- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ya yine mi sensen geçen gün bir şaka yüzünden bir kızı işten attırmamışmıydın?
acaba kim kıskanç
Not:Kocacıyım kocacı
Aynen öyle olması gerekiyor zaten. Benı kiskaniyorsunuz diye konu açmak nedir yaa:))Tabiki, mesela beni sorgulayan oluyor, 3 uni bitirmiş ama türkçe yazamıyor diye filan. Karşıdaki nerden bilsin benim türk okuluna gitmediğimi.
Veya, bir konuda yaşadığım yoksulluğu yaziyorum diğer konuda 63 bin euroluk araba.
Karşıdaki bilemezki bu iki olayin arasinda 15 sene olduğunu.
Ben anlayışla karşılıyorum şahsen.
sende hem fesat hem de o kocacı tayfadansan demekBazı kadınlar çok kocacı!Öyle de bir konusu vardı ahahah
ben mesela kk nın belli başlı kocacı kadınlarındanımBazı kadınlar çok kocacı!Öyle de bir konusu vardı ahahah
ya kadınlar, erkeklerden daha çok süzüyorlar beni, her gün ne giymiş, nasıl makyaj yapmış vs. o kadar komikler ki eğleniyorum hepsiyleEvet doğrudur kadınlar çekemiyorlar düşün komsularda cekemiyor
Ayy ne güzel keşke bizimde olsaydı gibisi.
Neler duyuyorum bide kamuda memurum memur mu bu der gibi baştan aşağıya suzuyorlar rahatsız oluyorum bende
kıskançlık, fesatlık ne bilsem ayırt edebilirdim senin gibiya yine mi sendaha kıskançlıktan ne kastettiğimi bile idrak edemiyorsun tatlım, sendeki gibi kocacı kıskançlık değil bu bahsettiğim fesatlık sende gerçi her ikisi de fazlasıyla var da ondan böyle atlayıp duruyorsun
nereden biliyorlar biliyor musunuz? tek tek geçmişe dönük tüm konularımı tüm sorularımı yüzlerce defa okuyup açık arıyorlar, o kadar boş vakitleri var ki..Ben şahsen sizi tanımıyorum ve konulariniza rastlamadım.
Yani sizi kiskananlardan değilim :)
Bir sorum var: insanlar sizin mesleginizi, statünüzü, pretijinizi, guzelliginizi nerden biliyorlar??
Yani, bende herşeyi acik acik yaziyorum ve gerçekçi olmak gerekirse cok güzel bir hayatim var, 3 uni bitirdim, 5 dil konuşuyorum, yurtdışında yaşıyorum, her sene en az 4 kere tatil filan, güzelim (yani cirken diyen insan cikmadi), gelirim tr standartlarına göre aşırı yüksek, bomba gibi bir ilişkim var vs. Ama daha beni KISKANAN cikmadi. Belkide sizin alginizdir bu...
Misal verseniz
Benim fesat olmam için hiç bir sebep yok ama kocacı olduğum doğrudur senin kadar olmasa da :))sende hem fesat hem de o kocacı tayfadansan demekya bu kadar belli etmeyin ne olduğunuzu
Şu sitede yegane kıskançlardan birisi olduğunu sende biliyorsun bak hep eski konuları açmalar eski konulardan vurmaya çalışmalar filankıskançlık, fesatlık ne bilsem ayırt edebilirdim senin gibi
sen kocanı kıskanmıyorsun da ne diye kattın koca hastaneyi bir birine
aman deyip geçseydin
passi baby bu işsizlik neden? can sıkıntısından durup durup site kadınlarına sarmak neden? kim senin güzelliğini gördü ki kıskansın? kim senin paranı pulunu kariyerini biliyoki kıskansın? Ahh passi ahhŞu hayatta anlamlandıramadığım yegane olgulardan birisi bu; kadın kadının neden kurdudur? neden kuyusunu kazar? neden fesatlanır? Zannetmeyin kadın düşmanıyım, aksine feminist bir yönüm de vardır ve her kadın böyle elbette demiyorum ama gerek kendi yaşantımdan gerekse bu siteden de gözlemlediğim birçok kadın benim güzelliğimi, maddi gücümü, özellikle de statümü, prestijli mesleğimi inanılmaz derecede KISKANIYORLAR..
Şimdi buradan bunu yazdığımda bile rahatsız olacak o kadar bayan var ki ama ben sadece özellikle burada bulunan o fesat düşüncelerin sebebini algılamaya çalışıyorum.. hakaret edecek, konuyu polemiğe çevirecek kimseyle de muhatap olmayacağım..
Rahatsız oluyorsa kişiler benden, konumu okumazlar, beni kib'leyip geçerler, zorla muhatap olmaya çalışıp akabinde eski konulardan açık arayarak bel altı vurmaya çalışmak, hangi kaliteli kişiliğin yapabileceği bir eylemdir ki?
sen mii biz miiii?Şu sitede yegane kıskançlardan birisi olduğunu sende biliyorsun bak hep eski konuları açmalar eski konulardan vurmaya çalışmalar filansiz böyle geriliyorsunuz ya beni gömmeye çalışırken ben öyle eğleniyorum ki anlatamam
Eziklik ?Ah şu bazı kadınların beni kıskanıyolaaar çekemiyolaaar durumu var ya hep eziklik psikolojisinden okuyup sadece güldüm.
nereden biliyorlar biliyor musunuz? tek tek geçmişe dönük tüm konularımı tüm sorularımı yüzlerce defa okuyup açık arıyorlar, o kadar boş vakitleri var ki..
En büyük korkunuz da bu değil mi? Banlanmak
Sizi tanımıyorum ama burada bana saldıran tüm kadınlar istisnasız HEPSİ ! Beni inanılmaz kıskanıyorlar ben eğlenip kahkaha atıp geçiyorum onlarsa kendilerini yiyorlar :)Aynen öyle olması gerekiyor zaten. Benı kiskaniyorsunuz diye konu açmak nedir yaa:))
Iyi de burda kimse sizin goruntunuzu ya da mesleginizi bilmiyor, neden kiskansinlar?
Ben guzelim diyen elma sekeri tipli kadinlardan, ya da 3 kisilik ofise mudur oldu diye kendini coca cola nin ceo su sananlardan olmadinizi nerden bilelim?
Bi de biliyor musunuz, ben hayatimda hic cok zenginim diyen zengin, cok guzelim diyen guzel, kariyerimin zirvesindeyim diyen kaliteli is adami gormedim. Bu insanlar biseyleri sindirmis olduklari gibi, ayni zamandasurekli baskalarindan ovgu aldiklari icin kendilerini ovme gereksinimi duymazlar.
Bir insanda ne eksikse o diline vurur genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?