Bayramın gelmesini istemiyorum

zeynep5908

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
23
0
86
İzmir
oniki senedir hiç bir bayramın gelmesini istemiyorum bayramdam onbeş gün önce ağlamaya başlıyorum kaçarak evlendiğim için ailem beni istemiyor bu bayram gene herkes anne ve babasına giderken ben arkalarıdan bakıp kalıcam yani kendimi eve kapatıp bol bol ağlıycam yani insan hiçbir zaman dört dörtlük mutlu olmuyor hep bir tarafı eksik kalıyor

Son düzenleme:
gercekten üzücü bir durum kac yıllık evlisiniz sanırım 12 senedir
çok inatçılarmıs babalar katı oluyo bu tarz konularda annenizdemi hiç yumusamadı

Son düzenleme:
ayy cnm benim çok iyi anlıyorum seni inş. baırşırsın sen yine bu umudun var ama benm sağ bile diiler bunada şükret cnm umarım düzelir herşey bende her bayram üzgün olurum

iki kızım var kızım dede diye koşunca arkasını dönüp kaçmış yani türk filmi gibi hikayem var

çok acı..üzüldüm gerçekten. benim halam da kaçmış dedem onunla ömür boyu konuşmamış hem de evlerinin arasında 100 m varmış köyde. mübarek günde dua edrlim inş barışırsınız.

çok şükür kocam çok iyi evimde mutlu huzurluyum ama hep bir tarafım yarım çocuklarda neden bizim anneannemiz dedemiz yok dedimi içim acıyor

Allah yardımcınız olsun... Gerçekten zor bir durum.... Oniki yıl dile kolay....:çok üzgünüm:

Eminim girişimlerde bulunmuşsunuzdur...Ama beki biraz inatçı olmanız gerekiyordur... Bu kadar katı yürekli olmamalılar ya... sonuçta siz onların evladısınız nasıl dayanıyorlar:çok üzgünüm: Gerçekten çok üzücü bir durum... İnşallah tatlıya bağlanır geç te olsa....:teselli:

çok şükür kocam çok iyi evimde mutlu huzurluyum ama hep bir tarafım yarım çocuklarda neden bizim anneannemiz dedemiz yok dedimi içim acıyor

babalar katı oluyo ama annenize çok şaşırdım nasıl bir anne 12 yıl inadından vazgeçmez yasakkelime aslında oda çok üzülüyodur ama babanızdan cekiniyodur sanırım :çok üzgünüm:
kardeşleriniz varmı görüşüyomusun

canim gercekten cok üzücü bir olay, ailende cok üzülüyordurlar torunlarini görememek yada seni insaallah Allah´tan bir vesileyle kapilarini acarlar sana ............
umudunu yitirme.................

arkadasım bende öyle evlendım ne yazıkki çoookkkkkkk pişmanım yapma etme edeselerde cahillik işte kımseyı dınlemıyor ınsan...ben 4senelık evlıyım....ALLAHıma şükürki ben annemle 2.5ay sonra babamla 8ay sonra barıstım......şimdi dügün konusmalrı gectımı agzımı acamıyorum.....dügünümde yoktular......cok zor gercekten......annemle yıne böyle bır ramazan bayramında kadir gecesi barıstık....
sende bır dene ıstersen.....zorlugunu bilirim......a.s. dualarım seninle.....güzel haberlerını beklıyorum....
bayramı beklemeden kadir gecesi git birde derim ben........

cok ıyı anlayabılıyorum senı bende kacarak evlendım aılem benımle bır sene konusmadı cok uzuluyordum ama boyle boyle gunlerde dahada kotu oluyor ınsan ben kactıgım sene bayramda aglamaktan komaya gırmıstım cok kotuydu ama sımdı allah bozmasın cok ıyıyız ıns senınde aılenle aran duzelır canım

Anne ve babanın yokluğu çok zor olmalı Allah yardımcınız olsun.Ancak çok kindarmışlar 12 senede nasıl bir insan evladını affetmez herkes hata yapabiliyor mutlu bir evlilik yapmışsın mutlu olmalılar bence...

insanın ailesi gibi yok inşallah barışırsınız allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim bence bu bayramda tüm cesaretini topla ve ailenin yanina git.. Yaniniza esinin veya kendinin aile büyüklerindende alin teyze, hala, vs. gibi ve el öpmeye gidin. Insallah barisirsiniz. Hayat öyle kisaki, Allah korusun bugün veya yarin babana, annene birsey olsa onlarla barisamadin diye ömür boyu üzülürsün.. Babalar gurur yapar ama biryere kadar..Mutlaka oda seni cok özlüyordura.s.

Canim bence bu bayramda tüm cesaretini topla ve ailenin yanina git.. Yaniniza esinin veya kendinin aile büyüklerindende alin teyze, hala, vs. gibi ve el öpmeye gidin. Insallah barisirsiniz. Hayat öyle kisaki, Allah korusun bugün veya yarin babana, annene birsey olsa onlarla barisamadin diye ömür boyu üzülürsün.. Babalar gurur yapar ama biryere kadar..Mutlaka oda seni cok özlüyordura.s.

araya girmeyen kalmadı bizi barıştırmak isteyen herkesle küstüler evlerinden kovdular yani benimki umutsuz bir durum bizi ölüm bile barıştırmaz

allah yardımcın olsun
12 sene boyunca nasıl affetmez yaa :uhm:
insalah bu bayram barısırsınız :Saruboceq:

Back