- 14 Mart 2008
- 1.544
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
bu başlığı görünce hemen üye olup içimi dökmek istedim...6 yıllık arkadaşlıktan sonra 11 temmuzda nişanımız oldu.Yani 10 haftalık nişanlıyım.Bayramda hiçbirşey alınmayacağına adım gibi eminim,nereden biliyorsun derseniz arkadaşlar çok sevgili kayınvalidem damat nişan bohçasını götürmemizi istemedi daha ailem 1 kez bile evlerine gitmedi,nişanlım ameliyat oldu ailem geçmiş olsuna gidelim insanlık bizde kalsın dediler onuda kabul etmedi.Bunları yapmayan insan şimdi gelin kızını büyütüp insanlara karşı bayramlık birşeyler almaz.Ancak dün akşam annem,babam bana hadi nişanlına bayram için birşeyler alalım dediler.Çıktık gömlek,kravat,çorap vb. aldık.Bizimkiler hala kendi çaplarında adetlerini yapmaya çalışıyorlar ama bu nereye kadar böyle sürecek inanın bilemiyorum
hiç bişey bi küçük tepsi baklava sadece bende baklavadan nefret ederim zaten bozuldum anladığınız üzere ama zaten bişey getiredceklerini sanmıyordum ondan beklenti içine girip daha büyük hayal kırıklığı yaşamadım yılbaşında çok beklemiştim bi bilezik hediye ederler diye bırak hedieyi üç beş parca kıyafet hepsi bu neyse yaaa zaten bişey beklediğimde yok zaten bendende kimse bişey beklemesin bu saatten sonra
onlar alsalar bile sen begenecekmiydin?CADIARZU
boşver ya sıkma canıınııı
ne onlardan saana ne senden onlara kaydirigubbakcemile3
en güzeli bu :lepi:
hüsran hüsran
hiçbişi yok ne bayramlık ne harçlık ne takı..
bunlar jesttir , değer vermekdir, kaale almakdır.
:sinifsinif: