları diyemezsin hiçbir şeyi tam olarak bilmeden.. kıskançlığını bu şekilde ört bas etmeye çalışma istersen

Ay şu yorum ve bu konu ne çelişkili değil mi?
Evet bize ne ve size ne?Anlatılanı anladığınız için ne kadar minnettarım....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…