- 16 Eylül 2010
- 993
- 1
Ben kendimi şanslı görüyordum çünkü 2 bayramıda gördüm nişanlılık dönemimde.ben bilezik bekledim.burda adet öyle ramazanda gelin kıza bi bilezik takarlar,birde kıyafet alınır tam tekmil.kurban bayramındada kıyafet alınır ayrıca bir koç ve boynuzlarına bilezik takılır yemenilerle,kuşaklarla süslenir.
Benim gördüklerim ise (kayınpederim öldü)ramazanda nişanlım 100 lira harçlık verdi.kaynanam bi çeyrek altın taktı onlar tarafından başka hiçbişey görmedim şahsen.kurban bayramındada koçtan ümidi kestim doğal olarak:S kaynanam bi bileklik almış bana .birde kısa kollu bir kazakla içine boğazlı badi.işte hepsi buDDnişanlımda 200 lira verdi harçlık :))ya nişanlımı sevmesem sorun ederimde takmıyorum.çünkü nişanlım herşeyimi alır bayramdan 15 gün önce benim için izmire gittik.3 tane kot pantolon,2 ceket,1 mont,ayakkabı,çanta,iç çamaşırı doldurdum bi dünya:))kaynanadan gülemedim ama nişanlım çok bonkör.napıyım artık bende kendimi avutuyorum.ucuza gittikkkkkkkkk ucuzaaaaaaaaaaaaaaaa:2:
ay canim negüzel ya hersey aldirmissin , ucuza gitmesi kiz hic üzülme bence.. cok sanslisin cünkü nisanlin pinti degil.. bosver kayinvalidenden görmessen görme.. nisanlin aliyor ne güzel herseyi.. sevin bence :)