Canim yaa sen hamilemisiin ne guzell :)
Özel bu testler için ekstra para alıyor ya onun için yaptırmıştırEvet kuzum özele gittim doktor ultrasondan baktiktan sonra gebe gozuyle bakti bana bende sasirdim.s insallah bosa gitmez umutlarim
Ne güzel canim ya Allah bağışlasın Rabbim banada nasip etsinsaolun kizlar rabbim herkese nasip etsin insallah
evet canim benim ikinci olmadi bir tane oglum var cok sukur
Senin de bebişin hayırlı olsun Canım,oğlun kaç yaşında?kasık ağrıları kız çocuk habercisiyse benim de kızım olacaksaolun kizlar rabbim herkese nasip etsin insallah
evet canim benim ikinci olmadi bir tane oglum var cok sukur
Yok canim sadece muayene ucreti ödedik. Extra para almadilarÖzel bu testler için ekstra para alıyor ya onun için yaptırmıştır
Evet hamileyim Canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah tez zamanda
Ciddi mi bizden aldılar testler için,hatta sırf onun için aynı testi iki hafta üstüste yaptırdılar,bi araştırayım legal bi durum değil mi yoksaYok canim sadece muayene ucreti ödedik. Extra para almadilar
Bilmem ki canim vallaa :)Ciddi mi bizden aldılar testler için,hatta sırf onun için aynı testi iki hafta üstüste yaptırdılar,bi araştırayım legal bi durum değil mi yoksa
Ne güzel canim ya Allah bağışlasın Rabbim banada nasip etsin
Saolun kizlar rabbim sizedeversin insallah 3 yasinda oglum varSenin de bebişin hayırlı olsun Canım,oğlun kaç yaşında?kasık ağrıları kız çocuk habercisiyse benim de kızım olacakama ben erkek hissediyorum.
Allah bagislasim ikisinide canimmmm :)Saolun kizlar rabbim sizedeversin insallah 3 yasinda oglum var
Amin canim insallah seninkinide bagislasin.Allah bagislasim ikisinide canimmmm :)
Arkadaslar ben igneden 14 gun sonra kan testi yaptirdim negatf cikti adet olmama 2 gun kala evde test yaptim yine negatif ama adet olmadim benim durumda olan varmi . bu sekilde olup sonra gebelik olusan
11de aricam canim doktoru bakalimRefik-i hayat naptın Canım sonuca baktın mı?
Hadi ara kiz artık11de aricam canim doktoru bakalim
1 saat oldu aradinmi canim doktoru haber varmi hepimiz seni bekliyoruz11de aricam canim doktoru bakalim
Degerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dediHadi ara kiz artık
Önemli olan 2 kat artmasi canım inşallah artar degerin hayırlı olsunDegerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dedi
Insallah artar hemen canim. Benimde yarin tekrar bakilacak artmis mi diyeDegerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dedi
Tatlim cok sevindim senin adina ne guzel hamile haberleri geliyor okumadan once dua ettim senin icin ole girip baktim cok sukur artik sizlerde bize dua edin kizlar buzede nasip olsun insallah benim bat 12 haziranDegerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dedi
Canım adetin gecikmişmiydi senin? Buarada hayırlı olsunDegerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?