Umarim cocuklarin seni baytamlarda yalniz birakir o zaman gorursun abartmayi.
Cocuklarinin bayramda yaninda olmamasini beddua olarak algiliyorsun demekki iste bu guzel. Demekki cocuklarinin yaninda olmasi onemli. Sizin uslubunuz kadar cirkin degildi benim temennim dikkatli okuyun yaptiginiz yorumu.Bir arefe günü karşısındaki insana beddua eden insanın sanırım ki duası kabul olmaz.
Önce eşinin ailesine gidecekse hiç sorun olmaz, sonrada bana gelir korkmayın siz.
Terbiyesizsin üstelik kibledim seni.
Cocuklarinin bayramda yaninda olmamasini beddua olarak algiliyorsun demekki iste bu guzel. Demekki cocuklarinin yaninda olmasi onemli. Sizin uslubunuz kadar cirkin degildi benim temennim dikkatli okuyun yaptiginiz yorumu.
Ay bizde aynı binadayız şimdiden düşünüyorum nasıl yetişcem babamlara diye. Bide küsüm kv ile. Offf sabah 9da cıksak 10da kalksak olur mu ki bide eşimi nasıl kaldırcam o var gittimi kalkmak bilmiyo..Aslında böyle bir hak varsa bu hak kız tarafından kullanılmalı.
Babam her bayram arife gununden arar sabaha kahvaltıya gelmem için. Sanırım kız babalari daha hassas oluyor:))
Kayınvalidem ayni apartmanimda sadece yarım saat oturup babamlara kahvaltiya yetisiyorum.
Bence esinizle tatlı dille konuşun .En olmadı sizi erkenden bırakıp kendisi diger kahvaltıya katılsın.
eeee erkek kardesin varmı farzet ki yok eee kız ailesi yanlız mı kalıcak ne sacma bi gelenek kim uydursaysa o dinlesin bence kadınları böyle böyle bastırıyolar valla kızım olsun dicem sen bana gel kocan ne yaparsa yapsıneger bu düzen bozulacak olsaydı sizden önce gelenler yapardı sizde bunları düşünmek zorunda kalmazdınız.
bende 2.günü giderim aileme sabah kalhvaltısı ile başlar yatmak için evime dönerim.
1.gün valide diger büyükler hop kalan zaman bizim oluyor.
bazı şeyleri fırsata çevirin sinirlenmek çözüm olmuyor.
anne babanıza da söyleyin 1.gün herkesi bitirip tüm gün birlikte geçiricez ne güzel diye moral verebilirsiniz.
Bu cumlenin ne kadar yanlis oldugunu anlayabilecek olsaniz zaten yazmazdiniz. O yuzden daha fazla yorum yapmayacagim size. Ayni temennimi yineliyorummYaş kaç acaba?
#########Abartmayın artık yaa, vay efendim yalnız başlarına kahvaltı yapacaklarmış, ne olacak yapsınlar.##############
Sanki tüm bayram göndermiyorlar anne/babanıza. Çok büyütmeyin bu olayı kafanızda, eşinize falan da söylemeyin.
Kahvaltıyı kayınvaliden de yapıp,akşam yemeğini ailenle yersin,sabah yalnız olacaklar diyorsun ama eşinde o zaman akşam benim annem yalnız kalacak diyebilir,yada sabah erkenden kayınvalidenizde kahvaltı yaparsınız,öğlene doğru annenize geçip orada da kahvaltı yaparsınız orta yol bulunur.Öylede ayrı ayrı gidilmesinde ne var ki? zaten her bayram aynı şeyi yapıyo bunlar.ayrıca diğer bayrama çıkacağımız ne mağlum ?garantisi yokken hiçbşşeyin ailemle geçirmek istiyorum ne var bunda. Hep erkek üstün tutuluyor öncelik o oluyor niye hep bu böyle .niye boxulamıypr bu düzen baskı bu mecburiyetlik
Haklı olarak anne babanı düşünüyorsun ama bence eşin ile git . Hatta anne baban tek ise hep beraber kahvaltı yapmayı teklif et . Kalabalık masada olmak bayram sabahı curcuna çok güzel oluyor .Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
İyide evlendin artık seninde kendine ait bir hayatın var. Aileni terketmiş değilsin akşamda onlara gidersin. Ama evliliğin getirdiği birtakım değişiklikler olacak hayatında. Gitmek istemiyorum olurmu hiç. Eşin üzülmezmi bu duruma. Artık 2 ailen var dolayısıyla alışman gerek diye düşünüyorum.Var , ya KV de yaparlar hep yada evlerinde.annem babam bu zamana kadar bayram kahvaltısını tek benle yaparlardı.bende gidince iyice yalnızlaştılar.bayram kahvaltısında olsam mutlu olurlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?