Aynen katılıyorum beni anlamış olmanıza sevindim.herkes bir düşünceye saplanmış öyle gidiyor hiç bi düşüneyim neden böyle nasıl böyle demek yok.boyun eğmek kadınlarımızın kolayına geliyor .bu gisişle tüm bunlar kanunmuş gibi herkes kabullenmiş öylece gideriz biz
Bence baştaki duruşunuz nasılsa öyle gider. Burada "Biz de önce eşimin ailesine gideriz. Böyle gelmiş böyle gider bacıım. Napacan çekecen işte" muhabbeti yapanlara aldırış etmeyin. İlişkide kendi istediğini yapamayan bazı kadınlar diğerlerini de aşağı çekmeye çalışır. Gerçekten anlamıyorum bu durumu.
Sizi gaza getirmek istemem. Gidin ya da gitmeyin diyemem. Sadece şunu söyleyebilirim fedakarlık yapacağınız zamanları iyi seçin. Yoksa bir bakmışsınız fedakarlıklarınız görevleriniz oluvermiş. Sonra bir ömür bütün bayramları kayınvalide evinde millete servis açıp baklava dağıtarak geçirebilirsiniz.
Eşinizle konuşarak halledebilirsiniz bu durumu. Ben olsam kahvaltımı evde eşimle yapmak isterim. Ama böyle bir durumda kalsam onların evi 20 kişi ve ailesinin keyfi yerindeyken ve annem babam yalnızken fedakarlığı eşimden beklerim.