Bayramda tatili Erikli-Bozcaada

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Selam kızlar 2 gündür elimde telefon araştırmaktan kolum ağrıyor bir sonuca varamadım..malum 9 günlük bir kurban bayramı tatili var bizde değerlendirmek istiyoruz ama işin içinden çıkamadık .Bu sene ki otel tatil hakkımızı kullandığımız için düşük bütçeli yakın bir yere gitmek istiyoruz. 4gunluk .Bu arada istanbul da yaşıyorum .Eşim ısrarla erikli bense bozcaada istiyorum daha önce gitmedik .Eriklide otel yok bozcaada da oteller pahali sezon ve bayramdan dolayı.Pansiyon olur bütik otel okur uygun bütçeli bir yer olsun yeter daha önce gideniniz varsa yardımcı olun bi zahmet çok bunaldik. Ha bu arada gidemezsek evde sıcak da dinleneceğiz.Daha önce gideniniz illaki olmuştur bi fikir verin nolur.

Bozcaada bayramda hem cok kalabalik hem de cok pahali olur.
Yakin ve uygun olsun derseniz saroz korfezindeki tatil mekanlarini tercih edebilirsiniz, gokcetepe enez vs.
Ya da edremit kofrezi (altinoluk, akcay, oren) taraflarina bakin

Bozcaada. Tatil daha tatil gibi olur :) Erikli yazlıkçıların tatil mekanı gibi daha çok.
Ama kurban bayramında adada kalabalık nasıl olur bilemedim...

bizim eriklide yazligimiz var ben cok severek gidiyorum oraya.
Ama orda otel tarzi bisey bulmaniz zor, daha cok yazlik kiralama olur ama bayramdada cok pahali diye biliyorum. Bozcaadayi bilmiyorum o yüzden bisey diyemem

Bozcaada :KK200:
Ben hic gece kalmadim, kucukkuyu asos taraflarinda kalip bozcaadaya gunubirlik feribotla gectim.
Cok mu yorucu olur sizin icin?

Selam kızlar 2 gündür elimde telefon araştırmaktan kolum ağrıyor bir sonuca varamadım..malum 9 günlük bir kurban bayramı tatili var bizde değerlendirmek istiyoruz ama işin içinden çıkamadık .Bu sene ki otel tatil hakkımızı kullandığımız için düşük bütçeli yakın bir yere gitmek istiyoruz. 4gunluk .Bu arada istanbul da yaşıyorum .Eşim ısrarla erikli bense bozcaada istiyorum daha önce gitmedik .Eriklide otel yok bozcaada da oteller pahali sezon ve bayramdan dolayı.Pansiyon olur bütik otel okur uygun bütçeli bir yer olsun yeter daha önce gideniniz varsa yardımcı olun bi zahmet çok bunaldik. Ha bu arada gidemezsek evde sıcak da dinleneceğiz.Daha önce gideniniz illaki olmuştur bi fikir verin nolur.
Bozcada' ya bayramda iğne atsanız düşmez. Denizi aşırı aşırı aşırı soğuk. 5 dk içinde durmanın imkanı yok. 1 hafta önce oradaydık. Bende çok hevesli gitmiştim ama hiç beklediğim gibi olmadı maalesef. Sokaklar çok güzel ama yerlileri tam bir odun. Bir daha gideceğimi sanmıyorum Erikli' yi tercih ederdim ben olsam.

Yakin ve uygun olsun derseniz saroz korfezindeki tatil mekanlarini tercih edebilirsiniz, gokcetepe enez vs.
Bayramda Altınoluk ve Akçay’da adım atacak yer kalmıyor. Ören görece daha sakin ama suyu genelde soğuk.

Evet pahalı edremit e kadar da gitmek istemiyoruz saroz dada yer bulamadık

2 kişi old için ev kiralamayı düşünmüyoruz apart pansiyon tercihimiz günlük fiyat ne biliyor musunuz
bizim eriklide yazligimiz var ben cok severek gidiyorum oraya.
Ama orda otel tarzi bisey bulmaniz zor, daha cok yazlik kiralama olur ama bayramdada cok pahali diye biliyorum. Bozcaadayi bilmiyorum o yüzden bisey diyemem

erikliyi bilmiyorum ama bozcaada coook güzel
lakin normaldede uygun bir yer değil bayramda iyice tavan yapar fiyatlar birde kalabalık olur normal vakitlerde gitseniz daha cok seversiniz

Bayramda Altınoluk ve Akçay’da adım atacak yer kalmıyor. Ören görece daha sakin ama suyu genelde soğuk.

Sehir merkezleri kalabalik oluyor ama bilene kismen daha sakin plajlar her zaman bulunuyor, pelitkoy, fener, oren gibi uzun plajlarda tenha bir kose bulmak her zaman mumkun :)

Bozcadaya gecen bayram gittik.Allahım bu ne kalabalık tüm mekanlar dolu kahvaltı edemedik.şimdi ki aklım olsa bayramda değil başka zaman giderdim

gökçeadaya gidin pansiyon tutun denizi çok güzel, rum köylerini gezersiniz falan aracınız varsa kesinlikle gökçeada derim.

Back
X