Bayramda kahvaltı sorunu

Gorumce degilim ama gelinim bence cok yaniliyorsunuz piremses olmasak yakamizdan duserlerdi bence :) oyle bir iki sorup sonra sallamamazlik yapmiyolar ille yanlarinda istiyorlar

Tamam istw fırsat bu firsat anlat anana babana bu insanlar boyle de ben de gelinim gitmesem olmaz sizle namaz sonrasi guzelce yiyelim icelim de 9 10 da kalk oraya git. Esine nerde derlerse annesigile ugradi ki aradan ciksin diye desin. Birde yalandan borek yap borwgi gören gec kalmani unutur.

Daha zormuş durumunuz Allah yardımcınız olsun.bana boşayacağım dense boşa derdim:) kafam rahat olurdu hiç yoktan.

Nasıl anlamadım önce erkekler yiyip sonra kadınlar için tekrar kahvaltı mı hazırlanıyor?Aşırı kalabalık yüzünden se bu olay daha az kişinin kahvaltıya gitmesi daha iyi.Yok kadınlarla erkeklerin aynı masaya oturmaması şeklindeyse hiç gitmeyebilirim bile

Anca hazırlanıyor hazırlanan yere erkekler oturuyor onlar doyuyor bizimki hazırlanmış oluyor biz yiyiyoruz ama öğleni buluyor .çok sıkıcı oluyor.

Çok doğru yazmışsınız elinize sağlık

Anca hazırlanıyor hazırlanan yere erkekler oturuyor onlar doyuyor bizimki hazırlanmış oluyor biz yiyiyoruz ama öğleni buluyor .çok sıkıcı oluyor.
Bana çok anlamlı gelmedi bu durum iki masa kurşunlar o zaman ...ve ya milleti zorla kendilerine suruklemesinler...siz gidip ailenizle birlikte bayram kahvaltinizi yapın,ogleden sonra akşama doğru da bayramlaşmaya gidersiniz.Hem kahvaltilarini da bitirmiş olurlar.Cok samimiyetle söylüyorum erkeklerin oturup kahvaltı yaptığı kadınların da ayakta onlara hizmet edip doymalarini beklediği bir düzenekte eşim beni once kahvaltıya götürür ,oradan ailesine geçeriz.

Siz oraya hiçbir türlü gitmek istemiyorsunuz galiba. Çok mu bıktırdılar?
Sevmiyorum çok sıkıcı geçiyor .birde yorguncalık onca kişinin bulaşığı ile uğraşıcam gelin olarak dünyaya iş yapmaya mı geldi kadınlar .babaanne hala bebek sorup duruyorlar boyuna neymişte bebek olsa k.peder hastalığı iyileşirmiş cahil cahil saçma düşünceler.

İlişkisi şöyle var ,o evdeyken ben annemlere nasıl gideyim tek :) onunla gitsem KV nin gözüne batar.çekemiyor böyle durumları.tecrübeyle sabit.

Kardeşleriniz var anladığım kadarıyla, ya kayınvalidelerinde ya evlerinde yaparlar demişsin.

Arayıp, ilk Bayram olduğu için durumun bu şekilde olduğunu anlatıp, evlerinde duracaklarına anne-babanıza gitmelerini rica edebilirsiniz bence...

:)) onlarda maalesef kahvaltı öğlen yapılıyor . yani 10 da bile başlasa toplanmasıyla bulaşığıyla 1 i bulur
Sabahtan sizinkilere gidin. Maşallah o saatte ne kahvaltısıymış. Bayram kahvaltısı bayram namazından sonra olur. Ben sizin derdinizi anladım. Ataerkil bir aile, erkeklere hizmet odaklı insanlar. Siz de hoşlanmıyorsunuz bu ortamdan. Yalnız bir şey diyim mi, eşiniz de zamanla onlara benzeyecek, mecbur.

Gorumce degilim ama gelinim bence cok yaniliyorsunuz piremses olmasak yakamizdan duserlerdi bence :) oyle bir iki sorup sonra sallamamazlik yapmiyolar ille yanlarinda istiyorlar
Ben hem gelinim hem görümceyim , buna ne diceksiniz? İki taraftan da bakıyorum olaya.Valla gelinin istemeyerek geldiğini anlamayan ailelerdir onlar.Gerçi sevdiklerinden de değil el gün görsün diye istiyorlar gelini vs.

İlişkisi şöyle var ,o evdeyken ben annemlere nasıl gideyim tek :) onunla gitsem KV nin gözüne batar.çekemiyor böyle durumları.tecrübeyle sabit.
Canım belki esin öğlene kadar uyuyup sonra senin ailene geçip bayramlaşacak ,sonra seni alıp kendi ailesine götürecek.Esinle konuşmadan bilemezsin ki

Esimin ailesiyle su an bi sorunum yok :) Ama ben sevmedigim adamı el gün görsün diye cagirmam sonra gelinin eline tehdit malzemesi vermis oluyorlar haberiniz olsun

Anne babaya düskün olmak gerekir tabiki ama evlenmeden once ailenizin geri planda kalacagini biliyordunuz sanirim..Anne,baba aile gercegi var ama evlenince es ve esinin ailesi gercegi diye bisey de var..Dengeyi siz korumak zorundasiniz.Kendi ailenize agirlik verip diger tarafi boslarsaniz sorun yasarsiniz once ailesiyle sonra esinizle.Her bireyin once kendi ailesi degerli ve kiymetlidir dogal olarak..
Sabah kahvaltisini esinizin ailesi ile aksam yemegini aileniz ile gecirin.Iki tarafin da gönlü olsun..
Evlilik böyle bisey.Bazen onceliklerin degismesi,bazen isteme istemeye de olsa yapilmasi gereken fedakarliklar var..

Haklısınız ama maalesef bunu anlayacak koca çıkmadı daha hiç bir anne karnindan

Bizim ailede hiç kahvaltıya gitme geleneği yok, ne rahatmışız meğer. Bayram kahvaltısı nedir yahu hiç duymadım, bir de hayat memat meselesi olmuş. Ailem yalnız kahvaltı edecek diye duygusala bağlamanızı bir ben anlamadım sanırım.

İçinin buruk olması normal ama eşinin ailesiyle kahvaltı da çok normal. Evlendin artık onlar zaman zaman yalnız kalacak. İkinci gün de senin annemlere kahvaltıya gidin.

Onlar gibi zaten malesef
Evlenmeden aile içlerine girmeden tanıyamıyosunuz ki .birçok şey sonra anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…