Anne babadır. Yine de başlarına bir şey gelsin istemem.İnan vicdanen rahatsan hiç önemi kalmıyor bunların seni seven zaten sensiz olamaz gönlünü alır benim hatam olmadığı halde kalbimi kırdılar o kadar iyi olduki Allah a havale ettim babam trafik kazası yaptı hasta oldu Yinede aramadım ahım çıktı ona inanıyorum
Aslında boşanmamı istemiyordu. Maksat huzur kaçırmaktı. Başarmak üzereyken şehir değiştirdik huzurumuz için.Yeminle biran sende kendimi gördüm...Benim de ailem boşanmamız için kırk takla attı...bu anne ler neden mutlu kızlarını n yuvasını dağıtmak ister ki
Benim de neyseki sabırlı bir eşim var da atlattikAslında boşanmamı istemiyordu. Maksat huzur kaçırmaktı. Başarmak üzereyken şehir değiştirdik huzurumuz için.
Son alıntıyı okuyunca yine kinlendim.Yukarıda bulunan konularınızda bahsettiğiniz insanlar ile görüşmeyin. Zamanınıza yazık.
Artık eşimin sabrı taşmak üzereydi. Tüm emeklerini bırakıp taşınmaya ikna oldu. Bu kez uzağa taşınıyoruz diye bize öfke kusmuştu.Benim de neyseki sabırlı bir eşim var da atlattik
Kıyamam ya. Benim bile canım acıdı bu yazdığınıza. Bir umut belki aradı derken yüzünüze kapatması çok acı olmuş. Elinizden geleni yapmışsınız. Üzmeyin kendinizi.Size yazarken annem aradı. Galiba yanlışlıkla aramış, bir şey söylemeden yüzüme kapattı.
Son alıntıyı okunca yine kinlendim.
Annemde bir fotoğrafım bile yok yıllardır.
Niye üzülüyorsam?
Ne ana-babalar var, Allah kolaylık versin. Herkes anne- baba olamıyor işte; herkese o sıfatlar yakışmıyor. Siz elinizden geleni yapmışsınız evlat olarak; onlar evlatlarını umursamıyorsa boşverin sizde aramayın sormayın, yok sayın. Bunu hakediyorlar gerçekten.Selam hanımlar;
Bazı maddi sorunlardan dolayı annem ve kardeşlerim, bana ve eşime cephe aldı. Sadece erkek kardeşimle arada görüşüyoruz.
1-2 yıldır diğerleriyle görüşmüyoruz. Sadece whatsapp durumlarımıza bakıyoruz.
Eşim bayramda küslük bitsin dedi ve birkaç kez onları aradık ama telefonları açmadılar ya da geri dönmediler.
Bir yandan 3 günlük dünya küslük olmasın deyip barışmak için ikna turları yapayım diyorum. Diğer yandan bizi maddi manevi sömürdüler. Eşimle ayrılmamız için çok uğraştılar, psikolojik ve maddi olarak çökerttiler, çocuklarımı dışladılar diye aklıma gelince öfkem canlanıyor.
Allah bozmasın.Bende ailemle bir seneye yakındır görüşmüyorum çok rahatım ağrısız başım dertsiz başım huzur buymuş tavsiye ederim beni sevmeyeni çocuğumu sevmeyeni ben hiç sevmem dedim hayatımdan çıkarttım çekirdek ailemle çok mutluyum
Maalesef.Kıyamam ya. Benim bile canım acıdı bu yazdığınıza. Bir umut belki aradı derken yüzünüze kapatması çok acı olmuş. Elinizden geleni yapmışsınız. Üzmeyin kendinizi.
Evet.Kendiniz de yazmissiniz zaten, bir not olsun hatırlatma olsun diye. Mücadele etmeyin bence, anlıyorum insan üzülür tabi ama evlatlarınız var allah uzun ömür versin. Hiç kendinizi yormayın.
Bayram hüznüydü.Ne ana-babalar var, Allah kolaylık versin. Herkes anne- baba olamıyor işte; herkese o sıfatlar yakışmıyor. Siz elinizden geleni yapmışsınız evlat olarak; onlar evlatlarını umursamıyorsa boşverin sizde aramayın sormayın, yok sayın. Bunu hakediyorlar gerçekten.
Bayramdır diye aradık ama açan olmadı.Ben olsam aramazdim.
Aslında benim aramaya niyetim yoktu.Grill sen oldugunu eski konundan anladim su an. O zaman da demistim birak su insanlari diye. Bosver birak cabalama. Esinle cocuklarinla mutlu olmaya bak.
Valla bayramda da aramam dogumda da aramam olumde de aramam. Aramam yani.Bayramdır diye aradık ama açan olmadı.
Onun dışında aramadım hiç.
Bosver. Yuzlerini bir kez daha gormus oldun. Sal gitsin hepsini.Aslında benim aramaya niyetim yoktu.
Eşim ısrar etti, bayram ya kıyamazlar açarlar dedi ama yanıldı.
Aramak isteyen bayramı beklemezdi ki.
Ne kadar iyi niyetli, merhametli bir eşiniz varmış. Allah anne babanızdan yüzünüzü güldürmemiş ama iyi kalpli bir eş vermiş, kimsenin yokluğunu hissetmezsiniz. Ağzınızın tadı bozulmasın.Aslında benim aramaya niyetim yoktu.
Eşim ısrar etti, bayram ya kıyamazlar açarlar dedi ama yanıldı.
Aramak isteyen bayramı beklemezdi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?