- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ya ben kimsenin sahip olduklarını ben sahip değilim diye kıskanmam, aksine Allah daha çok versin derim ki zaten böyle fesatlıklar kişinin kendi kendisini yiyip bitirmesine sebep olur..Sana katiliyorum ne yazikki , birde trip atanlar var malesef kadin kadini cekemez dedikleri bu olsa gerek
erkeklerden çok daha sağlam dostlar oluyor, kadınlar maalesef ki en yakın dostlarına karşı bile içlerinde fesatlık barındırabiliyor.. bu sitede de bilinçli olarak eski konuları açıyorlar ki- amaç hem konuyu sabote etmek hem de kendilerince boş bir ego tatmini.. kimin umrundalarsa :)Ben burada en çok yorum yapmadan önce eski konulara bakılmasına şaşırıyorum. İnce bi hesapmış, tavsiyede bulunmak değilde amaç, yermekmiş gibi hissediyorum.
Genelde ayrıntıları düşünen kadınlar olduğu için fesatlık, kıskançlık çıkıyor sanırım. Erkekler daha düz, daha genel bakıyor.
Bence konunuz için en iyi örnek sizsiniz. Cok umursamissiniz ki konu açmış siniz. Güzelim mesleğim kariyeri m vs vs lafları da çok basit.. Haydi selametle..erkeklerden çok daha sağlam dostlar oluyor, kadınlar maalesef ki en yakın dostlarına karşı bile içlerinde fesatlık barındırabiliyor.. bu sitede de bilinçli olarak eski konuları açıyorlar ki- amaç hem konuyu sabote etmek hem de kendilerince boş bir ego tatmini.. kimin umrundalarsa :)
Bide mesela biz bunlara niye inanalım demi :) belki uyduruyosn hayal dünyasında yaşıyorsun :) lafım size değil örnek olsn diye yazdım.Ben şahsen sizi tanımıyorum ve konulariniza rastlamadım.
Yani sizi kiskananlardan değilim :)
Bir sorum var: insanlar sizin mesleginizi, statünüzü, pretijinizi, guzelliginizi nerden biliyorlar??
Yani, bende herşeyi acik acik yaziyorum ve gerçekçi olmak gerekirse cok güzel bir hayatim var, 3 uni bitirdim, 5 dil konuşuyorum, yurtdışında yaşıyorum, her sene en az 4 kere tatil filan, güzelim (yani cirken diyen insan cikmadi), gelirim tr standartlarına göre aşırı yüksek, bomba gibi bir ilişkim var vs. Ama daha beni KISKANAN cikmadi. Belkide sizin alginizdir bu...
Misal verseniz
kendini tanıyanlar nasıl da hemen kendini belli ediyorBence konunuz için en iyi örnek sizsiniz. Cok umursamissiniz ki konu açmış siniz. Güzelim mesleğim kariyeri m vs vs lafları da çok basit.. Haydi selametle..
Bide mesela biz bunlara niye inanalım demi :) belki uyduruyosn hayal dünyasında yaşıyorsun :) lafım size değil örnek olsn diye yazdım.
sen geçen gün bir şaka yüzünden bir kızı işten attırmamışmıydın?
acaba kim kıskanç
Not:Kocacıyım kocacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?