2 gun cnmAdetin ne kadar gecikti canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gun cnmAdetin ne kadar gecikti canim
Canim birkac gun daha bekle tekrar test yaptir bakalm ne olacak2 gun cnm
Hayırlı olsun vallahi bende takip ediyodum çok sevindim inş artarakk devam ederDegerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dedi
Adet tarihin geçmiş miydi Can'ım?inşallah değer artarak giderDegerim 6.75 cikti canim doktor 2gun sonra tekrar vericeksin dedi
Tmm cnm bi umut beklyrm ins hamileymdir ama olsaydi simdiye belli olurdu galibaCanim birkac gun daha bekle tekrar test yaptir bakalm ne olacak
Canım sen naptın gittin mi tekrar dr a??Refik-i hayat kuzum insallah artar değerin cok sevenin var eminim ki bu dualara karşılık artar insallah hayirli olsun ALLAH yüzündeki gulucugu soldurmasin :)
Hasta oldum kuzum ben ilk 6.17 cikti sonra ki gun 4.19 oldu bay 26ydi 27de adet oldum bu ay bakalım tekrar aynısı olacak galibaCanım sen naptın gittin mi tekrar dr a??
Onu anlatmıştın canım.. tekrar tedaviye başladın mı diye sormuştum :)Hasta oldum kuzum ben ilk 6.17 cikti sonra ki gun 4.19 oldu bay 26ydi 27de adet oldum bu ay bakalım tekrar aynısı olacak galiba
Pardon kuzum biz ilçede yaşıyoruz masallah burda dr bile yok anca pazartesi gunu gideceğim o da adeti min 7.gunu olacak bilmiyorum gec mi olur ya da alsam ben ilaca başlasam dr ye gitsemOnu anlatmıştın canım.. tekrar tedaviye başladın mı diye sormuştum :)
Ben yarın tekrar gidiyorum..
Canım benim ALLAHtan umut kesilmezIyi dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederim canlarım... Ama butun umudum tükendi, adet olmayı bekliyorum.
Cunku idrar testim tamamen negatif cikti bugun.
Hayirlisi rabbimden....
Afiyet olsun canim allah mutluluğunuzu bozmasın: )Kizlarr masallah bizekocisim oglusum ve ben yemege gittik kutlamaya
Canım reçetesiz alınıyor mu o ilaçlar.. gerçi senin dr klomen veriyordu sana.. benimki full iğne vermişti 10 gün.. sonra da çatlatma iğnesi verdi..Pardon kuzum biz ilçede yaşıyoruz masallah burda dr bile yok anca pazartesi gunu gideceğim o da adeti min 7.gunu olacak bilmiyorum gec mi olur ya da alsam ben ilaca başlasam dr ye gitsem
Inşallah kuzum bizimde en yakin 1 saat afyon var dr iyi ama mehmet telek kendi hastanesi var ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın bazen burda devlete dr gidiyorum iki gun falan gelio sadece dr denk gelmio o da bana bakalım bu sefer kim gideceğim ikisinde de memnunum :)Canım reçetesiz alınıyor mu o ilaçlar.. gerçi senin dr klomen veriyordu sana.. benimki full iğne vermişti 10 gün.. sonra da çatlatma iğnesi verdi..
Bizde küçük bi ilçede oturuyoruz canım..
Kimse beğenmiyor burdaki dr ları..
Bizde antalya ya gidiyoruz 5 saat yolculuk
Inşallah bu ay bari sağlıklı bebişlere hamile kalsakta bi dahakine gitmeye gerek kalmasa![]()
Vardır bunun da bir hikmeti canım,inanıyorum çok yaklaştın zafere,inşallah en yakın Zamanda alırız güzel haberleriniIyi dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederim canlarım... Ama butun umudum tükendi, adet olmayı bekliyorum.
Cunku idrar testim tamamen negatif cikti bugun.
Hayirlisi rabbimden....
Sürekli dr değiştirme canım hepsi farklı farklı şeyler söylüyor psikolojin bozuluyor...Inşallah kuzum bizimde en yakin 1 saat afyon var dr iyi ama mehmet telek kendi hastanesi var ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın bazen burda devlete dr gidiyorum iki gun falan gelio sadece dr denk gelmio o da bana bakalım bu sefer kim gideceğim ikisinde de memnunum :)