- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Tamamen katılıyorum.e iyide eşinin ki anne baba da seninkiler ne neden eşinin ailesine vereceksin önceliği ... bence sabah kahvaltıyı senin ailenle yapın nasılsa eşinin ailesi yanlız olmuyor akşam yemeğinide eşinin ailsenin yañina gidin... bunuda eşinize güzel bir dille anlatıp rica edin yok ayıp olur derse ilk kahvaltımızı baş başa kendi evimizde geçirmek istiyoruz diyip iki tarafada gitmeyin
Abartmıyor musunuz? Yani kimin evine önce gittiğiniz ayrıcalık mi oluyor. Bu ayrıcalığı eşinizin ailesine değil de kendi ailenize mi vermelisiniz. Siz de bayramin ilk günü akşam yemeği için tüm sülaleyi annem ağırlar gibi bir adet uyduruverin. Anneniz tamam derse tabi. Keza bu eşinizin babaannesi oradan kv ye geçen adet bu zihniyetin ürünü galiba.Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Öylede ayrı ayrı gidilmesinde ne var ki? zaten her bayram aynı şeyi yapıyo bunlar.ayrıca diğer bayrama çıkacağımız ne mağlum ?garantisi yokken hiçbşşeyin ailemle geçirmek istiyorum ne var bunda. Hep erkek üstün tutuluyor öncelik o oluyor niye hep bu böyle .niye boxulamıypr bu düzen baskı bu mecburiyetlik
+1☆☆☆☆☆☆Bizimde sorunumuz buydu.
Eşimin babaannesi geldi oraya gitmemiz gerekiyor ama annemler de yalnız kalacaktı napıcaz diye düşünüyordum.
Kayınvalidem annemi arayıp, "bize gelin babaanne bizde olmasa biz gelirdik ama o sizin eve çıkamaz merdivenlerden dolayı dedi. Annem de kabul etti. Sabah kahvaltıya herkes kayınvalidemlere toplanacak.
Siz de öyle yapsanız?
Malesef o sıkıntı bendede var .hatta şimdi bile çağırıyorlar evde bir tencere dolusu yemek var .her dakka ordayim yeter evimizde kalalım diyorum yok.sesini yukseltim .gelmiyorum dedim .esim olacak kiside sen görürsün seni babama şikayet edeceğim dedi.seni boşayacağım dedi.yana yani onların dedikleri olmayınca direk kapıyı gosteriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?