- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Sabahtan beri onun çirkin yorumları ne olacak.? Sırf sütyenli foto koydu diye bir kadına burası kadın platformu çok tutulmazsın erkek yok burda diye ima etmesi? Bu çirkin değil demekki size göre.hayır tabiki
ama çok çirkin yorum yapıyorsunuz kayıtsız kalamadım
konuyu gayet iyi anladımHanımefendi sizce bu kadar insan kusur mu arıyor?
Konuyu anlamamış olduğunuzu umut ediyorum...
Aynısı aklımdan geçti..Konu sahibinin ikinci üyeliği falan mısınız? :)
Kib butonu var , daha kullanışlıkimseyi savunmuyorum
sadece pis pis konuşanları kınıyorum
Boşve canım herkes konuyu istediği gibi algılıyor zaten dediğin gibi çok kötü kalpli insanlarla dolu burasıkonuyu gayet iyi anladım
gerçekten kötü kalpli insan dolu burası
ben güzelim diye foto koysan 1500 yorum gelir ağzın eğri burnun büyrü diye :)
neyse tabiki insan kendi kendine güzel dememeli bırakalım bunu başkaları desin öyle değil mi
ama biri fotonu koy da ortam güzel görsün demiş ona binaen yazdım.
bu buton sizin için de geçerli kaldı ki bu soru benim sorumKib butonu var , daha kullanışlı
yanlış bir düşünce ama.Aynısı aklımdan geçti..
Sutyen fotosunu görünce beyni direk erkeği çağrıştırıyor, ee kişi kendinden bilirmiş işiSen çok edepsizsin. İstersen dünya malın olsun edep olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Sen bu kadına ne dediğinin farkında mısın? Kimsin sen ya? Şu zamana kadar acıdım üzüldüm ama sen kimsin bu kadını neyle itham ediyorsun terbiyesiz? Hadsiz! Azıcık aile terbiyesi alsaydın şöyle konuşmazdın.
Rezil insan. Senin oksijenin bile israf doğaya emin ol. Şu lafa bak. Onun yerinde olsam seni bulur emdiğin sütü burnundan getirirdim! Terbiyesiz hadsiz!
siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..konuyu gayet iyi anladım
gerçekten kötü kalpli insan dolu burası
ben güzelim diye foto koysan 1500 yorum gelir ağzın eğri burnun büyrü diye :)
neyse tabiki insan kendi kendine güzel dememeli bırakalım bunu başkaları desin öyle değil mi
ama biri fotonu koy da ortam güzel görsün demiş ona binaen yazdım.
Hiç sanmıyorum.yanlış bir düşünce ama.
Kiblenecek mesaj gördüğünde kible ama göremezsin , sinirlerimi ayıklattım da geldimBu b
bu buton sizin için de geçerli kaldı ki bu soru benim sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?