ilkduyansenol kaça bölünebilirim Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 5.285 4.039 22 Ekim 2012 Konu Sahibi ilkduyansenol #1 selam kızlar bayramda Ankara'ya gidecek olan varmı?ben gidiyorum ama annemlerden çıkamıyorum 13 yıldır aşti ev ev aşti,bu bayram evde durmıycam valla .Hava nasıl orda Ankaralılar
selam kızlar bayramda Ankara'ya gidecek olan varmı?ben gidiyorum ama annemlerden çıkamıyorum 13 yıldır aşti ev ev aşti,bu bayram evde durmıycam valla .Hava nasıl orda Ankaralılar
freryya Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2012 193 0 22 Ekim 2012 Konu Sahibi ilkduyansenol #2 sabah yağmurlu ve soğuktu ama şimdi güneş açtı tam gezilecek ve ben çalışıyorum bayramda muhtemelen böyle geçer biraz soğuk ve güneşli
sabah yağmurlu ve soğuktu ama şimdi güneş açtı tam gezilecek ve ben çalışıyorum bayramda muhtemelen böyle geçer biraz soğuk ve güneşli
ilkduyansenol kaça bölünebilirim Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 5.285 4.039 22 Ekim 2012 Konu Sahibi ilkduyansenol #3 freryya .!.: sabah yağmurlu ve soğuktu ama şimdi güneş açtı tam gezilecek ve ben çalışıyorum bayramda muhtemelen böyle geçer biraz soğuk ve güneşli Genişletmek için tıkla... olamaz ya 14 .yılımıda biyere gidemeden geçiricem anlaşıldı.
freryya .!.: sabah yağmurlu ve soğuktu ama şimdi güneş açtı tam gezilecek ve ben çalışıyorum bayramda muhtemelen böyle geçer biraz soğuk ve güneşli Genişletmek için tıkla... olamaz ya 14 .yılımıda biyere gidemeden geçiricem anlaşıldı.