Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım bakalım artık inşallah kan değerim yükselir canım ya..Kuzum vucudundan ignenin etkisini tamamen atmışsın. Ve simdi bu 4gün icerisinde gebelik varsa tekrardan hcg hormonu yukselecek.. Negatif diye moralini bozma daha cok erken
Olumsuz düşünme canım inşallah hamilelik belirtisidir canım...Göğüslerim ağrımaya başladı galiba adet olucam bende
1 yumurtam vardi canim solda 20mm olunca catlatma iğnesi vurundum burda okumuştum ilişki sonrası sol tarafıma yastık koyup yattim 2-3 saat sonra dus aldim benim 1 haftadır cok aşırı mide bulantim ama o büyük ihtimal oructan ben hala ona bağlıyorum eğer varsada cok erken belirtiHiç hamile olmadığım için kan değerleri hakkında da bi bilgim yok canım.. 5 ten yüksek olduğu için hamile olduğunu söyleyebilirim :))
Kaçıncı günü başladı belirtilerin..??
Bide kaç yumurtan vardı??
1 yumurtam vardi canim solda 20mm olunca catlatma iğnesi vurundum burda okumuştum ilişki sonrası sol tarafıma yastık koyup yattim 2-3 saat sonra dus aldim benim 1 haftadır cok aşırı mide bulantim ama o büyük ihtimal oructan ben hala ona bağlıyorum eğer varsada cok erken belirti
Hayır batmam yok canim benimCanim ara ara sag kasikta batmalarin oluyor mu
Hayır batmam yok canim benim
Canım sol tarafa yatınca ne oluyorBenimde sagda ve solda 20 ve 22 mm lik iki yumurtam olusmus igneden sonra da guzel degerlendirdik .bende bol bol her zaman sol tarafima yattim acaba sonuc alir miyim diye deliriyorum bakalm
Hamilelik oncesini bilmiyorum aslunda canim ama hamileyken sol tarafa yatinca bebek daha rahat olurmus icerde daha iyi beslenirmis doktor sol tarafima cogunlukla yatmami soylerdi benimde ordan aklimda kaldi oyle yattim ccanimCanım sol tarafa yatınca ne oluyor
Aynen canım şu bayram bi gelse artık...Ay nolcak bu halimiz gunler cabuk gecmiyo ki
Aman dur daha hemen gelmesin temizligim bitmediAynen canım şu bayram bi gelse artık...
O nasıl oluyor canım arkadan mi geliyor yani anlamadım??Kizlar ic camasirima bakinca benim iki yerde oluyor akinti niye ki acaba. Bir camasirin on tarafina dogru sari akinti oluyor birde orta kisminda daha acik renkte akinti oluyor yeni farkettim
Bende yarın başlıyorum temizliğe canım oruç olunca zor oluyor ya..Aman dur daha hemen gelmesin temizligim bitmediyarin bitirebilsem iyi bari hem oglan hem kendime dikkat edince zor oluyo bide gorumcemler de bugun gitti yani anca yarin baslayabilcem bir gun icinde nasil bitirecegim bakalm
Aynen canım şu bayram bi gelse artık...
Yok canim tam birlikte oldugumuz kisim var ya yani orda da islaklik oluyor surekliO nasıl oluyor canım arkadan mi geliyor yani anlamadım??
Aynen canim bide yani bir haftadir dogru duzgun bi is yapmadim her yer batti bakalm napcamBende yarın başlıyorum temizliğe canım oruç olunca zor oluyor ya..