bu adetleri bilen ve bilipte yapmayanların,insanı enayi yerine koyanların,içinde heveslerini çat diye çatlatanların,sanki kız almıyoda erkek veriyomuş havasına girenlerin topunu Allah'a havale ediyorum...eski zamanlarn gözünü seveyim!!!insanların yiyecek ekmeği bile zor olurken,bu zamanda bukadr bolluk varken,biz annelerimizden öğreniyoruz ne olur,ne yapılırdı eskiden diye...Allah top etmesin sizi kaynanalr emiiiopuyorumnanaktan
bu adetleri bilen ve bilipte yapmayanların,insanı enayi yerine koyanların,içinde heveslerini çat diye çatlatanların,sanki kız almıyoda erkek veriyomuş havasına girenlerin topunu Allah'a havale ediyorum...eski zamanlarn gözünü seveyim!!!insanların yiyecek ekmeği bile zor olurken,bu zamanda bukadr bolluk varken,biz annelerimizden öğreniyoruz ne olur,ne yapılırdı eskiden diye...Allah top etmesin sizi kaynanalr emiiiopuyorumnanaktan
banada hiçbişey almadılar :))
Kayınvalidem gelip gördü sadece :))
Aman oğulları bana iyi olsunda varsın almasınlar...
aynene canım aileler takıyo. hatta bir süre bende taktım sonunda psikoloğa yol göründü.hala ilaca devam 1 senelikde evliyim keşke diyorum şimdicanım benim yanlız değilsin bizimkilerde gelmediler üzme takma ama aileler takıo işte gelmediler bi insan yarım saat gelirdi die beni yiyip bitircekler:gitme:
aynene canım aileler takıyo. hatta bir süre bende taktım sonunda psikoloğa yol göründü.hala ilaca devam 1 senelikde evliyim keşke diyorum şimdi
canım bende atlatım dedim dedim evlenince patladım. inşallah kimsenin başına gelmez. ama insanlarla uğraşmak zor. bide hasta edip sen babanın evinden hastalıklı geldin diyolar akıllılaranaaaaaaammmm banada psikoloğa yol mu görünür dersinama ben neler atlattım ya galiba başarırım gene atlatmayııı yaniiiiiii umarıııımm kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?