• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce sağlık ocağındaki ebeyi aradım..
Idrar yapamıyorum dedim karnım çok kötü ağrıyor yaparken dedim...
Enfeksiyon olabileceğini kadın doğuma yada acile gitmemi söyledi..
Dr a gitmek istemiyorum çok ağrım var zaten bide dr karnıma bakmak için bastıracak falan dayanamam bayılıveririm zaten orucum..
Canim buyuk tuvaletini mi yapamiyosun yoksa kucuk mu

Canım kendi doktorunu ara anlat bence durumu bakalım o ne diyecek
Ama canım burda üçümüzde idrar yaparken zorlanıyoruz siz normal deyince ben aldırış etmedim ama yinede ebeye sordum bu konularda bilgim yok ama enfeksiyon olabilir dedi..
Yada oruç tuttuğun için su kaybından dolayıda olabilir hiç bi fikrim yok dedi.. yarın oruç tutmicam bakalım ne olacak...

Ben ishal olayim da acimasin diye neler yapmistim sahura kadar ama yinede ise yaramamisti. Tam diyodum namazi nasil kilcam oturup kalkamam diye birden hafifledi sonra da duzeldi

Canim gercekten hic korkma bende de oyleydi yarina gecer
Gece zor ayağa kalkıyordum ama azönce eşimle dışarı çıktik yürüdük biraz..
Şuan yürüyebiliyorum ama oturup kalkarken zorlanıyorum..
Geceye göre iyiyim sadece idrar çok zorluyor..
Rahatladım valla seninde aynı olmuş yarın düzelir ozaman..

Gece zor ayağa kalkıyordum ama azönce eşimle dışarı çıktik yürüdük biraz..
Şuan yürüyebiliyorum ama oturup kalkarken zorlanıyorum..
Geceye göre iyiyim sadece idrar çok zorluyor..
Rahatladım valla seninde aynı olmuş yarın düzelir ozaman..
Aynen canim benimde oyleydi simdi iyiyim cok sukur

Ben ishal olayim da acimasin diye neler yapmistim sahura kadar ama yinede ise yaramamisti. Tam diyodum namazi nasil kilcam oturup kalkamam diye birden hafifledi sonra da duzeldi
Namaz kılamıyorum canım ben..
Aynen valla bende bu akşam sürekli kuru kayısı yesem ishal olsam diye hayal kuruyordum :))))

Kızlar bu kadar ağrınız varken nasıl ilişkiye girebildiniz benim Allah'tan ilişkiden sonra arttı ağrı..
Ilişki sonrası çok kötü oldum..
Ilişki anında da çok ağrım vardı ama ilişki sonrası daha beterdi..
Allah'tan bugün ara vermemiz gerekiyordu dr öyle yazmış kâğıda:)))

Kızlar bu kadar ağrınız varken nasıl ilişkiye girebildiniz benim Allah'tan ilişkiden sonra arttı ağrı..
Ilişki sonrası çok kötü oldum..
Ilişki anında da çok ağrım vardı ama ilişki sonrası daha beterdi..
Allah'tan bugün ara vermemiz gerekiyordu dr öyle yazmış kâğıda:)))
Canım denin acı eşiğin bUağı düşük sanırım çünkü benimde ağrıların oldu ama seninki kadar felaket değildi

Süperrr bu akşamda ilişki olacak sonra cmt bidaha cmtden sonra gerek yok sanırım canım
Aynen bnde esime erken gel dedim camiye gitti bende simdi isimi bitireyim sacima sekil vercem azcik kokular sıkcam sonra az goz kalemi falan geceligimi giyip oturcam beklicem:-)
Ha olabilir canım ama EceCigdem EceCigdem 'de aynı benim kadar çok yoğun sancılar çekmiş..
Ama tabi herkesin bünyesi farklı.. :)))
eevet canim benimde cok oldu sahurda falan ama simdi iyi iliski sirasinda fazla yoktu ondan rahattim:-)

Aynen bnde esime erken gel dedim camiye gitti bende simdi isimi bitireyim sacima sekil vercem azcik kokular sıkcam sonra az goz kalemi falan geceligimi giyip oturcam beklicem:-)
eevet canim benimde cok oldu sahurda falan ama simdi iyi iliski sirasinda fazla yoktu ondan rahattim:-)
Ha ha kolay gelsin ozaman sana :KK70:
Çocuğu erkenden uyut :spor:

Back