• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım iki yumurtam olustu biri sagda diğeri solda. Catlatma iğnesi oldum istenilen boyuta gelince iğneden bir hafta sonra kontrole gel dedi doktor gittim bugün bir yumurtam catlamıs diğeri gec olgunlaştıgı için catlamamıs şimdi nasıl beklicem buda catlar mı kiste dönüşür mü catlayan kalitelimiydi gebelik olusacak mı iğneden sonra ki 8.günüm daha bugün :(

Hiç hamile olmadığım için kan değerleri hakkında da bi bilgim yok canım.. 5 ten yüksek olduğu için hamile olduğunu söyleyebilirim :))
Kaçıncı günü başladı belirtilerin..??
Bide kaç yumurtan vardı??
1 yumurtam vardi canim solda 20mm olunca catlatma iğnesi vurundum burda okumuştum ilişki sonrası sol tarafıma yastık koyup yattim 2-3 saat sonra dus aldim benim 1 haftadır cok aşırı mide bulantim ama o büyük ihtimal oructan ben hala ona bağlıyorum eğer varsada cok erken belirti

Canim ara ara sag kasikta batmalarin oluyor mu
1 yumurtam vardi canim solda 20mm olunca catlatma iğnesi vurundum burda okumuştum ilişki sonrası sol tarafıma yastık koyup yattim 2-3 saat sonra dus aldim benim 1 haftadır cok aşırı mide bulantim ama o büyük ihtimal oructan ben hala ona bağlıyorum eğer varsada cok erken belirti

Canım sol tarafa yatınca ne oluyor
Hamilelik oncesini bilmiyorum aslunda canim ama hamileyken sol tarafa yatinca bebek daha rahat olurmus icerde daha iyi beslenirmis doktor sol tarafima cogunlukla yatmami soylerdi benimde ordan aklimda kaldi oyle yattim ccanim

Kizlar ic camasirima bakinca benim iki yerde oluyor akinti niye ki acaba. Bir camasirin on tarafina dogru sari akinti oluyor birde orta kisminda daha acik renkte akinti oluyor yeni farkettim

Aynen canım şu bayram bi gelse artık...
Aman dur daha hemen gelmesin temizligim bitmedi :-) yarin bitirebilsem iyi bari hem oglan hem kendime dikkat edince zor oluyo bide gorumcemler de bugun gitti yani anca yarin baslayabilcem bir gun icinde nasil bitirecegim bakalm

Aman dur daha hemen gelmesin temizligim bitmedi :-) yarin bitirebilsem iyi bari hem oglan hem kendime dikkat edince zor oluyo bide gorumcemler de bugun gitti yani anca yarin baslayabilcem bir gun icinde nasil bitirecegim bakalm
Bende yarın başlıyorum temizliğe canım oruç olunca zor oluyor ya..

Back