Inanin bir suru sorun yasaniyor
Anlatsam sasar kalirsiniz. Mesela bir yil gittik kaldigimiz odaya gorumcemle arkadasi yerlesmis
diger oda da hic musait degil ve o yil dolap almislar ben o gurultuden ztn uyuyamam. 2 tane daracik tek kisilik yatak var ayri yaticaz fln.
Hic ses etmedim aksam oldu yarim saat takildim kalktim salona oturdum. Bizimkiler hem yapip hem uzulen cinsten. Geceleri de oturmayi severler. Neyse el birligiyle salona tasindik o bayram hepsi 11de yatti. Esimde soylendi ztn biz niye ayri yatalim fln diye. Oda degistirelim dediler gecmem dedim bitti o is. Siz o dolabi ordan cikarin dedim kimse kalamaz. Ertesi gun dolabi cikarmislardi birsuru tantana
Bir bayram gorumcem 2 arkadasi vardi eve sigamadik beni programlarina dahil etmediler ama kuzenler var onlar cagirdi bu sefer gorumce kuzen kiskancligi krizine girdi.
Ay cogunu unuttum ya. Esimin ailesini seviyorum evet ama bu dort dortlukler anlamina gelmiyor. Kendi ailemde idare ettigim herseyi onlardada ediyorum + saygi duyuyorum ama herseyi duymuyorum ve bazi seyleri kendim oyle tercih ettigim icin yapiyorum. Ztn genel anlamda insanlari cok ciddiye almam kendi yapacagimdan da geride kalmam.